• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benimde ateşim bu...neden düşmüyo hiç bu ?

bu arada son adetlerimde şöyle

24 ekim
22 kasım
19 aralık

yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...

göğüs ağrım daha yeni geçiyo ama 1-2 gün adet olurum belkide :(

ama ateşim neden hep yüksek

kızlarr yorum yapacak yokmu

24 ekim
22 kasım
19 aralık

yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...

canım ateşin çok güzel maşallahh test yaptın mı?
geçen ay 27 gün sürmüş döngün ama şu an geçen aya göre 2 gün geçmiş oluyor.
eğer gebelik varsa çıkar büyük itimal.

canım ateşin çok güzel maşallahh test yaptın mı?
geçen ay 27 gün sürmüş döngün ama şu an geçen aya göre 2 gün geçmiş oluyor.
eğer gebelik varsa çıkar büyük itimal.

canım geçen hafta test yaptım o zaman bişey çıkmamıştı bende çok üzülmüştüm o yüzden şimdi cesaret edemiyorum...

bakalım 3 gün daha bekleyip geçen ayın adet gününü geçince bi yapayım diyorum kesin olsun diye...

ay inşallah o güne kadar regl olmam ya :(((((((

canım geçen hafta test yaptım o zaman bişey çıkmamıştı bende çok üzülmüştüm o yüzden şimdi cesaret edemiyorum...

bakalım 3 gün daha bekleyip geçen ayın adet gününü geçince bi yapayım diyorum kesin olsun diye...

ay inşallah o güne kadar regl olmam ya :(((((((

geçen hafta yapılan testte tabi ki çıkmaz.adet günü gelmesi yada geçmesi laızm.
ama sanırım adetlerin düzensiz.

geçen hafta yapılan testte tabi ki çıkmaz.adet günü gelmesi yada geçmesi laızm.
ama sanırım adetlerin düzensiz.

evet düzensiz ama düzensiz derken hep 3 yada 4 gün öne geliyo...bakalım kulaklarım ağzımda bekliycem şu 3 günü eğer bişey olmazsa test yapcam :)

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

24 ekim
22 kasım
19 aralık

canım 1-2 gün daha bekle sonra test yap inşallah hamilesindir ateşin güzel

evet düzensiz ama düzensiz derken hep 3 yada 4 gün öne geliyo...bakalım kulaklarım ağzımda bekliycem şu 3 günü eğer bişey olmazsa test yapcam :)

evet canım en güzeli sabretmek.bir iki gün sonra varsada yoksa da belli olur.
inşallah hiçbirimizi bekletmez rabbim.

canım 3 4 gün öne gelmesi düzensizlik değil aksine gayet düzenli demek inşallah hamilesindir

canım onu ben akşam öylesine yapmıştım.olmasını istediğim değeri girdim.:1:
benimkiler geliyor kaçışım yok bu ateşle.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

delüüüüüüüüüüüüüüüü:41:

kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor

günaydın canım avatarın çok tatlı...inşallah değerin katlanıp artmıştır canım:nazar: güzel düşün ki sonucunda güzel çıksın hadi inşallah hayırlı haberlerle gel...bekliyoruz

kızlar progesteronum 13 çıktı yumurtlamadan 1 hafta sonra nasıl sizce 3 ay önce 7 çıkmıştı

kızlar progesteronum 13 çıktı yumurtlamadan 1 hafta sonra nasıl sizce 3 ay önce 7 çıkmıştı
yüksek olması iyi bişey sanırım. geçen aya göre de yükselmiş. inşallah bebiş de vardır.. işin açığı değerler ne ifade ediyor ben bilemiyorum. az önce ben de verdim geldim kan. az sonra çıkar sonuç. ama benim 2 yumurta var. öyle olursa değeri 2 ye mi bölmem gerek:52:
günaydın kızlar.tablomu yorumlarmısınız.kafam karıştı 2 gündür ovulasyonum pozitifti bugün negatif fakat ateşim çatlamış kadar yükselmedi acaba çatlamadımmı?
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün de ilişki olsun garanti olsun. yumurtan dünle bugün arasında çatlamış olabilir.
kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?

bayıldımm:16:

ikimizde yükselsin diye dua ediyoduk canım şimdilik iyi gidiyo ama tabiki son günler önemlii..
canım senin tablon valla inişli çıkışlı acaba 3. kezmi yumurtluyon kız hadi gelsin üçüzlerin:21::21:
ne bilimmmben de şaşırdım. ama 2 tane var 3 tane olsa görürdü doktor sanırım..
qaliba becerdim 1 saatdir ugrasiyorum ya sag ol canim 3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdilik güzel gidiyor inşallah sonu da güzel olur..

ben de bilg. öğretmeniyim kız meslekte.. bizim bıldırcınlarımız biraz büyükk:52:

onlar bıldırcın olmaktan çıkmış artık...:9:

kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor

avatarın çok şeker canım,güzel haberlerini bekliyoruz....

canım 1-2 gün daha bekle sonra test yap inşallah hamilesindir ateşin güzel

tamam canım bende öyle düşünüyorum ay hadi inşallah hayırlısı ya

evet canım en güzeli sabretmek.bir iki gün sonra varsada yoksa da belli olur.
inşallah hiçbirimizi bekletmez rabbim.

amin canım inşallah...en uzun bekleyiş bu olacak sanırım...yarım saatte 1 tuvalete gidiyorum bişey var mı diye kafayı sıyırdım iyice

canım 3 4 gün öne gelmesi düzensizlik değil aksine gayet düzenli demek inşallah hamilesindir

amin canım ya amin inşallah,teşekkür ediyorum iyi dileğin için :)

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
16 ocak : 36.3

bugün doktora gitcektim lekelenme olduğu için sabah kalktığımda bir şey kalmamıştı doktor deyince geri kaçtı heralde:9:ama ateşim yükselmedi halen bu ay çatlayamayacağımı düşünüyorum yani ne bir akıntı ne bi ağrı ne ateş yükselmesi yumurtalamaya dair hiçbir belirti yok kızlar...

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
16 ocak : 36.3

bugün doktora gitcektim lekelenme olduğu için sabah kalktığımda bir şey kalmamıştı doktor deyince geri kaçtı heralde:9:ama ateşim yükselmedi halen bu ay çatlayamayacağımı düşünüyorum yani ne bir akıntı ne bi ağrı ne ateş yükselmesi yumurtalamaya dair hiçbir belirti yok kızlar...

şu an 3-2 de takılmış durumda çatlama yakın olabilir..

Back
X