• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam başım döndü. hatta tam odadan çıkıyordum kapının kolunu tuttum hemen. kendimi hiç dinlemiyorum canım ya... habire çişim geliyor. tuvalete zor yetişiyorum....

Amin canım inşallah hayırlısı...
Bahsettigin belirtiler hamislik belirtileri hep. Insallah vardir minnak orda.

Elcanki Elcanki ağrı, bacaklarda oluşan şişme, kanlı idrar, sürekli olan ve kötü koku yayan bir vajinal akıntı gibi belirtiler var mı ? kanaa dışında başka ne var ?

saglık ocaklarında falan rahım ağzı taraması yapıyorlar sen hiç yaptırdın mı canım?
Yok sadece kanamam var canim :) birazdan her seyi detayli yzacagim hepinize.. ona gore yarin kendi doktorumdan randevu alacagim

Canım keşke takip etseydin eğer hcgen sıfır olmadıysa lekenmen ondan bitmemiştir bazen düşük olsa da bebeğin eşine ait dokular kalırsa hcg sifirlanmiyor ve oda lekenme yapıyor ama bence kanaman belkide iyiye işarettir sifirlanmadiysa da vücudun atmaya çalışıyordur son Dr bugün teste hcge istedi mi peki?
Hemogram istedi ve hormon testi.. sonuclar yari canim..

Sabah mı olacak saati belli mi? herşey yolunda gitsin inşallah. izin alabildin mi bu arada ? hemen ertesi gün gitmeyeceksin işe değil mi?
Izin almak bizde de sıkıntı iznimi yazdırdım ama kağıt Sekreterliğe gidecekmiş de onay verirse izin verilecekmiş.adıyamanda izin almak rahattı burda sıkıntı.onaylandı mı? Diye bile sormadım.çok da önemli değil zaten gelirken rapor alacağım sadece yarın için.

hemşire hanım sıkıntı olmaz çok kısa be kolay bir operasyon dedi ertesi gün çalışabilirsin dedi.cuma günü de çok yoğun gözüküyordu umarım sıkıntı yaşamam.bir gün dişimizi sıkacağız artık sabah 9 dedi sanki yada 9:30 aç karna

Kreşe gidiyor zaten cnm.sadece biraz rahatsız dönüşte eğer iyi hissedersem kendimi onu da kreşden Alıp Dr a götürmeyi düşünüyorız saat 9 da orda olacak şekilde yola çıkarız
Krese felan mi gidiyor canım nereye bırakacaksın çocuğu kaçta gideceksiniz yarin

Izin almak bizde de sıkıntı iznimi yazdırdım ama kağıt Sekreterliğe gidecekmiş de onay verirse izin verilecekmiş.adıyamanda izin almak rahattı burda sıkıntı.onaylandı mı? Diye bile sormadım.çok da önemli değil zaten gelirken rapor alacağım sadece yarın için.

hemşire hanım sıkıntı olmaz çok kısa be kolay bir operasyon dedi ertesi gün çalışabilirsin dedi.cuma günü de çok yoğun gözüküyordu umarım sıkıntı yaşamam.bir gün dişimizi sıkacağız artık sabah 9 dedi sanki yada 9:30 aç karna
Yine de keşke bikaç gün dinlenme imkanın olsa idi.. gerçi kürtaj gibi bişi herhalde ben izne bahane arıyordum zaten öncesinde de malum , biraz abarttım :KK53:

Rabbim yar ve yardımcın olsun tuğbacım... nelere katlanıyoruz çocuk için ya...hep giden bizden gidiyor.. eşinede şuan çok kızdım. bu ne ilgisizlik ya... zaten sen streslisin.. bu erkek milleti bizi hiç anlamıyor anlamaları için bir müddetliğine kadın olmaları gerekir...
Aynen cnm ya bazen beni sınıyor gibi geliyor.çok rahat ya.

