• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba benimde adetimin son günleri sonrasında başlıyorum çalışmaya ateşim şimdiden yükselmeye başladı....

düşünce yumurtam çatlamışmı olucak kızlar ?

çünkü benim ateşim hep yüksek

Acaba normalde yüksek mi oluyor ki ateşin? Mesela bizim Ronyanında ateşi hep yüksek olurdu
Eğer regl bitiyorsa 5 gün bekle öyle başla çalışmalara hem yorulmamış olursun Bu arada da eşine keçi boynuzu, Türk kahvesi ne bulursan içir :)

Acaba normalde yüksek mi oluyor ki ateşin? Mesela bizim Ronyanında ateşi hep yüksek olurdu
Eğer regl bitiyorsa 5 gün bekle öyle başla çalışmalara hem yorulmamış olursun Bu arada da eşine keçi boynuzu, Türk kahvesi ne bulursan içir :)

normalde ateşim hep 36,7 -36.5 civarlarında oluyo...adet oldugum gün birde düştü sabah ve öğlen hasta oldum....

adetim boyunca düşüktü bugün adetimin 7.günü 2günden beri tekrar çıkmaya başladı ateşim bugün 36.7 oldu....

5 gün bekleyip öyle çalışmalara başlayamam çünkü zaten 8 gün regl oldugu için çalışmadan baya durduk :)

ve ayrıca benim ovulasyon günlerimde hemen adetim başlamasından sonraki 5 güne denk geliyo..ay valla kafayı yicem biri bana sunu doğru düzgün ayrıntılı anlatsın he bacılar be nolur ?

merhaba kızlar benim ateşimi yorumlayabilecek olan varmı ilk kez ateş ölçümü yaptım:26:

2 ocak regl 1.gün-----36,2
3 ocak regl 2.gün-----36,1
4 ocak regl 3.gün-----36,3
5 ocak regl 4.gün-----36,4
6 ocak leke 5.gün-----36,4
7 ocak-----6.gün-----36,3
8 ocak-----7.gün-----36,3
9 ocak-----8.gün-----36,4
10 ocak----9.gün-----36,3
11 ocak----10.gün----36,3
12 ocak----11.gün----36,6
13 ocak----12.gün----36,3
14 ocak----13.gün----36,2
15 ocak----14.gün----36,3
16 ocak----15.gün----36,0
17 ocak----16.gün----36,2
18 ocak----17.gün----36,4
19 ocak----18.gün----36,5
20 ocak----19.gün----36,4
21 ocak----20.gün----36,5
22 ocak----21.gün----36,4
23 ocak----22.gün----36,8

normalde ateşim hep 36,7 -36.5 civarlarında oluyo...adet oldugum gün birde düştü sabah ve öğlen hasta oldum....

adetim boyunca düşüktü bugün adetimin 7.günü 2günden beri tekrar çıkmaya başladı ateşim bugün 36.7 oldu....

5 gün bekleyip öyle çalışmalara başlayamam çünkü zaten 8 gün regl oldugu için çalışmadan baya durduk :)

ve ayrıca benim ovulasyon günlerimde hemen adetim başlamasından sonraki 5 güne denk geliyo..ay valla kafayı yicem biri bana sunu doğru düzgün ayrıntılı anlatsın he bacılar be nolur ?

Dur şimdi benimde kafamı karıştırdın :)))
1 - Normalde de zaten ateşin yüksek.
2 - Regl günü ateşin düşüyor.
Bunları anladım :)

1 - Bugün reglin 1. gününden itibaren 7. günün mü?
2 - Normalde kaç günde bir regl oluyorsun?
3 - Yazından çıkarımım 12. gün ovulasyon oluyo. Doğru mu?

merhaba kızlar benim ateşimi yorumlayabilecek olan varmı ilk kez ateş ölçümü yaptım:26:

2 ocak regl 1.gün-----36,2
3 ocak regl 2.gün-----36,1
4 ocak regl 3.gün-----36,3
5 ocak regl 4.gün-----36,4
6 ocak leke 5.gün-----36,4
7 ocak-----6.gün-----36,3
8 ocak-----7.gün-----36,3
9 ocak-----8.gün-----36,4
10 ocak----9.gün-----36,3
11 ocak----10.gün----36,3
12 ocak----11.gün----36,6
13 ocak----12.gün----36,3
14 ocak----13.gün----36,2
15 ocak----14.gün----36,3
16 ocak----15.gün----36,0
17 ocak----16.gün----36,2
18 ocak----17.gün----36,4
19 ocak----18.gün----36,5
20 ocak----19.gün----36,4
21 ocak----20.gün----36,5
22 ocak----21.gün----36,4
23 ocak----22.gün----36,8

