Hayırlı akşamlar kızlar :) ,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için. Böyle durumlarda ben artık ilk önce size koşuyorum, sizle paylaşmak istiyorum.. çünkü beni en iyi anlayan sizsiniz.. hepimiz burda kader arkadaşı sayılırız. Kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, keza bahsettiğim zaman hemen kötüye yoruyorlar ve bu beni olduğumdan da gergin hale getiriyor..
Neyse mâlum ben 1 eylul düşük yaptım 2 hafta kanamam oldu.. sonrasinda da reglim ayni adet sayimi gibi 48 gün sonra geldi.. ben bu ilk gun doktora gittim özele, ama bahsettigim gibi doktoe beni kışkışladı; kimse takip yapmiyor hicbir şeyin yok, 6 -ay sonra olmazsa gel diye yolladı.. iyi hoş, benim adetim 5 gun boyunca kahve leke leke geldi.. ayni zamanda yumurtlama olmadigi icin o ilk ay ben ona bağladım.. derken kesildi 2 gun sonra yine basladi.. az az kahve kahve gelirken kirmiziya dondu.. 3 gundur de kirmizi kirmizi geliyor.. arada kasigim bi de belim agriyor ama oyle aman aman bi agrim yok.. neyse bugünde iste gittim ya, kesilmedi diye.. bu sefer devlet hastanesine gittim. Doktor okdr düzensiz ki 2 kisiyi birdne aldılar, bi yandan sistem yenileniyormus onlarla muhabbet etti bir yandan diger hastayla tek tek ultrasona aldi.. karından baktı, bakarken de yanındaki hademeyle ilgilendi benden fazla.. tuvaletine sıkışık misin diye sordu fazla degil dedim.. sag tarafa baktii bakarken de o hademeyle konuştu.. yüzüme bile bakmadi yaa hic.. sonra iste kan testine yolladi beni.. hormon ve hemogram.. yarin sonuclari alacagim. Ebe okuyan arkadasim da hocalarina sordu bugun.. normalmiş, hormonlar düzensizlige yol açarmış.. bi arkdsimin da ablasinin düşükten sonra aynı durumu olmus falan.. suan icin tek umudum bu kırmızıdan sonra kesilecegini düşünmek... yarınki sonuclara gore icim rahatlamazsa sonuclarla birlikte özele gidecegim, kendi doktoruma.. caaanim doktoruma..
Veson
xpreiaZ
iiz
@Hayalci_almina
LeYLa_21
SaRaa22
X
xDerinMavix
Melissa81