• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay yumurtlamada kanama oldu, bir turlu anlam veremedim sulu akinti kanli
simdi hepsi bitti yarin sabah atesimin yukselmesini ve yumurtamin catlamasini diliyorummmmm:34:

ben gidiyorum kizlar size iyi muhabbetler iyi aksamlar:16::16::16::16:

canim ins yimirtann catir catir catlar ve bebisin gelirr
kolay gelsinnn calismalar yogun olmali bu ara
ins sonucunu hayirla almak nasip olsun cnm..
Iyi aksamlarr by by

canım ateş tablonu ben görmedim ama sende lekelenme oldu galiba değil mi?,belki tahmin ettiğin günden erken yumurtlamışsındır da 6.7. gündür yerleşiyordur,ya da daha yeni yumurtluyorsundur hafif leke onun belirtisidir hiç belli olmaz hemen negatif düşünme,ayrıca herkeste yerleşme düşüşü ya da lekesi olacak diye bir kaide de yok,bak benim tablomda öyle bir düşüş yok

evet canım dün ve bugün 2-3 damla şeklinde ara ara lekeler devam ediyor..bugün yumrtluyo falan olsam hem ateşim düşerdi hemde kasık ağrım olurdu hiçbiri yok üstelik 12.gün fena halde yumurtlama sancım oldu kasıklarda tabloma bak canım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet canım dün ve bugün 2-3 damla şeklinde ara ara lekeler devam ediyor..bugün yumrtluyo falan olsam hem ateşim düşerdi hemde kasık ağrım olurdu hiçbiri yok üstelik 12.gün fena halde yumurtlama sancım oldu kasıklarda tabloma bak canım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bebişim lekeler kafa karıştırıcı ama belirgin artış 16.günden sonra başlamış
acaba o zaman mı yumurtladın canım yaa:26:

bebişimolsun bence çizgin doğru yerde
hiç kafanı yorma sabırla bekle
eğer 15. güne bile çizgiyi çekse ff
nasıl olsa sperler 48 saat yaşıyor yani şansın var :34:

karanfilimm ff neden kesik çizgi çekti diye üzülme sakın
ff bilmiyorki senin iki yumurtan olduğunu
kafası karıştı hoş görelim biz biliyoruzya önemli olan o
senin bence kendin çizgiyi eski yerine getir

Back