• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9
22 ocak 36.8

kızlar şimdiye kadar ateşim hep aynı düzeyde seyrediyor. adette olmadım. ama ateşim düşüpte adet olucam diye öyle korkuyorumki. İnşallah hep yüksek olur ve bebişim gelmiştir. :16: geçen aylarda adetime yakın düşüp 36.2dede adet oluyordum. çok heyecanlıyım yaa.

Son düzenleme:
birde şunu merak ediyorum. hamiş olunca hep aynı derecedemi çıkması gerekiyor. bazen bir derece düşüp bazen çıkıyor bu normalmi sizce.

:50:
canım bana kızma ne olur mümkün oldugu kadar stresten uzak durmaya çalışıyorum nete girmememeye çalışıyorum.hem bebege zararlı hem kafamı kötü şeylerden kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum semavi arkadaşım bana kızmış diger kızlar sizlerde kızgınmısınız ben sürekli giriyorum sizleri takip ediyorum ama yorum yapabilecegim bir gelişme yok.biliyorsunuz en son kese görülmedi demiştim sizlere 6. haftamızda tam ümitlerimiz bitti gittik dış gebelik diyoruz artık dr.minnacık bir kese gördü yukarda dedi beklide diger dr.lar ondan göremediler bilemiyorum ki insaallah ondandır kan degerim artıyordu sürekli işte 30unda tekrar dr.a gidecegiz insaallah buraya kalp atışlarınıda duydum diye yazarım kızlar hem çok korkuyorum hemde içimdeee rabbime teslimiyet var kurban oldugumm bebbişime uzun ömürler verir insaallah.ayın 30una kadar gelemiyebilirim beni merak etmeyin kötü birşey olursa yazarım zaten iyi birşey olursada kesinnn yazarım çünki mutluluk paylaştıkça artar :49: dualarınızı eksik etmeyin kızlar

canım kızmak değil de merak ettim işte...beraber başlamıştık o ay ki tablomuza.....:34:...sevindim gerçekten keseyi görebildiğinize.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.bunu merak ediyodum bende..hadi bakalım...değerlerin de güzel gidiyomuş..maaşşşşşşaaalllaaahhh...arada haber ver kendinden...:54::54::54::54::54::54::54::54:

birde şunu merak ediyorum. hamiş olunca hep aynı derecedemi çıkması gerekiyor. bazen bir derece düşüp bazen çıkıyor bu normalmi sizce.

canım 1 derece düşüşler düşüş değil onları takma kafana....
ateşin hala yüksek bu çok güzsel....
batın ne zamadnı senn??

bugün geldi kırmızılar....hayırlsı olsun diyorum..merak edenler için haber vereyim dedim..yeni tabloma başladım..bu ay hiç bişey kullanmıcam..sadece preseed. bi de pogesteronuma baktırcam belki progestan gerekebilir...hepinizi öptüm canlar...:54::54::54::6::6::6:

Son düzenleme:
aysunayycğm bat'ım 21 ocaktı. yani dündü. bakalım İnşallah yumurcağı yakalamışımdır.

15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9
22 ocak 36.8

kızlar şimdiye kadar ateşim hep aynı düzeyde seyrediyor. adette olmadım. ama ateşim düşüpte adet olucam diye öyle korkuyorumki. İnşallah hep yüksek olur ve bebişim gelmiştir. :16: geçen aylarda adetime yakın düşüp 36.2dede adet oluyordum. çok heyecanlıyım yaa.

canim su an ben de senin durumundayim bugun adet olmam lazimdi ates hala dusmedi
hamislerin ates tablolarina bakiyorum da bazilarinda ayni isi gunlerce oluyor bazilarinda dusup kalkiyor
kisiden kisiye bagli bi durum zannediyorum
bende 2 gundur 36.9dayim
insallah canim Allah yuzumuzu guldurur

bide 3 gündür sanki adet olmuşum hissiyle wc'ye gidiyorum. korka korka çamaşırıma bakıyorum. hamiş olduğumu bilsem korkmayacam. tabii ondada düşük riski var ama ne biliyim. karma karışığım bugünlerde. İnşallah gelmez kırmızılar.

bide 3 gündür sanki adet olmuşum hissiyle wc'ye gidiyorum. korka korka çamaşırıma bakıyorum. hamiş olduğumu bilsem korkmayacam. tabii ondada düşük riski var ama ne biliyim. karma karışığım bugünlerde. İnşallah gelmez kırmızılar.

canım nbr?bende daha adet olmDIM.ama testte yapmadım..kafayı yemek üzereyim..sık sık wc.deyim geldimi diye :-)))

ayy canım yaa seninki bayağı oldu sanırım. belki idrarda bile çıkar. şu wc işi korkulu rüyam oldu. şimdi bile sanki oldum dedim gidip baktım ama gelen giden yok. korkudan ellerim bile titriyor inan. eğer korkudan ölmezsem sonucu öğrenicem. :9:

Back
X