• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilcim ateşin çok güzel maşallah.
sonu da mutlulukla bitsin inşallahhhhhhhhhhhh.
Amin cümlemizin inşallah canım
sermavi .!.:
karanfilcecim, daha önceki tablonda hç 37 yi geçmemiş.çok iyi gidiyor bence de tablon...inşallah bu son tablon olur senin için...güzel haberler bekliyorum senden...:)))

canım benim bu ay ateş ortaalamam baya yüksek bünyesel bişey sanırım. adet oluşum bile 36,4 le oldu. ve çatlayacağında 36,2 lerde gezinirken bu sefer çok nadir 36,3 e indi.
İnşallah.. Rabbim utandırmasın bu ateşin sonu da kırmızı olmasın inşallah.

canım yazmışsın zaten üstte, bal çörek otu diye. kürden dolayı olduğunu düşünüyorum bu düşüşün. dediğin gibi 2. kez yumurtluyor da olabilirsin.
bugünü de değerlendirmelisin bence.

aaaaa...ben senin önceki yorumunu görmemişim canım yaaa....:26: ...acaba çörek otu mu düşürdü...kullananlardan ateş tablosu yapan var mıdır acaba olabilir tabi... ben kürü 12. gün bıraktım..belki etkisi devam ediyodur..ya da derinin dediği gibi havalardandır...:34:..

kizlar sagolun ya beni baya umutlandirdiniz insallah rabbim dualarimizi duyuyor pes-pese vericek hepimize melekler ya buay olmazsa da uzulmem gerci 19 ay oldu bekliyeli

kizlar sagolun ya beni baya umutlandirdiniz insallah rabbim dualarimizi duyuyor pes-pese vericek hepimize melekler ya buay olmazsa da uzulmem gerci 19 ay oldu bekliyeli

benim de korunmayı bırakalı 13 ay:31:, deli gibi uğraşalı ise 10 ay oldu:27:

evet ben de öyle olabilir diye bi kere değelendirdik....canım dediğim kontrol "elle servikal muayene" ben pek tavsiye etmiyodum şimdiye kadar ama..amaaann herşeyi denedim bi de bunu deneyim dedim....tabloda da olunca sakınca yok demekki diye düşündüm ama aslını bilemiyorum tabi...dünyanın her yerinde de yapılıyomuş...streil elle yapmak gerek..enfeksiyon kapmamak için...bi de acaba tekrar mı yumurtluyorum diye düşündüğüm için başvurdum bu yönteme...ovul. testi silik çıkmıştı..yani aslında negatifti....internetten bakarsan çıkar..şimdi anlatmayım ben sen okursun...tabi tavsiye etmiyorum....sadece ben yaptım...bilgisi olan varsa diye yazdım..internette ilginç şeyler yazmışlar konuyla ilgili..bilimsel doğrluğu da var ama elle yapılmasını riskli olabileceği söyleniyo...serviksi yanirahim ağzını yumurtlama günlerinde faklı şekilde, luteal fazdaysan farklı şekilde, hamileysen farklı şekilde hissediyomuşsun...

evet bu dogru:34: tamamen dogru bir yontem ama anlamak zor sonucta kendini iyi tanimasi lazim insanin ve rahim agzi asagida mi yukarida mi yapisi nasil iyice anlamasi lazim, bu da cok zor bence:1: yani benim icin zor oldu ben 3 ay boyunca denedim tabi elleriyi iyice iyice yikamam cok dikkatli olmak lazim,,aslinda en dogrusu yapmamak ama meraktan denedim birsey anlamadim acikcasi:34:

benim de korunmayı bırakalı 13 ay:31:, deli gibi uğraşalı ise 10 ay oldu:27:

hamile kalan arkadaslarim var bu ay bir kere is yapdik o da tutdu diyolar halimize bak ya bizimki ezbere biliyo ne zaman atesim dusdu uzerime firliyo hadi yapalim belki yumurtlamissin diyo o da kafayi yedi

Nbr canim? :16::16:gormedim uzun suredir nasil gidiyor

ever canım iyiyim sanırım:1::1: sen nasılsın cnm...
ben bu ay ovulasyon testini de bıraktım..ateş ölçmeyi de preesede de...o yüzden pek umudum yok canım ama Allah büyük..
test yapmadım ama 2-3 gündür çok fena şeffaf akıntım vardı ve anladım yumurtladığımı...
gün aşırı bazen üst üste iliki oldu:17: beklemedeyim canım...
haftaya ankarada olucaz ve spermiyogramımızı tekrarlatıcaz ona göre dr gidicez falan :31::31:

kilomu sorarsan da 69.2 oldum bu hafta....öyle işte canım :16:sen nasılsınnn??
ovulasyonun geçti beklemedesin sende sanırım....

