• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bu çok matemetikçii
sabahtan beri bi hesaplar yapıp duruyorr:9::9:
napıyım en son elektronik yazılılarını okudum lise 2 öğrencisi 220 yi 0,8 e bölemiyo var mı böyle bişey.. aklım orda kalmış demek..

bu arada kızlar ateşimi ölçmüş bulunmaktayım 36,7 yani tam uykum gelmemesine karşın yine düşük öncki günlere göre çalışma filan yok hadi :21:

napıyım en son elektronik yazılılarını okudum lise 2 öğrencisi 220 yi 0,8 e bölemiyo var mı böyle bişey.. aklım orda kalmış demek..

bu arada kızlar ateşimi ölçmüş bulunmaktayım 36,7 yani tam uykum gelmemesine karşın yine düşük öncki günlere göre çalışma filan yok hadi :21:
sen de ne böldüyon abudik gubidik sayılıarı birbirine
benım de uykum geldi kaç çıkacak acep?

canım bizde hepsi düşük bu nolcek :(
sen matematik öğretmenisin galiba bizede yap bi hesap bakalım..:))

sizde varikosel varmış da o yüzden inşallah bundan sonra düzelir.. ben bilgisayarcıyım canım.. ama matematiğin alası da vardı bizde.

sen de ne böldüyon abudik gubidik sayılıarı birbirine
benım de uykum geldi kaç çıkacak acep?

:9::9::9::9:
niye ay benden daha kolay soran öğretmen mi olur .. son sınavda top oynayan cin ali sordum geçenlerde:9: hani hareketli gifler oluyo ya onlardan:9:

3a6e68 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hala çatlamadı bu yumoş yawww :)
geçen ay 20 gün gecikmeli adet olmuştum yine aynı olucak galiba:(

kızlar sizlerde ne sorunlar var?
bizde sperm sayı hız ve hareket sorunu var.....

bizdede varikosel problemi vardı cnm ameliyat olduk 3 ayı geçti yumurtalama zamanım geçince test yaptırcaz bakalım artmış mı....

laptobu kucağınıza koymuyorsunuz değil mi?

kucağımızdan düşmüyor desem yalan olmaz evet gerçekten sağlıksız bile bile alıyoruz...ne yapalım bir bebişimiz olaydı laptopa elimizi sürmeye zamanımız olmazdı...:25:

az önce lekem geldi:14::14:
ateş işine biraz ara versem ii olek.gerçekten çok moralim bozuldu:14:

belki lekelenmen artmaz canım...

Gunaydin Kizlar:16:
Benim tablom benle dalga geciyor resmen, ya atesimde yanilma var bu ay beni yanlis dusunduruyor
ya da bu ay gercekten yumurtam catlamiycak cunku inanin kendimi bildim bileli hic bu kadar gecikmezdi
biliyorum her zaman ayni olacak diye birsey yok ama takiplerimde hic yanilmam
akintilar 4 gun falan surerdi normalde, gunlerce yogun yogun geldi durdu
acaba termometrem mi bozuldu, zirt pirt olctum ama 36.1 :1:

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senin hala ovulasyonda gorulen watery akintin devam mi ediyor kar? yoksa hani uzamayan su gibi olan akinti oluyor hamile olunca, adete yakin basliyor genelde, oyle birsey mi acaba ??
atesin hala iyi gidiyor:nazar: ama son gunler de boyle gider umarim

su gibi olandan sarımtrak bi akıntı gerçekten düşmesi normalmi hep yükselmesi yada sabitlenmesi gerekmezmi

Gunaydin Kizlar:16:
Benim tablom benle dalga geciyor resmen, ya atesimde yanilma var bu ay beni yanlis dusunduruyor
ya da bu ay gercekten yumurtam catlamiycak cunku inanin kendimi bildim bileli hic bu kadar gecikmezdi
biliyorum her zaman ayni olacak diye birsey yok ama takiplerimde hic yanilmam
akintilar 4 gun falan surerdi normalde, gunlerce yogun yogun geldi durdu
acaba termometrem mi bozuldu, zirt pirt olctum ama 36.1 :1:

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

dunden bugune yukselis var yarin da sonraki gun de yuksek olursa dun catlamis demek oluyor bana gore birde kizlar bu yumurtlama isini kafamiza cok takiyoruz o da naz yapiyo bende de her ay 12. ve ya 13.gun mutlaka yumurtlama oluyordu bu ay 16.gun oldu

Back
X