• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmış:nazar::nazar::nazar:Allahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..

canım gözünaydın maşallahh çok sevindim:nazar::nazar:
inşallah sağlıkla kucağını alırsın bebeğini her zaman olumlu düşünki bebeğinde güzelce büyüsün:emir_bebek: darısı bizlere inşallah

everycim takma kafana sakin sakinnnnn.... bebişi düşün etkilenmesin :1: bide bana yorum yap ne biliyim bişeyler de işte :26:

everycim takma kafana sakin sakinnnnn.... bebişi düşün etkilenmesin :1: bide bana yorum yap ne biliyim bişeyler de işte :26:

ben bebek çalışmalarınızı tebrik etmek istiyorum :)gece gündüz demeden maşallahınız var hocam :)sonunda gelsin veletler artık

every naber kuzu çalışmalar nasıl gibio benim bugünlerde yumurtlama günlerim yoruldummmmmmmmmmmm

ben bebek çalışmalarınızı tebrik etmek istiyorum :)gece gündüz demeden maşallahınız var hocam :)sonunda gelsin veletler artık

artık kendi veletlerimle de uğraşmak istiyorum... inşallah gelsin veletler...

every naber kuzu çalışmalar nasıl gibio benim bugünlerde yumurtlama günlerim yoruldummmmmmmmmmmm

benim de aynen canim 2 gun var benim de
iyi gidiyor da bugune hazirladim havuclari doldurdum eve kocama kahve vericem sert
fistik aldim masaya koydum
ama kocam bugun arkadaslariyla disariya cikti yemege :1:
ben de bekliyorum iste :1:

hepsi korkulu ruya canim
uzak olsunalr yeter korkuyorum fenalar feciler fesatlar yalancilar ... daha neler neler benim cevremdekiler oyle valla
haklisin ben onumdeki gunleri dusuneyim umarim iyilerle karsilasirim bundan sonra

bu yumoşlar inatçı askerlerde bedelli mi ne?:9::9::9: işlerini bilmiyorlar :4:tut kolundan çek götür işte :54:

yok bu sefer sececekler mecburlar
amannnnn be yeterrrrrr diycekler artik, iclerinden en iyisini en sagliklisini kabul edecekler kacis yok ki:1: her gun her gun
ben dun dinlendim ama onumdeki gunler nonstop devam :1:

kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmış:nazar::nazar::nazar:Allahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..

canım gözün aydın inş sağlıkla kucağına almak nasip olur
darısı başımıza

yok bu sefer sececekler mecburlar
amannnnn be yeterrrrrr diycekler artik, iclerinden en iyisini en sagliklisini kabul edecekler kacis yok ki:1: her gun her gun
ben dun dinlendim ama onumdeki gunler nonstop devam :1:

bende dün dinlendim yerimi bile yaddırgamadım uyudum :37: kociş alışmış ama benim öğlen eve gelince sulanmaya başladı hayırdır dedim niyeti belli :34: :38: akşama :6: iş var:36:

Back
X