• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada karanfil naptın yarınki hazırlıklarıı
malum günün var yarın

bu arada karanfil naptın yarınki hazırlıklarıı
malum günün var yarın

benim dolabta bal kabağı vardı on kireç suyuna batırmıştım kendimiz için hazırlamıştım. baktım şimdi şekli şemali güzel oldu. yarınki gün için tatlı menüsünne onu koyayım dedim
haftaya yine var misafir. o zamana da seninkini yapcam çok tuttum onu çünkü..

benim dolabta bal kabağı vardı on kireç suyuna batırmıştım kendimiz için hazırlamıştım. baktım şimdi şekli şemali güzel oldu. yarınki gün için tatlı menüsünne onu koyayım dedim
haftaya yine var misafir. o zamana da seninkini yapcam çok tuttum onu çünkü..[/QUOTE
bal kabağını kireç suyuna mı batırdın:53::53: n
nasıl oluyor o?
]

kireç taşını suya atıyorsun çözünüyor. hani badana yaparken hazırlanır ya. sonra bekliyorsun kaymağı dibe suyu üste çıkıyor.o suyu bulandırmadan alıyorsun 16 saat kabakları onun içinde bekletiyorsun sonra da şekerli suda pişiriyorsun canım
Kireçte Kabak Tatlısı « Cahide Jibek

kireç taşını suya atıyorsun çözünüyor. hani badana yaparken hazırlanır ya. sonra bekliyorsun kaymağı dibe suyu üste çıkıyor.o suyu bulandırmadan alıyorsun 16 saat kabakları onun içinde bekletiyorsun sonra da şekerli suda pişiriyorsun canım

ilk kez duydum canım valla ilginç
kabak tatlısını yaparım ama kireçli suda hiç yapmamaıştım

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sen ne diyeceksin ateşim için
bugün gümledim

canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını,enteresan düşmüş 6.günde düşmüş,ama bence yumurtlamadan sonra ateşin güzel yükselmiş,hamile tablolarına baktın mı hiç,bazılarında böyle enteresan düşüşler olabiliyor,inşallah tekrar yükselir ve hep öyle devam eder,senin luteal fazın uzun mu sürüyor geçen ay öyle olmuş ya da

canım kusura bakma şimdi gördüm mesajını,enteresan düşmüş 6.günde düşmüş,ama bence yumurtlamadan sonra ateşin güzel yükselmiş,hamile tablolarına baktın mı hiç,bazılarında böyle enteresan düşüşler olabiliyor,inşallah tekrar yükselir ve hep öyle devam eder,senin luteal fazın uzun mu sürüyor geçen ay öyle olmuş ya da

canım ben de adet düzensizliği var ve açıkçası kaç günde bir adet olduğumu net bilemiyorum
ama sana şunu söyelyim ilk kez böyel düzenli giden bir tablon var derken birden düştü
hamilelrin tablolarında var benım gibi tam 6.gün çizginin altına düşen ve yükselen
umarım yarın tekrar yükseleri
bak bulayım bak sen de o tabloya bir zahmet

evet canım gördüm hakikaten aynı gün düşüş yaşamışsınız,inşallah seninkinin sonu da o tablo gibi olur,peki sen ne zamandır korunmuyorsun,ovulasyon testi yaptın mı hiç?

tatlım bu 10.ayımız ilk kez ovulasyon testinde 16.gün pozitif gördüm bu ay

oy oy ne zahmetli bir tatlı oluyor böyle ama görünüşü harika eminim çok güzel oluyordur...

Back
X