• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar geçen akşamki pembe damladan sonra ne gelen var ne giden sizce umutlanıyımmı:27::27::44:
üstelik reglim sökülsün diye iki aspirinide içiverdim.çok korkuyorum...napcam ben ya

canım ateş tablosuna göre sen hamilesin . keske kudurudan ilaç içmeseydin ama cok fazla kötü etkileyeceini sanmıyorum aspirinin sen test yap bence ve doktorunla konus.

sağolun kızlar.inanın herkes benle aynı pisikolojidedir eminim.çünkü test yapmaya korkuyorum:27:hep aynı hüsrana uğruyorum.silikmi varmı yokmu.şaşı oluyorum.en iyisi iki gün daha sabretmek...bu ay şiddetli grip olmuştum.gerçi ilaç kullanmadım.bitki çayı falan kullandım.o gecikme yapmamıştır inşallah.umudum kırılmasın diye iki gün daha bekliycem.inşallah bebişim benledir.:49:

degisiyor herkeste
benim deger dusukmus o yuzden adet 1 gun gecince ogrenmistim silikti
degeri yuksek olan ferdat diye bir kiz vardi hamileligi gayet iyi gidiyor:nazar: o da adet gunu gecince ogrenmisti hatta oyle hatirliyorum. birkac kez test yapmisti cikmamisti sonra cikmisti. onemli olan atesin. atesini kontrol et bakalim yuksek giderse umut var:34:

inşallah yüksek gider canım ya ama umudum kalmadı bakalım kısmet

kızlar geçen akşamki pembe damladan sonra ne gelen var ne giden sizce umutlanıyımmı:27::27::44:
üstelik reglim sökülsün diye iki aspirinide içiverdim.çok korkuyorum...napcam ben ya

sağolun kızlar.inanın herkes benle aynı pisikolojidedir eminim.çünkü test yapmaya korkuyorum:27:hep aynı hüsrana uğruyorum.silikmi varmı yokmu.şaşı oluyorum.en iyisi iki gün daha sabretmek...bu ay şiddetli grip olmuştum.gerçi ilaç kullanmadım.bitki çayı falan kullandım.o gecikme yapmamıştır inşallah.umudum kırılmasın diye iki gün daha bekliycem.inşallah bebişim benledir.:49:

canım bencede 1-2gün bekle bakalım dayanabilirsen inşallah hamilesindir
bu arada bi tanıdğımın tam adet günü adet lekesi gibi gelirmiş hep hamileliklerinde inşallah seninkide öledir

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ateş ölçme yöntemi hakkında bilgi alabilirmiyim sizden.
nette araştırma yptım ama pek anlamadım. ateş yükselmesi adet yaklaşınca mı olur.
yani ben bu ay yumurtamın çatladı ğı gün korundum. 2 haftadır göğüslerimde dolgunluk var.
ve adetime şuan 3 kaldı. göğüslerim hala dolgunlar sıkınca sıvı geliyor.
sabahları ateş ölçüü yaptığımda 36.8 altına hiç düşmedim.yani bu nedemek
hamilelik şüphesi olabilir mi? kasıklarda ağrı hiç hssetmiyorum..

Gunaydin Kizlar:16::16::16::16:
Herkese guzel bir gun dilerim.
Ben bugun doktora gittim dusukten sonra baya bir tahlil yapmislardi bir kismi cikmamisti. Rapor yazmis doktor hersye normalmis, doktoru yeniden gormem gerekmiyormus. cok sevindim. bilmiyorum neler baktilar ama cok ustune dusmedim ben de.

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ne güzel canım bir sorun çıkmaması kafandaki soru işaretleri gitmiştir daha rahat devam edersin çalışmalara bundan sonra...

günaydın kızlar bugün dedim ateşim biraz yükselirse test yapıcam dedim,gebelik testi negatif çıktı bu ay yine bişey yok anlaşıldı

nezamandır bu testi yapmıyodum ama buay farklı olarak kasıklarıma iğne batmaları gibi ağrılar oldu ama dün hariç, bugün deniyim dedim ama boş çıktı işte

381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

biraz daha bekle bakalım canım...hemen yok deyip kendini üzme...

bebiş deniyorsun bide adet gelsin diye aspirin içiyorsun aşkolsun cnm ya ,bencede test yap hazır olduğun zaman...

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)

:26: :26: :26:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)

:26: :26: :26:

bnm klomen çatlatma i. tedavimden sonraki ay böyle olmuşt erkenden lekelenmeler başlayıp 22. gün adetim gelmişti..

şeker leblebi nerelerdesin??
uzun zamandır yoktun. sen ve bebiş iyisinizdir umarımm

kızlar merhaba naıslsınız :3:

ben 3 gün ateşimi ölçtümde sabah uyanınca 5 dk içinde ölçüyorum 3 gün 34,6 derece filan cıktı sizin tablolara göre benim ki çok düşük anlamadm derece mi bozuk yoksa bu vücut sıcaklıgı normal mi :25:

kızlar merhaba naıslsınız :3:

ben 3 gün ateşimi ölçtümde sabah uyanınca 5 dk içinde ölçüyorum 3 gün 34,6 derece filan cıktı sizin tablolara göre benim ki çok düşük anlamadm derece mi bozuk yoksa bu vücut sıcaklıgı normal mi :25:

dil altindan olcmen gerek
koltuk altindan mi olcuyorsun sen?

şeker leblebi nerelerdesin??
uzun zamandır yoktun. sen ve bebiş iyisinizdir umarımm

slm cnm
uzun zamandır girmiyorum siteye
girsemde bakıp çıkıyorum yazmıyorum
bebek iyi çok şükür
2 hafta kadar önce biraz kokuttu bizi
kanamam oldu, hastanede kaldık bir gece
şimdi de evde dinleniyoruz

slm cnm
uzun zamandır girmiyorum siteye
girsemde bakıp çıkıyorum yazmıyorum
bebek iyi çok şükür
2 hafta kadar önce biraz kokuttu bizi
kanamam oldu, hastanede kaldık bir gece
şimdi de evde dinleniyoruz

Aman dinlen.. hiç kalkma.. kendini yoracak hiiçç bi iş yapma canım..
Allahım o miniği korusun inşallah..

Back
X