• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydınlar...

bende sizden öğrendiklerimle bir tablo yapmayı başardım çok şükür abaydır bununla ugrasıyorum :D:D

ama benimki tabi daha yeni başladıgım için pek bi sade :D

şimdi benim tablomda sizinkiler gibi çzigiler yok neden acaba ?

bide ben sadece o gün kaç derece ateşim olup olmadıgını saatini ve birleşme olup olmadıgını kaydediyorum bu kadar başka bilgi giriliyormu nerelerden giriyor

gerçekten güzel bende başladım every ama bırakmalımıyım şimdi gidip yavaş yavaş yürürüm bisiklet binerim diyodum bırakıyım mı

bide kızlar progesteron testi yaptırsam mı yumurtam çatladımı diye 21.gün diyolar ama yumurtlamadan 1 hafta sonra normalde ben 16.da çatladım 23.gün yaptırmam lazım dimi

ya bilmiyorum birakmak cok acimasiz ya tutmazsa bosu bosuna insan zevkinden mahrum olmus oluyor
bana ben korkup devam edemem dusuk yaptim diye o da, mekikte bir takim karin zorlayici hareketlerde birsey olur mu diye aklima takip dururum sonra, o yuzden yumurtlama sonrasi adet ekadar sadece yuruyus yaparim diyorum.
sen bilirsin canim:34:

kızlar birde o tabloyu buraya nasıl ekleyebilirim acaba ?

Günaydın kızlar

canım bi de benimkine bakar mısın..ik defa çatlamadan sonra u kadar düşük seyrediyorateşim ve takıldı kaldı 36.6 da...senin tablona çk benziyor.....acaba benim de iki tane mi oluştu bu ay dedim..ve akıntım yumurta akı gibi değil ama ara ara kasıklarım ağrıyo hatta şu an yanıyo gibi......acaba bugünü de mi değerlendirsek..eğer ikinci varsa test yaparsam çıkar heralde dimi....
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım sanırım seninki de yerleşiyoooo....valla benim bi yerde okuduğuma göre 5. gün yerleşmeye başlıyo...:54:

canım senin tabloda takılmış, bu ay herkeste bi gariplik var :))
ya benimde çok enteresan önceki aylara göre bu günler bnm ateşimin pick yaptığı günler
37 leri bile görürdüm, ama şu tabloya bakınca bu bnm değil diyesim geliyor
hala 36,6 çıkması çok şaşırtıcı daha dpo 9, ben geçen ay 36,5 le adet oldum zaten....
hoş diyorum o aylarda yüksekti de noldu bebekmi vardı sanki
belkide bu düşük ateşli halim bana bebeğimin hediyesidir :)))

işte son halim

$untitled.webp

Son düzenleme:
onceki degerlerin yok ya o yzuden kesik cizgi cikmamistir
ama yumurtan catlamis senin hayirli olsun:34:

çatlamışmı canım :)

ay çok sevindim ne zaman çatlamış peki en yüksek sıcaklıktamı çatlamış?

ama benim o gün ilişkim yok ne olacak şimdi ?

ya birde şu kırmızı çizgi varya hani artı(+) olarak çıkıyo oda yok bende..

birde canım ya şimdi ben ne yapmam gerekiyo ilişkiye devammı yoksa tamammı...yumurtta çatlayınca iş bitiyomu yani

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

ben dün akşam süt+maydanoz buharı yaptım. adetimin son günüydü. 5 gün boyunca devam edeceğim.
doğru biliyorum değil mi?

adetim uzun sürdüğü için agnucaston (hayıt hapı) kullanmaya başladım. bugün 2. günüm.
bunu yumurtlama sonrası bırakıyor muyuz? yoksa sürekli içilecek mi? bilgisi olan var mı?

meryem suresi okumaya başladım dün akşam. 41 gün boyunca okunmasını tavsiye ediyorlar.

zeytinyağında beklettiğim incirlerden yemeye başladım dün akşam. her akşam bir tane değil mi?

eşim sabah+akşam keçiboynuzu tozu içiyor bir fincan

çalışmalara başlamadık henüz. ne zaman başlamam gerekir net bir fikrim yok.

inşallah bu ay hayırlısıyla bebeğim gelir :49:

yoğun bir çalışma temposu süpersin yılmadan dvam edersin inşllah...:34:

spor yapmak en guzelmis cok ozlemisim ya
hamilelik ugruna biraktim ne zamandir simdi super hissediyorum kendimi 3 gundur yapiyorum:34:
ama yumurtlama sonrasi birakirim mecbur:25:

cnm bırakmak zorunda değilsin ki mekik hareketleri yapma karnına ve midene yüklenmeden kol ve bacak hareketleri yapabilirsin kendini yormadan tabiki spor yapmak seni mutlu ediyorsa bu bebeğine daha iyi gelir:8:

Son düzenleme:
Back
X