• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şu an 3-2 de takılmış durumda çatlama yakın olabilir..

umarım çatlar canım...

pisikolojik belirtiler başladı sık lavaboya gitme şişkinlik umarım tablo aşagı doğru uçuşa geçmez:18::18::18::18:

ateş tablosundan çok anlamıyorum bende burdaki arkadaşlardan yorum alıyorum ama canım tablon güzel geldi banada...

Gunaydin Kizlar:16::16::16::16:

morelim bozuk bugun:43: ben yumurtamin catlamasini umuyordum cok gecikti, ben hep 28 gunde olurdum ama:44:simdi aklima takildi catlamiycak mi diye, cunku dun oyle bir kasik agrim vardi ki bugun kesiklikle atesimin yukselmesi gerekiyordu. Ustelik akintilarim cok cok yogundu hersey tamam da, niye boyle gecikti ama :44: bakar misiniz siz de ??

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Cnm bugunu degerlendirin derim bugun yumurtlama olabilir gibi:34:hem eggwhite akinti isaretlemissin yumurtlama gunu veya yumurtlamadan cok once yumurtaaki kivamli akinti olur diye biliyorum..

kaç gündür sen anlattın ben burda yoruldum.. bizim bu ay hepsi gün aşırı oldu.. İnşallah gelir bebişlerimiz.. yumurtlama vaktin çok değişiyorsa sen de gün aşırı yap canım.. yazık size de.. bir de akıntı ağrı sancı filan olmuyor mu ya da en iyisi ovulasyon testi al..

Fatos kizma ama bende aynen karanfilce gibi dusunuyorum:26::26: valla basim dondu sizin bu ayki fikifikilerinizden :17::17: daha oncede yazmistim ates olcme yontemini deneyen kisiler az cok yumurtlama gunlerini kestirebilirler diye dusunuyorum sende ates olcuyosun be cnm kendinizi bukadar yormadan asil olmasi gunleri degerlendirseniz:26: beni yanlis anlama lutfen hani olmamsi gunlerde iliski yasayip olmasi gereken gunu kacirmak yerine yada fazla efor sarfedip yorulmak yerine maulum gunlerde veya yakin gunlerde ilsiki olmasi taraftariyim ben..ovulasyon testi alsan atesle beraber cok super olur derim:34:

Tabi bunlari yapmak bebk garantisi degil ama yinede mantiklisi diye dusunuyorum:34:Ben bu dediklerimi aylardir yapiyorum henuz bos ama ne diyelim vakti zamani var demek ki..hayirlisi ile hayirli zamanda olsun..
ins bu ayki emeklerinin karsiligini alirsin...

ilkokul öğretmeni misin.. valla ben de dün misafirin küçük kızı vardı kötü emellerime alet ettim.. ben misafirlere çay hazırlıyorum.. çocuk tutturdu bana portakal suyu sık diye.. ama öyle güzel söylüyo ki dayanamadım işimi gücümü bırakıp ona portakal suyu sıktım.. bi yandan da diyorum ki bana dua edersen öyle sıkarım.. Allahım ablanın istediğini ver diye dua et bakiimm dedimm.. çatlağım yaa... işin şakası maksatt çocuk dua etmeyi öğrensinn:52:
:9::9::9::9:

qaliba becerdim 1 saatdir ugrasiyorum ya sag ol canim 3a693a Ovulation charts on FertilityFriend.com

Tablon guzel ilerliyor cnm.ins sonuda guzel olur..

canım onu ben akşam öylesine yapmıştım.olmasını istediğim değeri girdim.:1:
benimkiler geliyor kaçışım yok bu ateşle.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hadi yaa:9::9::9::9::9:
Hayirlisi olsun cnm,yeni dongun hayirla bebisini getirsin ins:34:

kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor

Cok cok guzel cnm:34: ins guzel haberlerle gelirsin:34:

benimde 22-23 ocak gibi inşallah gelmezler :)

benim de bugün ateşim düştü hayırlısı bakalım.. acaba doktoun görmediği bi 3. yumurta da mı var:52:

acaba bugün de çalışsam mı.. bu arada kızlar bugün progesteron ölçtürmeye gitcem.. doktor yumurtamın çatlayıp çatlamadığını anlıycakmış.. ben tabloyu göstersemm:52:

kızlar çatlamadan 1 hafta sonra progesteronumu ölçtürdüm 13 çıktı sizce nasıl anlayan varmı 3 ay öncede baktırmıştım 7 çıkmıştı
buda tablom
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canim tablon cok guzel ilerliyor bence,sonuda ins boyle guzel devam eder..