evet bu dogru:34: tamamen dogru bir yontem ama anlamak zor sonucta kendini iyi tanimasi lazim insanin ve rahim agzi asagida mi yukarida mi yapisi nasil iyice anlamasi lazim, bu da cok zor bence:1: yani benim icin zor oldu ben 3 ay boyunca denedim tabi elleriyi iyice iyice yikamam cok dikkatli olmak lazim,,aslinda en dogrusu yapmamak ama meraktan denedim birsey anlamadim acikcasi:34:

kesinlikle..ben ellerimi iyice fırçaladıkan sonra uyguladım hep...ben anladım sanırım...yani aşağıda olduğunu da açık olduğunu da, yukarıda olduğunu da hepsini hissettim doğrusu...tabloya da işledim....bugün yukardaydı hatta ulaşamadım diyebilirim...netten baktım bir sürü yerden okudum..ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hamileysen adete yakın zamanda ya da adet geikmesi olduğunda serviks yukarda olurmuş....hatta sadece boşluk varmış gibi hissedilirmiş...benim de adet günüme 3 gün var. ama galiba adetten 1-2 gün önce filan yapılıyomuş...gerçekten yumurtam çatladığında da, gerçekten tarif edilen gibi oluyo..yukarda yumuşak ve açık oluyo...hatta ovulasyon testinde de pozitifti...adet günü ve bir gün öncesinde de denice..yazarım buraya...:26:..
delirdik iyice yaaa...:27::27:..ne gerek varsa..illa önceden öğrenip stres olcaz yaniii...:37::37::54:

Son düzenleme:
ever canım iyiyim sanırım:1::1: sen nasılsın cnm...
ben bu ay ovulasyon testini de bıraktım..ateş ölçmeyi de preesede de...o yüzden pek umudum yok canım ama Allah büyük..
test yapmadım ama 2-3 gündür çok fena şeffaf akıntım vardı ve anladım yumurtladığımı...
gün aşırı bazen üst üste iliki oldu:17: beklemedeyim canım...
haftaya ankarada olucaz ve spermiyogramımızı tekrarlatıcaz ona göre dr gidicez falan :31::31:

kilomu sorarsan da 69.2 oldum bu hafta....öyle işte canım :16:sen nasılsınnn??
ovulasyonun geçti beklemedesin sende sanırım....

kilo vermene cok sevindim kafani dinlemene de, insanin arada kendini uzaklastirmasi iyi oluyor, ben de bir dahaki ay icin oyle dusunuyorum. ben de ates olctum iyki olcmusum diyorum cunku yumurtam her zamankinden 3 gun gec catladi ve catladigi gun ve ertesi gun iliski yoktu, esim hasta..o yuzden onemsemiyorum cok olursa olur diyorum. onemsemedik cok fazla bu ara..ates olcmesem de 29 ocak batim olacakti ve gunum egcti diye havalara ucardim ben ama bu ay 28 gunde degil de 31 gunde falan gelicek gibi gorunuyor adet,,bakalim.
iyi haberlerle donersin umarim doktordan,, ben de dusuk yaptigim icin tahliller yapilmisti gecen ay onalri aldim normal oldugunu soyledi doktor, bilmiyorum ayrintisini artik cok arastiramiyorum ve anlaymiyorum burda olunca.
bekliyoruz bakalim gun saymiyorum gercekten zaten test falan da yapmayi dusunmuyorum ama atesimi olcucem soyle ilk gunden baslayip da son gune kadar duzenli ates olctugum bir tablom olsun goreyim kendimi :34:

kesinlikle..ben ellerimi iyice fırçaladıkan sonra uyguladım hep...ben anladım sanırım...yani aşağıda olduğunu da açık olduğunu da, yukarıda olduğunu da hepsini hissettim doğrusu...tabloya da işledim....bugün yukardaydı hatta ulaşamadım diyebilirim...netten baktım bir sürü yerden okudum..ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hamileysen adete yakın zamanda ya da adet geikmesi olduğunda serviks yukarda olurmuş....hatta sadece boşluk varmış gibi hissedilirmiş...benim de adet günüme 3 gün var. ama galiba adetten 1-2 gün önce filan yapılıyomuş...gerçekten yumurtam çatladığında da, gerçekten tarif edilen gibi oluyo..yukarda yumuşak ve açık oluyo...hatta ovulasyon testinde de pozitifti...adet günü ve bir gün öncesinde de denice..yazarım buraya...:26:..
delirdik iyice yaaa...:27::27:..ne gerek varsa..illa önceden öğrenip stres olcaz yaniii...:37::37::54:

