• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya salak kadina dedim ki ben hormon testine dahil olmayan birkac seye daha baktirmak istiyorum iste paket disi olurmus ek ucret
Olurmuss.. dahiliyeye gidecekmisim fasa fisooo yanindakilerle laklak ediyoo.. ya valla sovmemek icin kendimi zor tuttum.. yuzune bile bakmiyorr!! Deli oldummmm

Hiç öyle bir şey duymadım canım valla.

Yine geldigime gelecegime pisman oldum:KK43: devlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden

Canım kan testini görmeden kadın sana kanamanın neden olduğunu nasıl söylesin sakin ol.
Sizinki tuhafmış. Ben en başından beri devlete gidiyorum. Kadın içeri alınca direkt kapıyı kilitliyor.
İkinci bir kişi giremiyor içeri. Sanırım doktora göre değişiyor.

sen doktora tam olarak ne dedin?vajinal muayene falan ettimi?sen özelemi gittin devletemi tatlım?bişey anlamadım valla...
Yaa devlet hastanesin gittim bi anda 2/3 kisi vardi iceride randevulu olanalrdan.. bu kdr absurt bir sey gormedim hayatimda.. yarin sonuclari alip kendi doktoruma gidip anlatacağım:( resmen sinirimden ağlıyorum.. esimde özele git dedi.. offfff ve suan reglimin sanki 3. Gunuymus gibi kanamam var.. insani iyice endişelendiriyorlar

Bendende hiç amh istemedi doktorum. Her zaman gelişen 2 yada 3 yumurta oluyor. Onun için sıkıntı görmeyince istemiyorlar sanırım..
buna bakarak anlasılmaz kı yumurta gelişimi iyidir ama rezerv azalmıs olabilir bu krıter değil ki canım. fsh hormonu ıp ucu verır fsh da yukselme varsa bakılması lazım 10 üstüne çıktıysa risk başlamış oluyor 15 de tüp bebek bile yapılmaz diyor doktorlar

Yaa devlet hastanesin gittim bi anda 2/3 kisi vardi iceride randevulu olanalrdan.. bu kdr absurt bir sey gormedim hayatimda.. yarin sonuclari alip kendi doktoruma gidip anlatacağım:KK43: resmen sinirimden ağlıyorum.. esimde özele git dedi.. offfff ve suan reglimin sanki 3. Gunuymus gibi kanamam var.. insani iyice endişelendiriyorlar
Canim en iyisi seni bilen bir dr.. ozeldeki drlar devlete gore daha cok ilgileniyor.beklentinede bagli.benim devletteki sus pus ozeldeki herseye cevap veriyor mesajlasabiliyorum..ozeldekini tercih ederim devlete..ayni modda bulusmakta cok onemli..vajinal bakmadimi kanama icin yorum yapmadi diyorsun..baktiysa ve bisey demediyse problem yok demektir canim

Günaydın kizlar. hamile kaldiginiz iki ayri ateş tablonuz var mi? acaba ikisi de ayni mi olur yoksa farklilik olabilir mi? Veson Veson
bence aynı olmaz öznel kosullar var o ay beslenmenden tut, strese, uyuma düzenine kadar her şey ateşi etkiler. ayrıca her hamılelık baska olur kımınde dllemme 5. gun kımınde 7 gun olmus olabilir aynı olamaz belki benzer olur

Yine geldigime gelecegime pisman oldum:KK43: devlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden
canim devlet hastanelerinde kadin doğum bölümleri berbat. vajinalden kolay kolay bakmıyorlar bizim burda dedigin gibi icerde hastalar var kapi zırt pırt açılıyor... en iyisi özele git senin durum biraz hassas

Ya salak kadina dedim ki ben hormon testine dahil olmayan birkac seye daha baktirmak istiyorum iste paket disi olurmus ek ucret
Olurmuss.. dahiliyeye gidecekmisim fasa fisooo yanindakilerle laklak ediyoo.. ya valla sovmemek icin kendimi zor tuttum.. yuzune bile bakmiyorr!! Deli oldummmm
ben bugüne kadar devlette baktirdigim hic bi tahlile ek ücret odemedim ne garip

Yaa devlet hastanesin gittim bi anda 2/3 kisi vardi iceride randevulu olanalrdan.. bu kdr absurt bir sey gormedim hayatimda.. yarin sonuclari alip kendi doktoruma gidip anlatacağım:KK43: resmen sinirimden ağlıyorum.. esimde özele git dedi.. offfff ve suan reglimin sanki 3. Gunuymus gibi kanamam var.. insani iyice endişelendiriyorlar
bizim devlet hastaneside öyle cnm doktor utanmasa ayni anda iki kisiye ultrason yapcak nerdeyse.

buna bakarak anlasılmaz kı yumurta gelişimi iyidir ama rezerv azalmıs olabilir bu krıter değil ki canım. fsh hormonu ıp ucu verır fsh da yukselme varsa bakılması lazım 10 üstüne çıktıysa risk başlamış oluyor 15 de tüp bebek bile yapılmaz diyor doktorlar
tüp bebek doktorum dedi ki adetin 3. günü gittigimizde yumurtaliklara bakiyorlar ya orda cok folikul görürlerse yumurta rezervi iyi diyorlarmis ama azsa fsh ve amh bakiyorlarmis bana öyle dedi senin iyi görünüyor ondan amh ye gerek yok dedi

bence aynı olmaz öznel kosullar var o ay beslenmenden tut, strese, uyuma düzenine kadar her şey ateşi etkiler. ayrıca her hamılelık baska olur kımınde dllemme 5. gun kımınde 7 gun olmus olabilir aynı olamaz belki benzer olur
evet cnm. henüz ates ölçerek iki hamilelik yasayamadigimiz icin karsilastirma yapamiyoruz :D Neslihaann Neslihaann sen son gebelikte ateş ölçmus muydun?

Benim ateşi bugün dipte bekliyordum düşmedi hala tam. yarına adet olurum inş yaa gecikirse zamanlama kötü olucak:KK51:
Hamile kalmak bir sorun kalırsın düşecek mi kaygısı başka sorun:KK43:
Allah hiçkimseye yaşatmasın tekrarını... hep diyordum hamile kalırsam sevinemeyeceğim bile doğuma kadar düştü mü düşecek mi diye, ama 1.5 sene geçti hamile de kalamayalı . düşük korkusunu bir nebze olsun atlattım inşallah hamilelik olursa sağlıkla ilerleyecek hepimizinki...

Back
X