• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba :3: ben geldim sonunda bugün dogruca ölçebildim dil altından bugun adetimin 8. gunu 36,1 derece normal mi sizce :44:

bide ben o tabloyu çizerken adetımın ilk gununden nasıl çizicem ilk veriler elimde yok yardımcı olabilir misiniz :34:

ne var ne yok

bebişim ateşinin maşallahı var ama kesınlıkle doktora gitmelisin
bu akıntı çok uzadı

KAranfil senin de ateşin çok güzel sonu da güzel olsun inşallah
bir süre ayrı düşebiliriz
tatilde kayınvalidemlerde olacağım ordayken sık sık giremem
direksiyon derslerim başlıyor:52::52:
kafamı dağıtacağım
bu aşkam da misafırım varr
öpüldünüz hepiniz
iyi davranın kendinizee:54:

kuzum saol bugün doktora gittim iyikide gitmişim içim rahatladı...alttan ultrasonla baktı enfeksiyon kist falan hiçbişey yok korkma dedi...artık bakalım adetin gelmezse gel bi test yapalım dedi...ama adetim gelecek gibi hissediyorum da zaten...neyse kötü bişey çıkmadıya içim rahatladı canım

denemek mi??? hiç duymamıştım ki??
ama adet olacağımda ilişki çok acı veriyor o sertlikten olabilir.
duruşah ve ronya da doğruluğunu onaylamışlar.
ama o işi nasıl yapcaz. ben fitilleri bile sokamamıştım. ben korkağın tekiyimdir kızlar:31:

denemis biri olarak soyliyim anlamak cok zor yorumlamak cok zor. ben yorumlayamiyorum gercekten. cunku adete yakin sert diyorlar ama oyle hissetmedim ben yine yumusakti ama asagidaydi.. evet ben de bunu ilk duydugumda ronyanin yorumu okuyunca hemen denemistim:1:
dedigin dogru:34, adete yakin iliski biraz daha zor oluyor ama hamilelikte o yumusakligi hissediyor insan ve esim de hissetmisti:17:
bilmem istersen dene ama yorumlamak cok zor gibi geliyor bana, ben anlayamiyorum acikcasi:1:

denemis biri olarak soyliyim anlamak cok zor yorumlamak cok zor. ben yorumlayamiyorum gercekten. cunku adete yakin sert diyorlar ama oyle hissetmedim ben yine yumusakti ama asagidaydi.. evet ben de bunu ilk duydugumda ronyanin yorumu okuyunca hemen denemistim:1:
dedigin dogru:34, adete yakin iliski biraz daha zor oluyor ama hamilelikte o yumusakligi hissediyor insan ve esim de hissetmisti:17:
bilmem istersen dene ama yorumlamak cok zor gibi geliyor bana, ben anlayamiyorum acikcasi:1:

hiç denemem demiyim ama o da zahmetli bi iş..
belki hamile kalmayı kolaylıştıran bişey olsaydı herşeye rağmen deneybilirdim ama zaten ateşimden anlıyorum 3 gün önce adet olcağımı o da yeter bana sanırım.(laf aramızda gözüm korktu)

hiç denemem demiyim ama o da zahmetli bi iş..
belki hamile kalmayı kolaylıştıran bişey olsaydı herşeye rağmen deneybilirdim ama zaten ateşimden anlıyorum 3 gün önce adet olcağımı o da yeter bana sanırım.(laf aramızda gözüm korktu)

:1:
dogru diyorsan zaten ateste uzmansin ne gerek var oyle seylere :34:

denemek mi??? hiç duymamıştım ki??
ama adet olacağımda ilişki çok acı veriyor o sertlikten olabilir.
duruşah ve ronya da doğruluğunu onaylamışlar.
ama o işi nasıl yapcaz. ben fitilleri bile sokamamıştım. ben korkağın tekiyimdir kızlar:31:

ayyy o ne ya bende yapamam tek korkak sen deilsin canım:1:

:1:
dogru diyorsan zaten ateste uzmansin ne gerek var oyle seylere :34:

yok estağfirullah.. içim kaldırmıyor işte:18: değilse bi o mu kalmış onu da denerdik
iyi geceler:3:
benim de felaket uykum geldi ve ateşim 36,9 larda dün de öyleydi. adet geliyorum demezse yarın da böyle çıkar.

