• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim gece erken yattım ilişki olmamıştı kiii 19'u 20'ye bağlayan gece 5te oldu ***
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı akşamına yine ilişki oldu***
21.gün 36,2 ---ilişki yok
22,gün ölçemedim bugün yani
dün gece hariç 4 ocaktan beri hergün çalıştık nasip olursa bu gecede olur çalışma dün gece de olmamasının sebebi hava koşulları
nasıl diyeceksiniz başıma neler geldi ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorumya kar çoktu yine dünde evime gidemedim köydeki öğretmen arkadaşın evinde kaldım sabahta derecem yanımda olmadığı için ölçemedim ateşimi de az önce geldim evime şükür bugün yarında çalışırımda sonra gün aşırı belki anlarız yarın inş. ölçebilirsem ateşimi noldu bilmem artık

kızlar bugün de 23,gün yani 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3 artık çatladı bence yumoş(neden mi benim çatlamadan sonrada pek yükselmiyor ateşim 36,4 lerde seyrediyor) bu gecede çalışırız yine garanti olsun dün gece çalıştık zaten hayırlısı artık ama hiçbir fikrim yok nezaman çatladı sizin yorumunuzvarmı???:26:

fatosumm ateş tablon o kadar karışıkki açıkcası şu gün oldu diyemiyorum
ama bence sen ateşi boşver çalış
zaten çatladıktan sonra ateş durumu teyit ediyor
inşallah en kaliteli sperm yumurtanın gönlünü çalar
ve bebişin gelir :emir_bebek:

fatosumm ateş tablon o kadar karışıkki açıkcası şu gün oldu diyemiyorum
ama bence sen ateşi boşver çalış
zaten çatladıktan sonra ateş durumu teyit ediyor
inşallah en kaliteli sperm yumurtanın gönlünü çalar
ve bebişin gelir :emir_bebek:

Allah razı olsun canım full oldu çalışmalar ama biz perişan olduk gerçekten hiç istemiyor canım ama bu gecee çalışırız muhtemelen yarın payos sonra gün aşırı olur inş. hayırlısı artık inanıyorum rabbim yüzümüzü gülürecek bebeklerimize kavuşturacak bizi bu araa benim oğum günüm 26 mart senin fıstık kızının muhtemel doğum tarihi :34:

buaraa yumurtanın çatlaığını teyit ettikten sonraa çalışma gerekirmi ???

Allah razı olsun canım full oldu çalışmalar ama biz perişan olduk gerçekten hiç istemiyor canım ama bu gecee çalışırız muhtemelen yarın payos sonra gün aşırı olur inş. hayırlısı artık inanıyorum rabbim yüzümüzü gülürecek bebeklerimize kavuşturacak bizi bu araa benim oğum günüm 26 mart senin fıstık kızının muhtemel doğum tarihi :34:

aaa öylemi koç burcusun demek bende boğayım
iki inatçı burç ne yaparız bilmem :44:

canım gün aşırı çalışırsan iyi olur
benim yumurta çatladıktan sonra 3 kere daha gün aşırı ilişki olmuştu
aslında ben önceki aylar hiç çalışmazdım
doktorumu bu sefer dinledim ve devam ettim iyikide etmişim

aaa öylemi koç burcusun demek bende boğayım
iki inatçı burç ne yaparız bilmem :44:

canım gün aşırı çalışırsan iyi olur
benim yumurta çatladıktan sonra 3 kere daha gün aşırı ilişki olmuştu
aslında ben önceki aylar hiç çalışmazdım
doktorumu bu sefer dinledim ve devam ettim iyikide etmişim

koçum evet:1: eşim 25 mart ben 26 mart doğumluyum önceden plan yapardım yok şuzaman olsun yok buzaman şimdi Allahım nasip etsin sağlıkla sıhhatle hiç farketmez diyorum dur bakayım hamiş olsam inşallahhhhh... ne zaman tahmini doğum oluyomuş aklıma geldi :1::9:

Son düzenleme:

canim sabah 5 te olmus birkac kere iliskin cok iyi ya:34: sperm kalitesi cok iyi oluyor sabahtan umarim bu ay tutacak zaten doktorun da hamile kalabilirsin demis sana :34: tabi sne garantiye al ronyanin da dedigi gibi calismaya devam edersin gun asiri

Son düzenleme:
ooooo tickerimda ovulasyon gunum yaziyor benimmmmm:18: superrr hadi yumurta catla, dollen, tutun rahime. gel bebis saglikla, cok rahatim bu ara da bakalim yumurtlamadan sonraki ilk hafta da bu psikolojim devam eder de sonraki haftayi bilemiyorum nasil olurum:52::1:

off ya canım sıkıldı şimdi doktor nevra varya nette tahmini doğuma bakarken gebe kalabileceğim günlere baktım 12 ocak ovulasyon günün diyor tek boş geçen günüm offf

karbonatli suyu denediniz mi kizlar karanfilce demisti herhalde:44:
ben de dusunuyorum ama emin degilim yarin mi yapsam yoksa olmazsa bu ay bebis bir dahaki ay mi yapsam:44:

gerçi bidakka bidakka 20,gün gece 35,7 çıkınca ateşim 5te ilişki olu o akşam biaha oldu 12,00-01,00 gibi 20'yi 21'e bağlayan gece süperrrrrrr sevinim şimi hayırlısı bakalım inşalllahhhhhhhhhhhhhhh............ :46::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

fatoşş canım sana tavsiyem hiç böyle şeylere kafa yorma
biliyorsun spermler kadının rahiminde 48 saate kadar yaşıyor
kısmette varsa öyle bir olurki yeterki Rabbim ol desin
sen gönlünü ferah tutu bol bol dua et
el halık el bari el musavvir oku
inşallah yakındır güzel haberini alırız

fatoşş canım sana tavsiyem hiç böyle şeylere kafa yorma
biliyorsun spermler kadının rahiminde 48 saate kadar yaşıyor
kısmette varsa öyle bir olurki yeterki rabbim ol desin
sen gönlünü ferah tutu bol bol dua et
el halık el bari el musavvir oku
inşallah yakındır güzel haberini alırız

cahilliğimi hoş gör ama bunlar bir dua ismimi yoksa sadece buraa yazılanımı tekrar edicem sürekli ??

canım seni umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin ateşini hep aynı saat ölçüyorsun değilmi? benimde geçen ay öyle oldu 8 günde gecikti 8. gün birden düştü ve adet oldum:25:
Ben zaten ister istemez her ay umutlanıyorum:9: hayırlısı olsun bakalım.Ne zaman uyanırsam o zaman ölçüyorum genelde de aynı saatte uyanıyorum,dil altından ölçüyorum.Sağol canım.
canım ben bugün pek müsait değilim misafirim gelcek. onu anlatan bi topik vardı google da aratsana. zaten anlatmayla anlatılmaz koca site. sen sadece çat pat ingilizcenle önce üye olursun sonra takıldığın yerleri sorarsın.. kusura bakma canım :50:
Anladım canım basit birşey değil .Herkes yapmış ona güvendim kolay sandım.Teşekkürler yine de.
adetinin geçmesini bekle canım sonra test yap inşllah pozitif çıkar...

İlk defa adetten önce yaptım bile bile boşa gitti:19:

Back
X