katlanarak artmis olsun degerin canimguzel haberlerle gel bize. avatar da cok sirin
inşallah canım,bekliyorum heyecanla işte:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katlanarak artmis olsun degerin canimguzel haberlerle gel bize. avatar da cok sirin
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benimde ateşim bu...neden düşmüyo hiç bu ?
bu arada son adetlerimde şöyle
24 ekim
22 kasım
19 aralık
yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...
göğüs ağrım daha yeni geçiyo ama 1-2 gün adet olurum belkide
ama ateşim neden hep yüksek
24 ekim
22 kasım
19 aralık
yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...
canım ateşin çok güzel maşallahh test yaptın mı?
geçen ay 27 gün sürmüş döngün ama şu an geçen aya göre 2 gün geçmiş oluyor.
eğer gebelik varsa çıkar büyük itimal.
canım geçen hafta test yaptım o zaman bişey çıkmamıştı bende çok üzülmüştüm o yüzden şimdi cesaret edemiyorum...
bakalım 3 gün daha bekleyip geçen ayın adet gününü geçince bi yapayım diyorum kesin olsun diye...
ay inşallah o güne kadar regl olmam ya((((((
geçen hafta yapılan testte tabi ki çıkmaz.adet günü gelmesi yada geçmesi laızm.
ama sanırım adetlerin düzensiz.
24 ekim
22 kasım
19 aralık
evet düzensiz ama düzensiz derken hep 3 yada 4 gün öne geliyo...bakalım kulaklarım ağzımda bekliycem şu 3 günü eğer bişey olmazsa test yapcam :)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
evet düzensiz ama düzensiz derken hep 3 yada 4 gün öne geliyo...bakalım kulaklarım ağzımda bekliycem şu 3 günü eğer bişey olmazsa test yapcam :)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
canım onu ben akşam öylesine yapmıştım.olmasını istediğim değeri girdim.
benimkiler geliyor kaçışım yok bu ateşle.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor
kızlar progesteronum 13 çıktı yumurtlamadan 1 hafta sonra nasıl sizce 3 ay önce 7 çıkmıştı
Ağlamak istiyorum ben ya.
hemde daha 2 gün varken... erken mi gelecekler acaba offfffffffffffffffffffff
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yüksek olması iyi bişey sanırım. geçen aya göre de yükselmiş. inşallah bebiş de vardır.. işin açığı değerler ne ifade ediyor ben bilemiyorum. az önce ben de verdim geldim kan. az sonra çıkar sonuç. ama benim 2 yumurta var. öyle olursa değeri 2 ye mi bölmem gerekkızlar progesteronum 13 çıktı yumurtlamadan 1 hafta sonra nasıl sizce 3 ay önce 7 çıkmıştı
bugün de ilişki olsun garanti olsun. yumurtan dünle bugün arasında çatlamış olabilir.günaydın kızlar.tablomu yorumlarmısınız.kafam karıştı 2 gündür ovulasyonum pozitifti bugün negatif fakat ateşim çatlamış kadar yükselmedi acaba çatlamadımmı?
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?
ne bilimmmben de şaşırdım. ama 2 tane var 3 tane olsa görürdü doktor sanırım..ikimizde yükselsin diye dua ediyoduk canım şimdilik iyi gidiyo ama tabiki son günler önemlii..
canım senin tablon valla inişli çıkışlı acaba 3. kezmi yumurtluyon kız hadi gelsin üçüzlerin![]()
qaliba becerdim 1 saatdir ugrasiyorum ya sag ol canim 3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de bilg. öğretmeniyim kız meslekte.. bizim bıldırcınlarımız biraz büyükk![]()
kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor
canım 1-2 gün daha bekle sonra test yap inşallah hamilesindir ateşin güzel
evet canım en güzeli sabretmek.bir iki gün sonra varsada yoksa da belli olur.
inşallah hiçbirimizi bekletmez rabbim.
canım 3 4 gün öne gelmesi düzensizlik değil aksine gayet düzenli demek inşallah hamilesindir
BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
16 ocak : 36.3
bugün doktora gitcektim lekelenme olduğu için sabah kalktığımda bir şey kalmamıştı doktor deyince geri kaçtı heraldeama ateşim yükselmedi halen bu ay çatlayamayacağımı düşünüyorum yani ne bir akıntı ne bi ağrı ne ateş yükselmesi yumurtalamaya dair hiçbir belirti yok kızlar...