• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilim sen bu tahlili sabah aç karnına mı yaptırdın canım öle olmalı diye duymuştum..ben yarın progesteron bide prolaktine baktırcam aç mı gitmeliyim

canım çatlar merak etme
benim eşimin değerleri iyi ama ben de pko görüntüsü var
ama bunu üç aydır kullandığım hayıt suyuyla dengeliyorum galiba
çatlar tabi canım inşallah ama bugün benm 17.günüm yarın çatlasam bile bebiiş olmazsa 35.gün anca adet olurum...
yine düzenim şaştı....
canım aşılama denedinizmi hiç....
abim ve eşi de aynı sizin sorun vardı...
aşılama yaptırdık veeee yengem şuan 4 aylık ikiz kızlaryla....
tablona bi yorum yapamadım henüz. ama ateş ölçmen iyi olmuş yumurtanın ne zaman çatladığını öğrenmiş olursun.
benim tüplerimden biri tıkanıktı filmle birlikte açıldı.
eşimde hız sorunu var ama burda doktorların iyi dedikleriyle de var o değerlere. bizim doktor daiyi dedi ama işte.. hatta bizde sperm baya fazla yüzdeye vurunca diğerleriyle aynı oluyor. ama olmasını bekliyoru işte zamanını. ben 13 aydır korunmuyorum ilk 3 ay ovulasyon zamanı hiç ilişki olmamıştı(ora bura yatılı gezmeye gitmiştik, ne güzeldi o günler hiç sallamıyordum.) ama 10 aydır uğraşıyoruz gelen giden yok. bir kere kimyasal pozitif çıktı o kadar..
aynen cnm bende bilemedim bu tabloyuu :((
canım kanalın açılmış ozaman senin gebiş haberinde yakındır inşallah:)
eşinde sorun olmaması çooook güzel...
ilk aylar ne rahat oluyor insan hemen yaptım olacak die düşünüyor...
bende 2 yıldır uğraşıyorum...
eşim varikoselden ameliyat oldu 8 ay önce:(
ayyy çok istiyorum hamile kalayım da
benım de altta bir sticker mi ne ondan olsun:9::9:

ah canım ahhhhhhhh keşkeeeeeeee :(((((((

karanfil benım de sağ tüpüm yapışıkmış filmle açıldı
ağrı oldu mu sende filmde?
benım feci bir ağrı oldu doktor yapışıklıktan dedi
benim de sağ tıkalıydı benim acımadı canım.. sadece işlem sırasında ve bittikten 20 dk filan içerisinde adet sancısı gibi oldu.
ayyy çok istiyorum hamile kalayım da
benım de altta bir sticker mi ne ondan olsun:9::9:

sadıcım doğum yaptı. adını garip bişey koymuşlar şu sırada moda sanırım garip isim. buğlem, erem(kız ismi), söylemesi zor bi kere..
neyse eşim diyo ki ne biçim isim.. dedim büyük konuşma.. başladı bizimki kızım olsa hayatta koymam filan.. bi yandan da göz kırpıyo.. ayy dedim varsın garip garip ismi olsun da çocuğumuz olsun diyoruz yaptığımıza bak yaa çocuğumuz olsun diye büyük konuşuyo:9:

çatlar tabi canım inşallah ama bugün benm 17.günüm yarın çatlasam bile bebiiş olmazsa 35.gün anca adet olurum...
yine düzenim şaştı....

benim de sağ tıkalıydı benim acımadı canım.. sadece işlem sırasında ve bittikten 20 dk filan içerisinde adet sancısı gibi oldu.

sadıcım doğum yaptı. adını garip bişey koymuşlar şu sırada moda sanırım garip isim. buğlem, erem(kız ismi), söylemesi zor bi kere..
neyse eşim diyo ki ne biçim isim.. dedim büyük konuşma.. başladı bizimki kızım olsa hayatta koymam filan.. bi yandan da göz kırpıyo.. ayy dedim varsın garip garip ismi olsun da çocuğumuz olsun diyoruz yaptığımıza bak yaa çocuğumuz olsun diye büyük konuşuyo:9:

gelbebeğim canım daha aşılama falan çok erken 10.ayım bu ev daha 1.5 yıllık evliyim

karanfil buğlem ismini ben de duyuyorum bu ara ben de beğenmedim ne yalan söyleyım:26:

yine düzenim şaştı....

geçmiş olsun ameliyat olmuşsa düzelir inşallah.. aslında bizim değerler iyi mi kötü mü bilemiyoruz. ama en son üroloji doktoru iiyi dedi. E vitamini kullan dedi. sen de baksana bi
sayı 120 ml toplamda 180 milyon
toplam hız %48
ileri hareket %3
morfoloji değişik çıktı bi kaç tanesinde %3 birinde birinde de 0 çıkmıştı.
varikosel de yok.:26:
karanfilim sen bu tahlili sabah aç karnına mı yaptırdın canım öle olmalı diye duymuştum..ben yarın progesteron bide prolaktine baktırcam aç mı gitmeliyim

ben tok karna yaptırdım canım. ama adetin 3. günü yapılan tahlilde aç karna olmak gerekmiyor. o zaman bu da hormon bu da gerekmez. ama sen yine de emin olmak için hastaneye sor.

geçmiş olsun ameliyat olmuşsa düzelir inşallah.. aslında bizim değerler iyi mi kötü mü bilemiyoruz. ama en son üroloji doktoru iiyi dedi. E vitamini kullan dedi. sen de baksana bi
sayı 120 ml toplamda 180 milyon
toplam hız %48
ileri hareket %3
morfoloji değişik çıktı bi kaç tanesinde %3 birinde birinde de 0 çıkmıştı.
varikosel de yok.:26:

ben tok karna yaptırdım canım. ama adetin 3. günü yapılan tahlilde aç karna olmak gerekmiyor. o zaman bu da hormon bu da gerekmez. ama sen yine de emin olmak için hastaneye sor.

anladım canım ben her ihtimal aç gidiyimde nolur nolmaz..

benim de :41:

bilgisayarın başında çok oturuyoruz..
çok zararlı aslında kendime çok kızıyorum:47:

evet doğru diyorsun
ama ben koltuktayımm hatta çoğu zaman yatarak yazıyorum:51:
benım belim hep ağrırı bulaşık yıkarken
azıcık yürüsem,ayakta dursam hep ağrıır

kızlar size bi soru bu gece ilişki olmalı mı? bi ihtimal yumurtanın biri çatlamış olabilir mi bende alışkanlık oldu da ateşi düşük görünce habire çatladım zannediyorum:9:
ama ya ikinci yumurta yeni çatlamışsa.. yazık olmasın yumoşuma.. bi ihtimal yerleşme düşüşü olur mu:26: değilse yap nolcak

heyy yavrum beee nasıl da anladı beniiiiii:9::9:
sıyırdıkkk evet:52::52:
:32::32::32::32:
kızlar size bi soru bu gece ilişki olmalı mı? bi ihtimal yumurtanın biri çatlamış olabilir mi bende alışkanlık oldu da ateşi düşük görünce habire çatladım zannediyorum:9:
ama ya ikinci yumurta yeni çatlamışsa.. yazık olmasın yumoşuma.. bi ihtimal yerleşme düşüşü olur mu:26: değilse yap nolcak
kuzum yap ne kaybedersin .
yap yap.

Back
X