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benimde ateşim bu...neden düşmüyo hiç bu ?

bu arada son adetlerimde şöyle

24 ekim
22 kasım
19 aralık

yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...

göğüs ağrım daha yeni geçiyo ama 1-2 gün adet olurum belkide :(

ama ateşim neden hep yüksek

Canim atesinin yuksek olmasi cok iyi..ve yazdigin dongulerine gore senin yrn beklenen adet gunun gibi gorunuyor,yrn da yuksek cikarsa atesin bence hic bekleme test yap yrn derim..

canım geçen hafta test yaptım o zaman bişey çıkmamıştı bende çok üzülmüştüm o yüzden şimdi cesaret edemiyorum...

bakalım 3 gün daha bekleyip geçen ayın adet gününü geçince bi yapayım diyorum kesin olsun diye...

ay inşallah o güne kadar regl olmam ya :(((((((

Bence yrn atesin herseyi belli eder gibi,,ins hamilesindir:34:

günaydın kızlar.tablomu yorumlarmısınız.kafam karıştı 2 gündür ovulasyonum pozitifti bugün negatif fakat ateşim çatlamış kadar yükselmedi acaba çatlamadımmı?
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canim sen 3 gun ovulasyon testinde pozitif mi gordun:44::44::53::53::53:

Ağlamak istiyorum ben ya.
hemde daha 2 gün varken... erken mi gelecekler acaba offfffffffffffffffffffff:14::14::14:

Cnm bana kizma:26::26: banada adetin geliyor gibi geldi..ama ins yrn atesin yukselir bebsin gelir dilerim:34:

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bugünkü tablom ne iniyor ne çıkıyor takıldı kaldı

39baec Ovulation charts on FertilityFriend.com

Cnm cok guzel gorunuyor tablon,ins sonuda boyle olur,,genelde sabitlenen tablolar gebelikle sonuclaniyor seninkide oyle olur umarim:34:

ya bi yorum kızlar lütfen ronya karanfilce nerdesiniz bilen anlayan yarınkinemi bağlı ne dersiniz.az bişi griptim sonki acabaondanmı yüksek çıktı.ama ateşim yoktu...
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ins griple ilgisi yoktur yukselen atesinin..ama
Cnm bana sen gebesin gibi geliyor..daha oncede tablona baktigimda icimden bu yorum gecmisti,ins da oyledir..
canım neden konuşmuyorsun
ben sana selam veriyorum ama:50:

Canim A.S:34: Gecmsisi okuyodum gecmisteydim canim...
Dun ki yorumumu gordun mu canim..Ben en basindan bu yana testte pzoitifi gordugun 16.gunde yumurtladigini dusunuyorum..ins dollenmede gerceklesmistir bebisin seninledir canim..:49::49:
Bugunde cok guzel yukselmis atesin...

Cnm bugunu degerlendirin derim bugun yumurtlama olabilir gibi:34:hem eggwhite akinti isaretlemissin yumurtlama gunu veya yumurtlamadan cok once yumurtaaki kivamli akinti olur diye biliyorum..

Fatos kizma ama bende aynen karanfilce gibi dusunuyorum:26::26: valla basim dondu sizin bu ayki fikifikilerinizden :17::17: daha oncede yazmistim ates olcme yontemini deneyen kisiler az cok yumurtlama gunlerini kestirebilirler diye dusunuyorum sende ates olcuyosun be cnm kendinizi bukadar yormadan asil olmasi gunleri degerlendirseniz:26: beni yanlis anlama lutfen hani olmamsi gunlerde iliski yasayip olmasi gereken gunu kacirmak yerine yada fazla efor sarfedip yorulmak yerine maulum gunlerde veya yakin gunlerde ilsiki olmasi taraftariyim ben..ovulasyon testi alsan atesle beraber cok super olur derim:34:

Tabi bunlari yapmak bebk garantisi degil ama yinede mantiklisi diye dusunuyorum:34:Ben bu dediklerimi aylardir yapiyorum henuz bos ama ne diyelim vakti zamani var demek ki..hayirlisi ile hayirli zamanda olsun..
ins bu ayki emeklerinin karsiligini alirsin...

:9::9::9::9:

Tablon guzel ilerliyor cnm.ins sonuda guzel olur..

Hadi yaa:9::9::9::9::9:
Hayirlisi olsun cnm,yeni dongun hayirla bebisini getirsin ins:34:

Cok cok guzel cnm:34: ins guzel haberlerle gelirsin:34:

benimde 22-23 ocak gibi inşallah gelmezler :)

Canim tablon cok guzel ilerliyor bence,sonuda ins boyle guzel devam eder..