Ya bu yumurta geliştirici ilaçlarda bende hep dpo Yu uzatmıştır.dpo15-16 regl gelir hep klomenle dpo19 a uzadığı olmuştu.ama burda kullanan arkadaşların ÇOĞU zamanında regl GÖRDÜ sanırım
Ben de 1 gün uzatıyor dpo yu

Hayırlı akşamlar kızlar :) ,
Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için. Böyle durumlarda ben artık ilk önce size koşuyorum, sizle paylaşmak istiyorum.. çünkü beni en iyi anlayan sizsiniz.. hepimiz burda kader arkadaşı sayılırız. Kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, keza bahsettiğim zaman hemen kötüye yoruyorlar ve bu beni olduğumdan da gergin hale getiriyor..

Neyse mâlum ben 1 eylul düşük yaptım 2 hafta kanamam oldu.. sonrasinda da reglim ayni adet sayimi gibi 48 gün sonra geldi.. ben bu ilk gun doktora gittim özele, ama bahsettigim gibi doktoe beni kışkışladı; kimse takip yapmiyor hicbir şeyin yok, 6 -ay sonra olmazsa gel diye yolladı.. iyi hoş, benim adetim 5 gun boyunca kahve leke leke geldi.. ayni zamanda yumurtlama olmadigi icin o ilk ay ben ona bağladım.. derken kesildi 2 gun sonra yine basladi.. az az kahve kahve gelirken kirmiziya dondu.. 3 gundur de kirmizi kirmizi geliyor.. arada kasigim bi de belim agriyor ama oyle aman aman bi agrim yok.. neyse bugünde iste gittim ya, kesilmedi diye.. bu sefer devlet hastanesine gittim. Doktor okdr düzensiz ki 2 kisiyi birdne aldılar, bi yandan sistem yenileniyormus onlarla muhabbet etti bir yandan diger hastayla tek tek ultrasona aldi.. karından baktı, bakarken de yanındaki hademeyle ilgilendi benden fazla.. tuvaletine sıkışık misin diye sordu fazla degil dedim.. sag tarafa baktii bakarken de o hademeyle konuştu.. yüzüme bile bakmadi yaa hic.. sonra iste kan testine yolladi beni.. hormon ve hemogram.. yarin sonuclari alacagim. Ebe okuyan arkadasim da hocalarina sordu bugun.. normalmiş, hormonlar düzensizlige yol açarmış.. bi arkdsimin da ablasinin düşükten sonra aynı durumu olmus falan.. suan icin tek umudum bu kırmızıdan sonra kesilecegini düşünmek... yarınki sonuclara gore icim rahatlamazsa sonuclarla birlikte özele gidecegim, kendi doktoruma.. caaanim doktoruma..

Veson Veson xpreiaZ xpreiaZ iiz iiz @Hayalci_almina LeYLa_21 LeYLa_21 SaRaa22 SaRaa22 X xDerinMavix Melissa81 Melissa81

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için. Böyle durumlarda ben artık ilk önce size koşuyorum, sizle paylaşmak istiyorum.. çünkü beni en iyi anlayan sizsiniz.. hepimiz burda kader arkadaşı sayılırız. Kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, keza bahsettiğim zaman hemen kötüye yoruyorlar ve bu beni olduğumdan da gergin hale getiriyor..