16 Ocak ovulasyon olmuş görünüyor :) Geri sayım başlamış Son 7 :) Hayırlı uğurlu olsun :)

Dur şimdi benimde kafamı karıştırdın :)))
1 - Normalde de zaten ateşin yüksek.
2 - Regl günü ateşin düşüyor.
Bunları anladım :)

1 - Bugün reglin 1. gününden itibaren 7. günün mü?
2 - Normalde kaç günde bir regl oluyorsun?
3 - Yazından çıkarımım 12. gün ovulasyon oluyo. Doğru mu?

evet canım normalde ateşim hep yüksek oluyor..regl olacagım gün birden düştü ve ben öğlen regl oldum...

1- evet bugün reglin 1.gününden itibaren 7.günüm ve benim reglim 8 gün sürüyo..
2- regl günlerim değişken canım bak son ay adetlerimi yazıyım sen daha iyi bilirsin

24 ekim
22 kasım
19 aralık
17 ocak yani neredeyse 2 gün geriye geliyorum genelde buda 28 günde bir regl oluyorum demek oluyor heralde ?

3-bi internet sitesinden bakınca 26- 31 ocak gibi gösteriyor yumurtlama günümü ?

16 Ocak ovulasyon olmuş görünüyor :) Geri sayım başlamış Son 7 :) Hayırlı uğurlu olsun :)

hadi inşallah canım mutlu oldum bu yoruma 15.-16.günler benim yumurtlama günlerim doğru siklusum 28-29 günde bir

16 ocakta bol akıntım ve kasık ağrım mevcuttu

şimdi son güne kadar ateşim düşmezse sonuç pozitif anlamına geliyor değilmi??

regl olacaksam da sanırım ateşim 36,2 ya da 36,1 filan düşer

2 gündür aşırı bel ağrım ve göğüs ağrım var umarım bebiş geliyodur
:16:

Son düzenleme:
hadi inşallah canım mutlu oldum bu yoruma 15.-16.günler benim yumurtlama günlerim doğru siklusum 28-29 günde bir

hadi inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin canım..benimde geçen ay o şekildeydi bel ağrım vede göğüs agrım vardı malesef sonuç hüsran oldu umarım senin bebeiş geliyodur

Son düzenleme:
hadi inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin canım..benimde geçen ay o şekildeydi bel ağrım vede göğüs agrım vardı malesef sonuç hüsran oldu umarım senin bebeiş geliyodur

gelmiyosa da çalışmalara devam canım sağlık olsun yılmak üzülmek yok benim bu daha 3.ayım çok da kasmıyorum hakkımda hayırlısıysa olsun

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
:16::16::16:

aralık ayı tablomuda koymak istedim ama koyamadım malesef :(

Son düzenleme:
gelmiyosa da çalışmalara devam canım sağlık olsun yılmak üzülmek yok benim bu daha 3.ayım çok da kasmıyorum hakkımda hayırlısıysa olsun

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
:16::16::16:

amin inşallah canım

evet canım normalde ateşim hep yüksek oluyor..regl olacagım gün birden düştü ve ben öğlen regl oldum...

1- evet bugün reglin 1.gününden itibaren 7.günüm ve benim reglim 8 gün sürüyo..
2- regl günlerim değişken canım bak son ay adetlerimi yazıyım sen daha iyi bilirsin

24 ekim
22 kasım
19 aralık
17 ocak yani neredeyse 2 gün geriye geliyorum genelde buda 28 günde bir regl oluyorum demek oluyor heralde ?

3-bi internet sitesinden bakınca 26- 31 ocak gibi gösteriyor yumurtlama günümü ?