Canim atesinin yuksek olmasi cok iyi..ve yazdigin dongulerine gore senin yrn beklenen adet gunun gibi gorunuyor,yrn da yuksek cikarsa atesin bence hic bekleme test yap yrn derim..

Bence yrn atesin herseyi belli eder gibi,,ins hamilesindir:34:

Canim sen 3 gun ovulasyon testinde pozitif mi gordun:44::44::53::53::53:

Cnm cok guzel gorunuyor tablon,ins sonuda boyle olur,,genelde sabitlenen tablolar gebelikle sonuclaniyor seninkide oyle olur umarim:34:

ins griple ilgisi yoktur yukselen atesinin..ama
Cnm bana sen gebesin gibi geliyor..daha oncede tablona baktigimda icimden bu yorum gecmisti,ins da oyledir..

Canim A.S:34: Gecmsisi okuyodum gecmisteydim canim...
Dun ki yorumumu gordun mu canim..Ben en basindan bu yana testte pzoitifi gordugun 16.gunde yumurtladigini dusunuyorum..ins dollenmede gerceklesmistir bebisin seninledir canim..:49::49:
Bugunde cok guzel yukselmis atesin...[/QUOT
sağol canım evet artık ben de artık eminim iyice
gerisini rabbim bilir artık
umarım dedğin gibi olur ve bebeğim 10.ayında gelir
E]

Tesekkurler canim yorumun icin:16:
evet tabi degerlendiricez bugunu de, ama iste 14.gun yukselirdi atesim bu ay biraz degisiklik oldu neyse bat da buna gore degisecek oyleyse:34:

iyi aksamlar kizlar:16::16::16::16:

kız karanfill oohh bugün yatış yaptın
ne güzel tatildi size okullar
Konya tatil deyince aklıma ilk sen geldin:51::51:
evet canım tatildi ama benim işletme günümdü. çarşıya çıkıp 7 tane işletmeyi gezip eve gelcektim. o da bana 10 saat olarak gelcekti diye düşünmüştüm. ta ki hastaneye gidene kadar o kadar soğuktu ki dışarısı ben dolmuştan in bin yaptım nasıl üşüdüm. bir de işletmeleri gezsem donardım. sonra dedim iyi ki tatilmiş.
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar tablom bu
31. güne kadar tahmini yüksek değerler girdim acaba çizginin yeri değişir mi dıye
ama çizgi hep aynı yerde
demek ki doğru yerde çizgim:51::51:

benim hiç bi ayımda çizgimin yeri değişmezdi ilk defa bu ay değişti durdu.. eee tabi algılayamadı çift yumurtayı ne de olsa yazılım işte insan mantığına yetişemeikleri gibi kadın mantığına hayatta yetişemezler:33:

hayat_ acil maşallah canım sana yaa hiç üşenmemişsin alıntılarda.. yorumların için çok sağol

Son düzenleme:
Canim kizlarin da dedigi gibi sen gun asiri devam et bence de:34: Sonucta bedenen ve zihnen o kadar emek veriyorsun, beklemedigin zamanda da gelse donemin kacirmamis ol ki icin rahat olsun:34: sanirim kucuk bir yerde yasiyorsun belki ovulasyon testi alman zor olur ama kizlarin bir cogu gibi internetten toplu olarak alabilirsin:34: ben daha denemedim o testleri benim akintim ve agrim farkettiriyor genelde ama sonucta garanti yontemdir o.:34:

evet canım tatildi ama benim işletme günümdü. çarşıya çıkıp 7 tane işletmeyi gezip eve gelcektim. o da bana 10 saat olarak gelcekti diye düşünmüştüm. ta ki hastaneye gidene kadar o kadar soğuktu ki dışarısı ben dolmuştan in bin yaptım nasıl üşüdüm. bir de işletmeleri gezsem donardım. sonra dedim iyi ki tatilmiş.

benim hiç bi ayımda çizgimin yeri değişmezdi ilk defa bu ay değişti durdu.. eee tabi algılayamadı çift yumurtayı ne de olsa yazılım işte:33:
oyy kıyamam .Boşver 10 saat dediğin nedir ki elinin kiri peehhh:9:
Ins canim 10.Ayinda yuzun guler :16::16:

amin canım amin.
Rabbim hepimizn yüzünü güldürsün

3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hala çatlamadı bu yumoş yawww :)
geçen ay 20 gün gecikmeli adet olmuştum yine aynı olucak galiba:(

kızlar sizlerde ne sorunlar var?
bizde sperm sayı hız ve hareket sorunu var.....

