- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tüplerin ikisi de açık masaallah ben öyle gördüm ama katater neden yerinde değil merak ettim
Benimki de böyle sağa yatık rahim. rahmin eğri deyip düzelten mahalle ebelerine gitmiş miydin sen canım? sabun falan bağlıyorlarmış ya bastırdıktan sonra. en son bir arkadaşım bana dedi bir ebe teyze varmış araştıracaktı. sesi çıkmadı daha. histereskopi sonrası arkadaş bulursa ebe teyzeyi gitmek istiyorum ona dabak canım bunu camide çektim arkada buzlu cam var eve gidene kadar idare eder :) sağ tüp daha kısa diğeri uzun bide alet sanki tam rahim ağzında değil simetri takıntım tuttu :)
Sağa yatik olmasi kötü bişey mi canım düşüne sebeb olurmuymus doktor hiç bişey demediBenimki de böyle sağa yatık rahim. rahmin eğri deyip düzelten mahalle ebelerine gitmiş miydin sen canım? sabun falan bağlıyorlarmış ya bastırdıktan sonra. en son bir arkadaşım bana dedi bir ebe teyze varmış araştıracaktı. sesi çıkmadı daha. histereskopi sonrası arkadaş bulursa ebe teyzeyi gitmek istiyorum ona da
Yok yok tıbbi olarak değil , tıbbi olarak hiçbir önemi yok rahim pozisyonunun. ama mahalle ebeleri varya hani gerçek ebe değil eski teyzeler. onlar burda birkaç arkadaşa rahmin eğri ondan hamile kalamıyorsun diyerekten masaj gibi bişeyler yapmışlar. sonra sabun bağlıyorlarmış . burdaSağa yatik olmasi kötü bişey mi canım düşüne sebeb olurmuymus doktor hiç bişey demedi
Çekim açısıdır dedim ama değil sanki kalça kemiklerin gayet simetrik resmen rahim Eğri duruyorbak canım bunu camide çektim arkada buzlu cam var eve gidene kadar idare eder :) sağ tüp daha kısa diğeri uzun bide alet sanki tam rahim ağzında değil simetri takıntım tuttu :)
Hadi gözün Aydın cnmAyyy ilk lekem geldi kızlar çok heyecanlandımyarına tam bir sökülsün de randevumu ayarlayayım histereskopi için. sevince bak
![]()
doktorların neden böyle davrandıgını anlamıyoruz ama belkı bılmedığımız bır neden var. çok haklısın yapacagı tek şey tahlıl istemek ve sonuca bakmak çunku kendısı de sonuctan anlıyor br anormallık cıkarsa sonra da sevkedebilir. canım bana tsh içindi galiba birinde adetın 5. gunu geleceksın demıstı tam hatırlamıyorum önce böyle bakacagım demıstı sonra da normal bır gunde bakacagım ıkısı arasında ki farkı görecegım demişti buna benzer bır neden olabilir yanı daha dogru ve kapsamlı bakılması ıcın ya da dahılıye de bazen guatır ıcın ultrasonla da bakılıyor ya hepsıne kapsamlı bakılır gerek görurse bu yuzden dahılıyıce karar versın dıye sevketmıstır bence. yıne de en dogrusunn konunun uzmanı bakmalı dıye düşünüyorumAma tahliller orda da Yapılıyor sonuçta.sanki başından savmış gibi tamam yap tahlilleri gerekirse yine yönlendir dahiliyeye.direk oraya yönlendirmesine şaşırdım
Benimki de böyle sağa yatık rahim. rahmin eğri deyip düzelten mahalle ebelerine gitmiş miydin sen canım? sabun falan bağlıyorlarmış ya bastırdıktan sonra. en son bir arkadaşım bana dedi bir ebe teyze varmış araştıracaktı. sesi çıkmadı daha. histereskopi sonrası arkadaş bulursa ebe teyzeyi gitmek istiyorum ona da
Zaten iki Seçenek var ya başından savdı.ya da Dediğin gibi bir bildiği var ama o zamanda açıklama yapmalıydı.şimdi hastanın Kafasında bir ton soru işareti oluştu.çoğu Dr iki kelime açıklama yapmayı bile çok Görüyor.ama ben asla Dr ları suçlamıyorum bu tamamen sağlık sisteminin hatası.doktorların neden böyle davrandıgını anlamıyoruz ama belkı bılmedığımız bır neden var. çok haklısın yapacagı tek şey tahlıl istemek ve sonuca bakmak çunku kendısı de sonuctan anlıyor br anormallık cıkarsa sonra da sevkedebilir. canım bana tsh içindi galiba birinde adetın 5. gunu geleceksın demıstı tam hatırlamıyorum önce böyle bakacagım demıstı sonra da normal bır gunde bakacagım ıkısı arasında ki farkı görecegım demişti buna benzer bır neden olabilir yanı daha dogru ve kapsamlı bakılması ıcın ya da dahılıye de bazen guatır ıcın ultrasonla da bakılıyor ya hepsıne kapsamlı bakılır gerek görurse bu yuzden dahılıyıce karar versın dıye sevketmıstır bence. yıne de en dogrusunn konunun uzmanı bakmalı dıye düşünüyorum
Bizde annemle aynı yorumu yaptık yolda yorulmuş olmalı diye :)Çekim açısıdır dedim ama değil sanki kalça kemiklerin gayet simetrik resmen rahim Eğri duruyorsol taraf mı senin dış gebelik embriyo ne yapsın o kadar uzun yolu gidememiş Bulduğu yere tutunmuş demekki.
Hayır canım..;(Canım bişey sorucam sen dusukten sonra hcgeni sıfırlanana kadar takip ettin mi?
Ama ölçtürdün en son hcg dimi? 5in altına düşmüştü diye hatırlıyorumHayır canım..;(
Bilmiyorum ki işte masaj yapıyormuş kasık bölgesine bastırarak bikaç gün gitmek gerekiyormuş sonra da sabun bağlıyormuş işte ilişki günü falan da söylüyormuş misal 2 gün sonra ilişkiye gir diye. ben de yaptırmadım henüz o yüzden tam bilmiyorum
ebe nasıl düzeltiyormuş peki ? çok ilginç gerçekten de
Hadi ya biz onlardan cok biliyoruz derken hakli miydikdoktor o ne ki gibi bişey söyledi
Canım keşke takip etseydin eğer hcgen sıfır olmadıysa lekenmen ondan bitmemiştir bazen düşük olsa da bebeğin eşine ait dokular kalırsa hcg sifirlanmiyor ve oda lekenme yapıyor ama bence kanaman belkide iyiye işarettir sifirlanmadiysa da vücudun atmaya çalışıyordur son Dr bugün teste hcge istedi mi peki?Hayır canım..;(
BEN yaptırdım o zıkkımıBilmiyorum ki işte masaj yapıyormuş kasık bölgesine bastırarak bikaç gün gitmek gerekiyormuş sonra da sabun bağlıyormuş işte ilişki günü falan da söylüyormuş misal 2 gün sonra ilişkiye gir diye. ben de yaptırmadım henüz o yüzden tam bilmiyorum
Ben yaptırdımBilmiyorum ki işte masaj yapıyormuş kasık bölgesine bastırarak bikaç gün gitmek gerekiyormuş sonra da sabun bağlıyormuş işte ilişki günü falan da söylüyormuş misal 2 gün sonra ilişkiye gir diye. ben de yaptırmadım henüz o yüzden tam bilmiyorum