Hemmm şimdi anladım :) Kusura bakma uğraştırdım senide :) Regl gününden 14 gün öncesi ovulasyon günün oluyor ki bu da Reglin 28 gün sürdüğüne göre 14. günü ovulasyon oluyo
Sen şimdi reglin 12. günü başlayıp, eğer spermlerde falan sıkıntı yoksa her gün çalışma yapın derim Ben böyle hamile kalmıştım Julia da böyle kaldı ve bu yöntemi deneyen arkadaşlardan da başarıya ulaşanlar çok oldu :) Tabi fazladan yaptıklarınızda boşa gitmez Sakın ilişkiden sonra kalkma bi tane günlük ped koy çamaşırına yat sabaha kadar İlk bi 15 dk falan yastık koy belinin altına Allahın izniyle olacaktır :)

Kasık ağrısı ovulasyonun en güzel haber vericisidir :) bende de çok ağrı olur ama sakın ertesi güne ağrı kalmadı nasılsa çatlamıştır deyip çalışmaları bırakma 2 gün daha devam edin Çünkü bazen çatlama ağrı olsa dahi uzayabiliyor.
Ateşin düşmesi kişiye göre değişiyor Bazısının regle 3 gün kala düşmeye başlıyor kimisininde regl günü Sen bunları hiç takma kafana Sabırla ve dua ile bekle :) Hayırlıysa olsun zaten de mi :)

Kasık ağrısı ovulasyonun en güzel haber vericisidir :) bende de çok ağrı olur ama sakın ertesi güne ağrı kalmadı nasılsa çatlamıştır deyip çalışmaları bırakma 2 gün daha devam edin Çünkü bazen çatlama ağrı olsa dahi uzayabiliyor.
Ateşin düşmesi kişiye göre değişiyor Bazısının regle 3 gün kala düşmeye başlıyor kimisininde regl günü Sen bunları hiç takma kafana Sabırla ve dua ile bekle :) Hayırlıysa olsun zaten de mi :)

Hemmm şimdi anladım :) Kusura bakma uğraştırdım senide :) Regl gününden 14 gün öncesi ovulasyon günün oluyor ki bu da Reglin 28 gün sürdüğüne göre 14. günü ovulasyon oluyo
Sen şimdi reglin 12. günü başlayıp, eğer spermlerde falan sıkıntı yoksa her gün çalışma yapın derim Ben böyle hamile kalmıştım Julia da böyle kaldı ve bu yöntemi deneyen arkadaşlardan da başarıya ulaşanlar çok oldu :) Tabi fazladan yaptıklarınızda boşa gitmez Sakın ilişkiden sonra kalkma bi tane günlük ped koy çamaşırına yat sabaha kadar İlk bi 15 dk falan yastık koy belinin altına Allahın izniyle olacaktır :)

estagfurullah canım olurmu öyle şey asıl ben seni uğraştırıyorum sen hakkını helal et :)

tamam biz reglin 12.gününden itibaren çalışmalara başlıyoruz ama eşim hergün yapılınca sperm kalitesinin düşeceğine inanıyo malesef :(

ayrıca ilişkiden sonra kalkmayıp nasıl duruyum hiç tuvalete filandamı gitmiyim :( ve birde abdest işi var o nasıl olucak abdestsizmi yatıcaz ertesi günde işe gelicez ama :(

estagfurullah canım olurmu öyle şey asıl ben seni uğraştırıyorum sen hakkını helal et :)

tamam biz reglin 12.gününden itibaren çalışmalara başlıyoruz ama eşim hergün yapılınca sperm kalitesinin düşeceğine inanıyo malesef :(

ayrıca ilişkiden sonra kalkmayıp nasıl duruyum hiç tuvalete filandamı gitmiyim :( ve birde abdest işi var o nasıl olucak abdestsizmi yatıcaz ertesi günde işe gelicez ama :(

Anammmm o nasıl laf helal olsun tabi :)
Eğer normalde spermlerde bir problem yoksa hiç bişeycik olmaz Sadece ilişkiye girmeden 1 saat önce Türk kahvesi içir eşine bir de sıcak duş almasını engelle
İlişkiden sonra wc falan gitme Mümkünse ilişkiyi uykunun geldiği saate denk getir ki öylece yatması zor oluyo :) İlişkiden sonra 15 dk kadar veya dayanabildiğin kadar belinin altına yastık koyabilirsin ya da ayaklarını yükseğe kaldırıp öylece durabilirsin
Günahına gelince Cenab-ı Allah sebebini biliyor bunun günahı olacağı kanısında değilim Sabahleyin alırsın duşunu Biraz zahmetli bir süreç ama alacağın hediyeyi düşün :)

Back
X