• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim benim keske dedigin gibi olsa..
Bazilari ama artik cok cok az kaldilar 5000 kisilik kamu kurumunda diyebilirim 10 tane felan..
Toplantilarina giriyorum ben medikal malzemeler icin de sen iyilerine rastlamissin..ne guzel
canım prof lar var tıp fakulte doktorları var, tıp fakultelerı öğrencileri var yanı uzmanlığı olmayan doktorlardan oluşmuyor ki .. ben öyle düşünüyorum.

Yine geldigime gelecegime pisman oldum:KK43: devlet hastanelerini bu yuzden sevmiyorum.. idrarina sıkışık misin dedi fazla degil dedm sol kasigima bakmadi.. sag temiz dedi kanama niye olur soylemedi ya kan ver gel dedi kan sonucu da yarin cikacak. Cok sinirliyim yine yaa bu kanama niye olurrrr niye demiyorlar zaten bilgisayar sistemini değiştirmişler 2 kisi sisteme bakiyodu iki kisiyi birden aliyor iceri onlarla laklak ederken muayene ediyo.. oturup aglayacam sinirimden
Canım bişey sorucam sen dusukten sonra hcgeni sıfırlanana kadar takip ettin mi?

LeYLa_21 LeYLa_21 @elmol @Hayalci_almina passionete passionete kızlar klomen de içiyorum ya kaçyapıyım derken göz çıkartmayım sabah 2 akşam 2 çok diil mi klomenle birlikte
ben günde bir poşet demiştim canım..sen yanlış anladın sanırım...tek doz yeterli..
bu sabah ki atesinde düşme var canım dünle aynı
dünle aynı düşme yok canım...
Yaa devlet hastanesin gittim bi anda 2/3 kisi vardi iceride randevulu olanalrdan.. bu kdr absurt bir sey gormedim hayatimda.. yarin sonuclari alip kendi doktoruma gidip anlatacağım:KK43: resmen sinirimden ağlıyorum.. esimde özele git dedi.. offfff ve suan reglimin sanki 3. Gunuymus gibi kanamam var.. insani iyice endişelendiriyorlar
niye oluyor bu kanama ya...adam gibi iyi bir doktora git Allah aşkına tatlım ya...

Sorunsuz atlatırsın inşallah canım...
Sağol cnm inşallah koca eve gelmiyor kaç gündür şehir dışında yarın ameliyat günü OLDUĞUNU sanırım unuttu gitti .bugün mesaj yazdım seninde bir ailen var Kızın karın var umarım unutmamışsındır diye hala cevap yoko_O

Bizde de oldu o durum bu ay... :KK51: Allahtan ovu sonrası idi. şu bebekler gelse de şu iş artık iş olmasa bize , istediğimiz zaman istediğimiz için yaptığımız aktivitelere dönsek yeniden..
Canim bizde ilk defa oldu. Istek konusunda eşimde hic sorun yok ama kvler vardi ondan mi isi yogun ondan mi bilemedim. hayirlisi artik

Sağol cnm inşallah koca eve gelmiyor kaç gündür şehir dışında yarın ameliyat günü OLDUĞUNU sanırım unuttu gitti .bugün mesaj yazdım seninde bir ailen var Kızın karın var umarım unutmamışsındır diye hala cevap yoko_O
Hepsi aynı galiba bunların :işsiz:

Canim bizde ilk defa oldu. Istek konusunda eşimde hic sorun yok ama kvler vardi ondan mi isi yogun ondan mi bilemedim. hayirlisi artik
Bizde isteksizlik hep vardı ama bu durum ilk defa oldu. eşim beni suçluyor çocuk olayına odaklısın diye ben onu :-) en son konuştuk işte ikimizde şikayetlerimizi anlattık. Ya ne olursa olsun çocuk konusu çok önemli faktör , buna engel olmamız çok zor. ne kadar da tamam çocuk için yapmayalım desek de ovu testinde çift çizgi görünce , çatlama iğnesi vurulunca gel de çocuk için yapma:63: nasıl olucak yani? e bir de etmiş 3 sene. keyfime kalsa ovu dönemi benim istekte artış oluyor ama adam naz yapıyor , bir de daha 1 haftalık evli iken beni reddetmişliği var artık ben de sıkıldım onu nazlamaktan bu da bir gerçek. kısır bir döngüye girdik bu döngüyü kırsa kırsa bebek kıracak. yada korunmaya başlayacağız o olacak. başka türlü benim için çok zor..

Umarım ikimizin de tekrarlamaz bu durum

Bizde isteksizlik hep vardı ama bu durum ilk defa oldu. eşim beni suçluyor çocuk olayına odaklısın diye ben onu :-) en son konuştuk işte ikimizde şikayetlerimizi anlattık. Ya ne olursa olsun çocuk konusu çok önemli faktör , buna engel olmamız çok zor. ne kadar da tamam çocuk için yapmayalım desek de ovu testinde çift çizgi görünce , çatlama iğnesi vurulunca gel de çocuk için yapma:63: nasıl olucak yani? e bir de etmiş 3 sene. keyfime kalsa ovu dönemi benim istekte artış oluyor ama adam naz yapıyor , bir de daha 1 haftalık evli iken beni reddetmişliği var artık ben de sıkıldım onu nazlamaktan bu da bir gerçek. kısır bir döngüye girdik bu döngüyü kırsa kırsa bebek kıracak. yada korunmaya başlayacağız o olacak. başka türlü benim için çok zor..

Umarım ikimizin de tekrarlamaz bu durum
Benimki tekrarlamaz gibi geliyor canim ama senin herif harbi biraz farkli. insallah herseyi ile cozersiniz aranizdakileri. bebeklerimiz gelse de kurtulsak ya

ben günde bir poşet demiştim canım..sen yanlış anladın sanırım...tek doz yeterli..

dünle aynı düşme yok canım...

niye oluyor bu kanama ya...adam gibi iyi bir doktora git Allah aşkına tatlım ya...
evet okudum senin yazdığını abla diğer kızlar çok söyleyince bütün yorum yapan arkafaşlstı etiketlemiştim ne diceksiniz die

Yok o çekiş açısından Kaynaklı olabilir
bak canım bunu camide çektim arkada buzlu cam var eve gidene kadar idare eder :) sağ tüp daha kısa diğeri uzun bide alet sanki tam rahim ağzında değil simetri takıntım tuttu :)

Eklentiler

• 2016-11-02 15.43.14.webp
    2016-11-02 15.43.14.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
bak canım bunu camide çektim arkada buzlu cam var eve gidene kadar idare eder :) sağ tüp daha kısa diğeri uzun bide alet sanki tam rahim ağzında değil simetri takıntım tuttu :)
Canım tüplerin ikisi de açık masaallah ben öyle gördüm ama katater neden yerinde değil merak ettim

Back
X