ben de ovulasyonda kontrol ettim dedigin gibi cok yumusakti. adete yakin bakmistim onceki aylardan birinde o zaman eline top gelir gibi oluyor hemen cok yakinda,ama dedikleri gibi sert degildi benim hissettigim,, sonucta elime hemen geldigi icin adet olacagimi anlamistim, ama bosluk hissedilince hamilelik oluyor evet. hamile kaldigim ay hic denemedim keske o zaman da baksaymisim, ama o ay hic onemsemedim ya hatta aklima bilr getirmedim hamileligi.

yani tabi dogru bir yontem de bilmiyorum ya sakincasi var mi yok mu tehlikeli mi, rahim cok kurcalanirsa ters falan doner Allah korusun :34:

ilişkiyi sık yap diyecektim canım ,..:)..sonra varikosal ameliyatı olmuş eşin..onu okuyunca vazgeçtim...şifa olmuştur inşalah canım......

amin cnm...

ne var ne yok

bebişim ateşinin maşallahı var ama kesınlıkle doktora gitmelisin
bu akıntı çok uzadı

KAranfil senin de ateşin çok güzel sonu da güzel olsun inşallah
bir süre ayrı düşebiliriz
tatilde kayınvalidemlerde olacağım ordayken sık sık giremem
direksiyon derslerim başlıyor:52::52:
kafamı dağıtacağım
bu aşkam da misafırım varr
öpüldünüz hepiniz
iyi davranın kendinizee:54:

kafanı dağıtacak bir meşkale bulmana çok sevindim canım ehliyetin şimdiden hayırlı olsun:)

Son düzenleme:
ben de ovulasyonda kontrol ettim dedigin gibi cok yumusakti. adete yakin bakmistim onceki aylardan birinde o zaman eline top gelir gibi oluyor hemen cok yakinda,ama dedikleri gibi sert degildi benim hissettigim,, sonucta elime hemen geldigi icin adet olacagimi anlamistim, ama bosluk hissedilince hamilelik oluyor evet. hamile kaldigim ay hic denemedim keske o zaman da baksaymisim, ama o ay hic onemsemedim ya hatta aklima bilr getirmedim hamileligi.

yani tabi dogru bir yontem de bilmiyorum ya sakincasi var mi yok mu tehlikeli mi, rahim cok kurcalanirsa ters falan doner Allah korusun :34:

kesinlikle canım..öyle hergün her saatte kurcalanmaz...şüpheli durumlarda baya belirleyici olabilir...bu ay kendimi tanıma aşamasında olduğumdan bi kaç gün arka arkaya ama bir kere olmak ve ellerimi iyice fırçalamak şartıyla yaptım...bakalım 3-4 gün sonra belli olur doğruluğu zaten....:34::34::54::54:

kesinlikle canım..öyle hergün her saatte kurcalanmaz...şüpheli durumlarda baya belirleyici olabilir...bu ay kendimi tanıma aşamasında olduğumdan bi kaç gün arka arkaya ama bir kere olmak ve ellerimi iyice fırçalamak şartıyla yaptım...bakalım 3-4 gün sonra belli olur doğruluğu zaten....:34::34::54::54:

umarim hamilesindir:34: guzel haberlerle gel yakinda:49:

içim bi hoş oldu kızlar..:104:

kızlar bugünde ateşim düşmedi. dün 36.6 bugün 36.7. hayırlısı İnşallah. :16: eğer hamiş olursam elle muayenem doğru çıktı.

Son düzenleme:
kızlar bugünde ateşim düşmedi. dün 36.6 bugün 36.7. hayırlısı İnşallah. :16: eğer hamiş olursam elle muayenem doğru çıktı.

yapmis miydin elle muayene? hadi hayirlisi silik test sonucu yayinlamissin sanirim, yorum yapmadim cunku icini acip tekrar batirdigini soylemissin amaci bozulmustur diye. sabah bence erkenden bir test daha yap sen:34: insallah hamilesindir:49:

Back
X