olabilir canim neden olmasin,ama ben nerde okudum simdi hatirlayamadim ama iki kez yumurtlayanlarda 2 yumurtlama arasi en az 4 gun olurmus diye okumustum..sonra hatta bnm tabloya tekrar donup bakmistim hakketten 1.yumurtlamadan sonra ( (eger 2.yumurtlamysa o ) ) 2.yumurtlama arasi tam 4. gun

Dogru soyluyorsun canim akintida kisiden kisiye degisebilir,yani ben akintilarimdan anlayabiliyorum ama bir baskasi yumurtlama zamani hic akintisi olmaz,,kimisi yuksek atesle kimisi dusuk atesle hamile olabiliyor..yada ovu.testinde pozitif gorunce kimisinde ayni gun yumurtlama olabiliyor kimisi pozitif gordugu gun rtesi gunu yumurtluyor..yani hep dedigim kisinin kenidni tanimasi cok onemli,vucut dilini anlamak cok onemli canim..o yuzden derim tabiki doktora gitmek onemlidir ama kisi en iyi kendini bilir..doktor tavsiyeleriyle beraber kendi vucut dilini dinlemek lazim..hatta doktora kendi vucut dilinden ogrendiklerini konusmak soylemek lazim..belki o zaman ayni noktalarda bulusulur
Mesela senin adet ler cok uzun oldugunu okumustum bi yazinda..sanirim 9-10 gun suruyodu dimi canim?
bana gore bu o kadar uzun bir surec ki bnm tas catlasin 4gun dur..genelde 2 gun gelir,,3.gun leke seklinde sonrada biter..bak mesela ben akintim olursa (cok nadir bazi aylar olmayabiliyor) akintimin en yogun oldugu gun yumurtladigimi hissediyorum,,ama sen diyosun akintim biter 2 gun sonra yumurtladigimi hissediyorum..iste senin dedigin gibi cok farkli cnm..o yuzden en guzeli belli bir zaman vucudunu dinlemek

sonra taniyor insan kendini

ben resmen yumurtladigim saati bilicem artik ozellikle su ates olcmeye basladigimdan bu yana ama hala bebegimiz yok bunlari bilmekte hemen bebek sahibi olabilicegimiz anlamina gelmiyormus,,keske oyle olsaydi..ama ne diyelim canim hayirlisi..hayirli zamanda gelsinler ins..