Neyse mâlum ben 1 eylul düşük yaptım 2 hafta kanamam oldu.. sonrasinda da reglim ayni adet sayimi gibi 48 gün sonra geldi.. ben bu ilk gun doktora gittim özele, ama bahsettigim gibi doktoe beni kışkışladı; kimse takip yapmiyor hicbir şeyin yok, 6 -ay sonra olmazsa gel diye yolladı.. iyi hoş, benim adetim 5 gun boyunca kahve leke leke geldi.. ayni zamanda yumurtlama olmadigi icin o ilk ay ben ona bağladım.. derken kesildi 2 gun sonra yine basladi.. az az kahve kahve gelirken kirmiziya dondu.. 3 gundur de kirmizi kirmizi geliyor.. arada kasigim bi de belim agriyor ama oyle aman aman bi agrim yok.. neyse bugünde iste gittim ya, kesilmedi diye.. bu sefer devlet hastanesine gittim. Doktor okdr düzensiz ki 2 kisiyi birdne aldılar, bi yandan sistem yenileniyormus onlarla muhabbet etti bir yandan diger hastayla tek tek ultrasona aldi.. karından baktı, bakarken de yanındaki hademeyle ilgilendi benden fazla.. tuvaletine sıkışık misin diye sordu fazla degil dedim.. sag tarafa baktii bakarken de o hademeyle konuştu.. yüzüme bile bakmadi yaa hic.. sonra iste kan testine yolladi beni.. hormon ve hemogram.. yarin sonuclari alacagim. Ebe okuyan arkadasim da hocalarina sordu bugun.. normalmiş, hormonlar düzensizlige yol açarmış.. bi arkdsimin da ablasinin düşükten sonra aynı durumu olmus falan.. suan icin tek umudum bu kırmızıdan sonra kesilecegini düşünmek... yarınki sonuclara gore icim rahatlamazsa sonuclarla birlikte özele gidecegim, kendi doktoruma.. caaanim doktoruma..

Veson Veson xpreiaZ xpreiaZ iiz iiz @Hayalci_almina LeYLa_21 LeYLa_21 SaRaa22 SaRaa22 X xDerinMavix Melissa81 Melissa81
Arada 48 gün kanamasız dönem var yani hcg sıfırlamıştır o zaman çoktan canım. ben de düşükten sonra 15 günde adet olmuştum. düzen bozuluyor gerçekten. doktorlar da içine sinmedi iyice stres oldun haklı olarak. yarın inşallah sonuçların iyi çıkar. düzenin de yerine gelir en kısa sürede inş

Ne yazacağız maya rahim masajı mı

:confused: Tabii tabii bakalım zaten ovu geçince bana her şey normal gelmeye başlıyor yani kendimden başka. ben de ovudan sonra bir manyaklık başlıyor galiba beynim sabretmek için bu yöntemi buldu. afferin beynimeee bu vesileyle sevgili beynime de teşekkür etmiş olayım :confused:

ne masajıydı rahim maya masajı mıydı .... bir de şeyime acı elmayı ne yapacaktım:confused:

:confused: Tabii tabii bakalım zaten ovu geçince bana her şey normal gelmeye başlıyor yani kendimden başka. ben de ovudan sonra bir manyaklık başlıyor galiba beynim sabretmek için bu yöntemi buldu. afferin beynimeee bu vesileyle sevgili beynime de teşekkür etmiş olayım :confused:

ne masajıydı rahim maya masajı mıydı .... bir de şeyime acı elmayı ne yapacaktım:confused:
sen demin süt maydnozu sormadnmı acıelmaya ne zaman geldn :D

Canım öncelikle çok geçmiş olsun malesef ki bazı doktorları anlamak mümkün değil hasta olmasa insan orda ne işi var bi dinle anla yorum getir rahatlat gerekli ne var ne yok yap ki bu insanda rahatlasın ama yok öyle doktor bulmak gerçekten zor.
Ben hcgeyi özellikle sordum canım çünkü hatırladığım kadarıyla sen de kurtaj olmamistin. Çünkü benimde başıma gelmişti kenliginden düşük oldu ve hcgem sifirlanmadigi için leke geliyordu Ve ultarasonda gözükmez bu durum sadece kan testinde çıkıyor. Şimdi senin hormon testinde var mı yok mu hcg acaba?
Ama dediğim gibi böyle bi durum olsa bile tehlikeli bişey değil değer düşük olduğu için ağrı felan yapmaz ve vücudun kendiliğinden onu atmaya çalışır.
Ama yine de inşallah senin hiçbir sıkıntın çıkmaz ve sadece stres der, dengesizlik olmuş der, çok çabuk normal haline dönersin..

Back
X