canım çatlar merak etme
benim eşimin değerleri iyi ama ben de pko görüntüsü var
ama bunu üç aydır kullandığım hayıt suyuyla dengeliyorum galiba

canlarım doğru söylüyorsunuz da ben yine 14, günden başladım 25,gün düşünün çoğu ikinci döngüye başlar bu tarihte:14: 23 aralık sat:37: gün aşırı tutmadı 1 senedir diye buay hsg den sonrada şans yüksek diye hergün ilişki denedik ama benim ateş bu ay böyle oldu bende anlamadım şimdiye kadar çatlamalıydı en uzun döngüm 38 gündü 1-2 kere oda doktorumda 7-12 arası dedi bende yüklendim de yüklendim sadece dün yoktu ilişki bugece yine olur hayırlısı gerçekten 35 yaşındaki komşum yemin ediyor bir kere denedik tutarsa diye diyor çünkü onun farklı inançları var batıl demiyim ama belli bigün haftada sadece 1gün yani o gece olan ilişki sonrası doğan bebeğin daha zeki akıllı efendi vs. olacağına inanıyor o geceden tuttu bebk 5 aylık hmile neredeyse bu işler nasip ben ona inandım ama banada suç bulmayın 13 ay oldu sabır ya sabır ya sabır:14::14::14:

3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hala çatlamadı bu yumoş yawww :)
geçen ay 20 gün gecikmeli adet olmuştum yine aynı olucak galiba:(

kızlar sizlerde ne sorunlar var?
bizde sperm sayı hız ve hareket sorunu var.....
tablona bi yorum yapamadım henüz. ama ateş ölçmen iyi olmuş yumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmiş olursun.
benim tüplerimden biri tıkanıktı filmle birlikte açıldı.
eşimde hız sorunu var ama burda doktorların iyi dedikleriyle de var o değerlere. bizim doktor daiyi dedi ama işte.. hatta bizde sperm baya fazla yüzdeye vurunca diğerleriyle aynı oluyor. ama olmasını bekliyoru işte zamanını. ben 13 aydır korunmuyorum ilk 3 ay ovulasyon zamanı hiç ilişki olmamıştı(ora bura yatılı gezmeye gitmiştik, ne güzeldi o günler hiç sallamıyordum.) ama 10 aydır uğraşıyoruz gelen giden yok. bir kere kimyasal pozitif çıktı o kadar..

canlarım doğru söylüyorsunuz da ben yine 14, günden başladım 25,gün düşünün çoğu ikinci döngüye başlar bu tarihte:14: 23 aralık sat:37: gün aşırı tutmadı 1 senedir diye buay hsg den sonrada şans yüksek diye hergün ilişki denedik ama benim ateş bu ay böyle oldu bende anlamadım şimdiye kadar çatlamalıydı en uzun döngüm 38 gündü 1-2 kere oda doktorumda 7-12 arası dedi bende yüklendim de yüklendim sadece dün yoktu ilişki bugece yine olur hayırlısı gerçekten 35 yaşındaki komşum yemin ediyor bir kere denedik tutarsa diye diyor çünkü onun farklı inançları var batıl demiyim ama belli bigün haftada sadece 1gün yani o gece olan ilişki sonrası doğan bebeğin daha zeki akıllı efendi vs. olacağına inanıyor o geceden tuttu bebk 5 aylık hmile neredeyse bu işler nasip ben ona inandım ama banada suç bulmayın 13 ay oldu sabır ya sabır ya sabır:14::14::14:

tatlım bana söz düşmez belki ama
seni kimse suçlu bulmuyor
sen kendini yıpratıyor ve yoruyorsun diye söyledi kızlar
her gün olunca uzun süre kalite de düşebilir hem
sen bundan sonra gün aşırı git

tablona bi yorum yapamadım henüz. ama ateş ölçmen iyi olmuş yumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmiş olursun.
benim tüplerimden biri tıkanıktı filmle birlikte açıldı.
eşimde hız sorunu var ama burda doktorların iyi dedikleriyle de var o değerlere. bizim doktor daiyi dedi ama işte.. hatta bizde sperm baya fazla yüzdeye vurunca diğerleriyle aynı oluyor. ama olmasını bekliyoru işte zamanını. ben 13 aydır korunmuyorum ilk 3 ay ovulasyon zamanı hiç ilişki olmamıştı(ora bura yatılı gezmeye gitmiştik, ne güzeldi o günler hiç sallamıyordum.) ama 10 aydır uğraşıyoruz gelen giden yok. bir kere kimyasal pozitif çıktı o kadar..
karanfil benım de sağ tüpüm yapışıkmış filmle açıldı
ağrı oldu mu sende filmde?
benım feci bir ağrı oldu doktor yapışıklıktan dedi

ayyy çok istiyorum hamile kalayım da
benım de altta bir sticker mi ne ondan olsun:9::9:

Back
X