• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy sorma bide dio bidaki geldiğinde getir bakim içinde ne varmış :KK70: bide açıklamda pkolular insülin direnci olanlar fln diyo göstersem sende bunlar yok kullanma der
Bir zahmet giriver Google a deseydin :confused: gerçi ben de eczaneden alırken eczacı şaşırmıştı bu ne pahalı böyle yazdıralım bunu falan diye. ödenmiyor dedim adam da merak edip bakmıştı inositol içeren başka ilaç var mı ödenen diye. bir de bebek mamalarında oluyormuş inositol

Kötü mü geçti ?
Benimki cidden kötüydü

Ay güldürdün beni.işte her ebe farklı Şeyler yapıyor.mesela benim ebe elbisemden tuttu 1-2 salladı beni biraz da masaj gibi birşeyler yaptı ama hiç canımı acıtmadı.bir de rahim ters demiyor bu kadınlar rahmin Eğri diyor.ters rahim gebe kalmaya engel değil diye biliyorum.

ür
Her ne ise işte egrimi doğru mu bende bilmiyorum kadın bile bilmiyor :)

Ne yazacağız maya rahim masajı mı
Evet canim oyle yazacaksin
Aaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hep

Yok şunu yaptık yok bunu denedik aha zamanı geldin sen oldun sende bekle zamanı gelecek inanmıyorum ben bunu bilmiyordum tüh bizim mevzular da böyle

biz topic ce kafayı yiyoruz sanırım :D denenmedik bişey kalmıcak bu gidişle ztn düzgün çalışmıo sistem kurcalaya kurcalaya olanı da bozcaz

Benimki cidden kötüydü

Her ne ise işte egrimi doğru mu bende bilmiyorum kadın bile bilmiyor :)

Evet canim oyle yazacaksin

Yok şunu yaptık yok bunu denedik aha zamanı geldin sen oldun sende bekle zamanı gelecek inanmıyorum ben bunu bilmiyordum tüh bizim mevzular da böyle
Senin anlattığın şekilde kv dem de anlattı onu da ters çevirmiş sallamışlar falan çok kızgın anlatıyor o da. ve sonunda belini çekip yakı yapmışlar o öyle hamile kalmış, annemgilde ise durum hala muallak . Babam varikosel ameliyatı olmuş annem ameliyattan sonra hamile kaldım diyor babamsa ameliyata girdiğimde annen zaten hamile kalmıştı diyor. bir de parlodel kullandım diyor babam. prolaktin için olan ilaç parlodel ismini mi yanlış hatırlıyor ondan emin değilim

Yok yok tıbbi olarak değil , tıbbi olarak hiçbir önemi yok rahim pozisyonunun. ama mahalle ebeleri varya hani gerçek ebe değil eski teyzeler. onlar burda birkaç arkadaşa rahmin eğri ondan hamile kalamıyorsun diyerekten masaj gibi bişeyler yapmışlar. sonra sabun bağlıyorlarmış . burda ya se min ya se min gitmişti galiba. hatta ebeden sonra hamile kaldı ama düşük oldu diye hatırlıyorum.

Geçen 2 hafta önce de benim burda(gerçek hayatta yani ) bir arkadaşım dedi "sen inanmazsın böyle şeylere ama bir teyze var rahmi düzeltiyormuş ben bulsam gider misin belki vesile olur " diye. ben de üstüne atladım :KK70: haber bekliyorum şimdi.

Söylediklerimin tıbbi olarak hiçbir açıklaması yok. o eğriliğe de doktorlar bakmıyor bile yani.
Evet Neslihaann Neslihaann benimde rahmim eğriymis.
Sabunla falan degilde göbeğime masaj yapmisti ebe bardak çekme gibi bişey yapmıştı ama küp gibi birşeyle. Sonra yakı yapıştırmışti ve hamile kalmistim ama düsmüstü.
Düşükten sonra 3 kez gittim yine ama malesef hamile kalamadim.
Benim rahim filmim seninki gibi degil ama gayet girişi düzdü.
Rahim egriligi düşüğe degilde hamile kalmaya engelmis

Canım tüpler açık , yapışıklık da görünmüyor bir yerde ama Rahim ters mi duruyor Veson Veson ?
Sagol canım banada oyle geldi gercekten

Aynen ya resmen ters rahim
Anamm aklıma gelen basıma geldi cidden ters mi rahim yani normal yolla hamile kalamam oyle mi?e tüplede olmadı zaten
Peki tüp drum neden bahsetmedi bu durumdan

Son fotoda sağ tarafa elini mi koydun o da çıkmış:KK48:
Benim elim değildir ya ben narkozluydum :-)

doktorlardan biri bana rahmin sola yatık demişti neye dayanarak söyledi ki hsgem yok benim

Evet Neslihaann Neslihaann benimde rahmim eğriymis.
Sabunla falan degilde göbeğime masaj yapmisti ebe bardak çekme gibi bişey yapmıştı ama küp gibi birşeyle. Sonra yakı yapıştırmışti ve hamile kalmistim ama düsmüstü.
Düşükten sonra 3 kez gittim yine ama malesef hamile kalamadim.
Benim rahim filmim seninki gibi degil ama gayet girişi düzdü.
Rahim egriligi düşüğe degilde hamile kalmaya engelmis
Senin de filmin var mı telefonda bakalım seninkine de ?

Back
X