- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar doktordan geliyorum sol yumurta tertemiz sağda da kist yok klomene başladık bu defa günde 3 olarak başladık hadi hayırlısı haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım
bu 4. olacak canım ama ilkinde taş düşürmüştüm iğneden sonra onu doktoruma demiştim daha önce de şimdi sağlıklı olarak bu 3. denememiz olacak dediGozun aydin canim. Kacinci defa klomen kullaniyorsun?
Düştü bu sabah canım bugün yarın gelir. Sabah test yaptım yine negatif. Hocaya gideceğim artık bana doktorlardan fayda yokkushi canim senin tablo cok guzel ilerliyor maasAllah.. dpo kacta test yapmayi dusunuyorsun??
Melissa81 canım senin cizgiyi niye cekmedi ff? Bugun dusuk cikinca mi acaba ya.. bence igne ertesi gun catlamiss.. :)
LeYLa_21 abla hadii yuksek ateslerrr diliyorum sana bundna sonra.. 9 ay düşmesin inşallah
elmol canim son kararin ne simdi? Gelmis kirmizilar..
xpreiaZ senin tablo da ritme girmis.. hadi hayirlisi olsun senin hakkinda da.. rahat takilinca olur diye dusunuyorumm..
hapsuu canim 34 derece girmissin bi gunde o yanlis olmus herhalde?
Hayırdır inşallah, gebeliğin bu dönemlerinde rahim büyüdüğünden idrara sık çıkma oluyor diye duymuştum ondan olabilir mi ?Gunaydin kizlar.
Ay butun gece bin defa uyandim turlu turlu ruya gordum kabus gordum.
Sinirden esimi bogacaktim ruyamda.
Sonra bir uyandim karnimda sancilar altima etmek uzereyim. Erkenden kalktim. Cok lanet bir geceydi vallahi.
canım kaçıncı denemendi ki bu ?Düştü bu sabah canım bugün yarın gelir. Sabah test yaptım yine negatif. Hocaya gideceğim artık bana doktorlardan fayda yok
Daha önceki tablolarla kıyasla cnm ama bence de 14 gibi bundan sonraki ateş değerleri belki bize ipucu verirGünaydın herkese kızlar ateşim yükselmiş ama ovu öncesi yeterli ölçüm olmadığından 2 gün daha yüksek girdiğimde 15ine çekiyor , ovu öncesi bir güne daha düşük yazınca 14üne çekiyor. Bence de 14 çatlama günü sizce hangisi?
Eki Görüntüle 1900812 Eki Görüntüle 1900813
Hadi hayırlı olsunGünaydın kızlar doktordan geliyorum sol yumurta tertemiz sağda da kist yok klomene başladık bu defa günde 3 olarak başladık hadi hayırlısı haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım
bu 4. olacak canım ama ilkinde taş düşürmüştüm iğneden sonra onu doktoruma demiştim daha önce de şimdi sağlıklı olarak bu 3. denememiz olacak dedi
Hayırdır inşallah, gebeliğin bu dönemlerinde rahim büyüdüğünden idrara sık çıkma oluyor diye duymuştum ondan olabilir mi ?
sık idrar olayı hamıleliğin son dönemlerinde daha cok olur canım. rüya görmeyede alısmalısın ben hamıleliğim boyunca bol bol rüya gördüm :) ama umarım gördüğün ruyalar kabus değilde güzel olur :)Belli bir kullanma siniri varya ondan sordum canim. Insallah bu son olur :)
Henuz sık idrara cikmaya baslamadim canim ama olabilir de.
Sağol canım ya git gide heyecan stres kalmamaya başladı gerçi iğneden sonra belli olur o daHadi hayırlı olsun
anladım canım doktorum da 6 defaya kadar hakkımız var demişti ama işte ilkinde taş düşürdüm iğneden sonra diye onu pek kabul etmicez sanırım inşallah gerek kalmasın daBelli bir kullanma siniri varya ondan sordum canim. Insallah bu son olur :)
Henuz sık idrara cikmaya baslamadim canim ama olabilir de.
14.gün canım...Günaydın herkese kızlar ateşim yükselmiş ama ovu öncesi yeterli ölçüm olmadığından 2 gün daha yüksek girdiğimde 15ine çekiyor , ovu öncesi bir güne daha düşük yazınca 14üne çekiyor. Bence de 14 çatlama günü sizce hangisi?
Eki Görüntüle 1900812 Eki Görüntüle 1900813
Daha önceki tablolarla kıyasla cnm ama bence de 14 gibi bundan sonraki ateş değerleri belki bize ipucu verir
.14.gün canım...
sık idrar olayı hamıleliğin son dönemlerinde daha cok olur canım. rüya görmeyede alısmalısın ben hamıleliğim boyunca bol bol rüya gördüm :) ama umarım gördüğün ruyalar kabus değilde güzel olur :)
Ayın 18 değil o discard ı kaldır regl 18 discard et regl14 e W yada E gir
olmadii canimmm ya benim kafa basmiyor buna..seni cildirtmadan olsaydi iyiydi :))Sevindim canim gozun aydin..insallah bu tedavi bebegini getirir hayirlisiyla..Günaydın kızlar doktordan geliyorum sol yumurta tertemiz sağda da kist yok klomene başladık bu defa günde 3 olarak başladık hadi hayırlısı haftaya cuma kontrolüm olacak bakalım
Tmm cnm böyle Kalsın birkaç güne çizginin yeri kayacak diye düşünüyorum yada regl10 U da discard etmen gerekolmadii canimmm ya benim kafa basmiyor buna..seni cildirtmadan olsaydi iyiydi :))