yok estağfirullah.. içim kaldırmıyor işte:18: değilse bi o mu kalmış onu da denerdik
benim de felaket uykum geldi ve ateşim 36,9 larda dün de öyleydi. adet geliyorum demezse yarın da böyle çıkar.

o zaman heyecanli gun yarin:34:
umarim yine oyle yuksek cikar, topicce havalar ucariz :46:

ben de bu arada aksam yesil cayimi ictim ates basti baya
ev asiri sicak zaten
bunalinca bir atesime bakayim hastalaniyor muyum yoksa dedim
37.4 (sok icindeyim benim gibi dusuk atesli biri olunca)
sonra anladim, yesil cayin uzerine olculur mu dil zaten sicak :1:

ayy hadi inşallah canım maşallah iyi gidiyor ateşin sonu güzel olsun inşallah...doktor bugün bana dediki sanırım birkaç günden adetin gelir dedi nerden anladıysa:1:

o zaman heyecanli gun yarin:34:
umarim yine oyle yuksek cikar, topicce havalar ucariz :46:
aslında değil heycanlı gün yarın değil. adetim 2. yumurtaya gelicekmiş nisbhr ın geçen ay öyle olmuş. ve nerden baksanız en aşağı 5 gün var ateşimin düşmesine.
inşallah son günlerde düşmez. tek duam o ve hamile olurum:16:
ama hayrlısı Rabbim herşeyin güzelini bilir.

ben de bu arada aksam yesil cayimi ictim ates basti baya
ev asiri sicak zaten
bunalinca bir atesime bakayim hastalaniyor muyum yoksa dedim
37.4 (sok icindeyim benim gibi dusuk atesli biri olunca)
sonra anladim, yesil cayin uzerine olculur mu dil zaten sicak :1:

evet sıcak bişey içince yüksek çıkıyor. mesela abdest aldıktan sonra da çok düşük çıkıyor onlar etkiliyor.

ayy hadi inşallah canım maşallah iyi gidiyor ateşin sonu güzel olsun inşallah...doktor bugün bana dediki sanırım birkaç günden adetin gelir dedi nerden anladıysa:1:

rahim kalinlasiyor eger hamilelik olusursa az cok tahmin ediyorlar
bana da turkiyede gittigimde endemetrum kalinlasmaya baslamis demisti ama baska yorum yapmadi
annem saglikci oldgundan o bana demisti hamile olabilirsin diye
tabi ne zaman doktora gittgine de bagli gec dollenme olabilir yanilma zaten cok olabilir:34:

kızlar merhaba ben geldim sonunda bugün dogruca ölçebildim dil altından :3: bugun adetimin 8. gunu 36,1 derece normal mi sizce :44:

bide ben o tabloyu çizerken adetımın ilk gununden nasıl çizicem ilk veriler elimde yok yardımcı olabilir misiniz :34:

bana da turkiyede gittigimde endemetrum kalinlasmaya baslamis demisti ama baska yorum yapmadi
tabi ne zaman doktora gittgine de bagli gec dollenme olabilir yanilma zaten cok olabilir:34:

hımm rahim kalışması olayından anladı ozaman geç döllenme olacağını sanmam canım..çünkü ben 13 te yumurtladım ve 14 ten sonra lekeden dolayı hiç ilşki olmadı...baksana ne olsunda geç döllensin yani:1:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

rahim her ay ovulasyodan sonra kalınlaşmaya başlar. her ay hamilelik varmış gibi(lisedeki biyoloji öğretmenimizin deyimiyle) bebek için güzel bi yatak oluşturulur. taa ki adet yaklaşana kadar. gebelik varsa bebek bu yatakta gelişmeye başlar. yoksa bu yatak parçalanır ve adet kanıyla atılır

kızlar merhaba ben geldim sonunda bugün dogruca ölçebildim dil altından :3: bugun adetimin 8. gunu 36,1 derece normal mi sizce :44:

canım her güne değeri girceksin o kendi çizer tabloyu sen çizmiyceksin.
bir de adetin ilk gününe adet kanamanı gir heavy olarak o anlar ki adetin 1. günü

bu arada anlımdaki kocaman sivilcenin varlığından sizi haberdar etmek isterim:50:

Back
X