• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum bi sorun oluştu mesanemde.bebek yüzünden stres arttıkça daha da kötülemişti. stres artırıyomuş.
6 ay ilaç kullanıcam ilaçları içerken hamile kalmamam gerek.dr lar 6 ay diyo ama ben 4 aydan sonra iyileşirsem bırakcam hemen. tüpe başlıcam belki.o yüzden hsg falan da çektirmedim ertelendi herşey.canım sıkkın ama alışmaya çalışıyorum.
zaten olmuyo ama ben yine de koruncam çünkü risk almak istemiyom bu konuda, bir hayat söz konusu çünkü.
adet geliyor denemez hala yüksek belki yarın çıkar ateşin...

benim de 1 buçuk yılda gelmedi araya bi 6 ay daha gircek etti 2. sonrası sanırım tüp bebek...

çok geçimiş olsun canım benim..üzüldüm ama herşey Allah tan. inşallah herşey gönlünce ve hayırlı bir şekilde olur.. ara ara gel bilgi ver bize..
Seni Allah için çok seviyor ve dua ediyorum canım arkadaşım:16:

bende 27 . günümde yani bugun oldum kıslar.. batıma 5 gün vardııı inşşş önümüzdeki ay hepimizde bebeiş haberi verirz.. ateş ölçecekmisiniz.. ben kararsızım.. belki 10. günden itibaren ölçmeye başlarım diyorum
inşallah canım....ateşini ölçeceksen adetten itibaren ölç..çatlamadan sonra bırakırsın...10. günden itibaren ölçersen tablon yanlış hesaplayabilir...

Hayırlısı olsun cnm..İNş en kısa zamanda bebeğiine kavuşursun...benim de 3 gün oldu kahveler bitmedi.kırmızılar gelip bitsede doktora gtsem diye bekliyorum.polipten kaynaklanıyor herhal kahverengi akıntılar..rahat ettirmiyorlar birtürlü..... siz de bir sorun varmıydııı??
saol canım..inşallah hepimizin olur bebişi...biz de sorun yok canım..5 senedr istiyoruz..2 tüp 2 aşılamamız var...ama yaş ilerledikçe çıkıyo..umarım bi problem çıkmadan anne olurum...canım bende de bundan 4 sene önce rahim yakınında vardı. doktor vajinal muayenede aldı hemen....çok kolay alıcam dedi, cımbız gibi bişeyle çekince geliverdi...nohut dar filandı benim ki..ama lekelenme olduğunu hatırlamıyorum..rahim ağzını kapatacak gibi olursa hamileliğe engel olabliyomuş...yoksa problem olmuyomuş..

evet aynı başladık canım...bende bu ay hiçbişi yapmıcam ateşe de son...ben progesteron testi yaptırdım canm düşük çıktı 6.28 çıktı..sende yaptır bence...inşallah yeni ayımız hayırlı olur
evet canım..bu ay ateşim düşük seyredince yaptırayım dedim..4 ay dr kontrolündeydim bişey demedi dr um ama..rahim kalınlığım da hep güzeldi..ama bi baksın bi daha bakalım...

çok geçimiş olsun canım benim..üzüldüm ama herşey Allah tan. inşallah herşey gönlünce ve hayırlı bir şekilde olur.. ara ara gel bilgi ver bize..
Seni Allah için çok seviyor ve dua ediyorum canım arkadaşım:16:
bende bi tek senden haber almak için giriyorum inan kk ya . inşallah benim tedavim bitene kadar sen bebeği yakala da haberlerini alayım...allah gönlümüze göre vercek canım benim ben biliyorum...bende seni dualarıma ekliyorum her zaman.muahh:16:

mavi selam muahhh

bende bi tek senden haber almak için giriyorum inan kk ya . Inşallah benim tedavim bitene kadar sen bebeği yakala da haberlerini alayım...allah gönlümüze göre vercek canım benim ben biliyorum...bende seni dualarıma ekliyorum her zaman.muahh:16:

Mavi selam muahhh

sana da selam canım..muahhhh...:54:

Son düzenleme:
ikizler geçmiş olsun 6 ayın nasıl geçtiğini anlamadan geçirirsin sağlığına kavuşursun inşallah...

Son düzenleme:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ne güzel yükselerek gidiyor maşallah

bebiş mi geliyor yoksaaaaa :119: :119: :119: :119:

agzindan bol damliyor:16:
*ben hep diyorum ya 36.5 benim icin hamilelik oluyor, hamileyken bu ateste sabitliyordu ama iste daha cok erken, son gunler olsa tamam diycem o yuzden su an sevinmiyorum daha
* bir de benim catlama gunu ve ertesi gun iliski yok:1:onceki gunler oraya kadar fulldu ama sonra yorulduk calismalardan biraktik catlamisim :17: o yuzden de pek olur gibi gelmiyor.
ama tesekkur ederim destegin icin haftaya donum noktasi belli olur gidisata gore:34:
* aa bir de eskiden daha dusuk ateste catlardim simdi catladigim ates eskiye gore yuksek belki su anki ates de normaldir o kadar ykske degildir oyleyse;)

Son düzenleme:
ateşin ne güzel gidiyor canım dahada yükselir inş.:16: benimki çok dalgalandı dün ve önceki gün ovulasyon testi pozitfi gösterdi ateşimin düşmesini bekliyordum dün düştü ama bugün fazla yükselmedi :(
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

ama atesini ekleyememissin canim
bir de ben yukarida senin eski nicki gordum az once:44:
yok ya da beynim bana boyle oyun oynadi bir anda resmi gorunce oyle okudum hizla bakinca belki :)

Son düzenleme:
canım progesteron değerin yumurtlama olmuş diyor
bence sorun yok
eşinin değerlerine gelince bence gayet güzel
aslında milimde sayı en az 20 milyon olması istenir
eşinin 16 milyon çıkmış ama volumü fazla yani 5 cc olunca toplam sayı gayet iyi
umarım yakın zamanda gelir bebişin

saol canım yorum için
bizim bu son sonuçtan sonra bayağ moralimiz bozuldu eşim doktora gitçek üroloğa
bişey yok gitmesin mi diyosun

bu arada bu özel bi labarotuvar iso belgeli falan pahalıydı bayağ hastaneye göre
canım bizim 16 000 000 çıktı tahlilde en az 15 000 000 diyo sınır bide onu anlamadım bende 20 000 000 olması lazım biliyorum en az

bide bundan 3 hafta önce başka bi özel hastanede baktırmıştık hemde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladıktan sonra
volüm :3,7 cc
1 cc de:28 000 000
ileri hareketli:%10
yavaş hareketli %50 gibi bişey çıkmıştı

bu kadar farkedermi 3 haftada acaba

kızlar merhaba benimde adetimin son günleri sonrasında başlıyorum çalışmaya ateşim şimdiden yükselmeye başladı....

düşünce yumurtam çatlamışmı olucak kızlar ?

çünkü benim ateşim hep yüksek

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr şükür çatladım :)doktor tarafındanda onaylandı şimdi bekleme zamanı cumattesi doktora gittim çatlamış yumurtan dedi

Maşallah çok güzel gidişatı olan bir tablon var :) Her ne kadar bu tezimi ispatlamamış olsamda benim inanışıma göre hormanal dengesi normal olanlarda ateş tablosu düzgün seyrinde ilerliyor :) Seninkide gayet güzel Allahım hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin herkese :)

Back
X