• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ovulasyondan sonra benim de akşamları yüksek çıkıyo böyle 37 lerde hep sabah nasıl bu kadar düşüyor hayret ediyorum
Aynen ya. bende anlamiyorum valla... hadi gece ile 1-2 tık oynama olabilir ama sabah acayip düşüyor. çok ilginç.

Benimkine 2 ay bakma sonu belli:duduk:iki ay sonra sahalara hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum:KK55:
Bende seninle beraberim 2 ay sahalarda yokum her düşük sonrası bi korunma geliyor başıma düşükten olmasa bile kesin bi sebeb çıkıyor.hsg temiz çıkınca anneme dedim ki umreye gelmesem de bebek yapsam 2 ay boş geçmese kızdı bana kafayı bebekle bozdun Hayır umreye geliyorsun dedi :)

Evet ya ben hep aksam yatmadan olcuyorum bi de sabah. arada cok fark oluyor enteresan ovulasyon once aksam ve sabah ayni 36.2-4 arasi. ovulasyon sonrasi aksam 37 -37.2 sabah 36.7-8 ama beni en cok elmol elmol un atesi sasirtiyor. cok dusuk geliyor

Gerçekten enteresan önceden akşam yüksek olunca heveslenirdim artık hiç takılmıyorum her sabah sürpriz bana
Bence bunun sebebi yaşadığımız düşükler olabilir. zaten kürtaj dan sonra düzen bozuldu gitti. moralim çok bozuk benim gerçekten... artık o kadar yoruldum ki eşimin ısrarı ve kızımın aşırı kardeş isteme olayı olmasa hiç düşünmeyecem...

Ay benimde öyle uyumadan önce de kk de bişeyler okuyup duruyorum benim eşim sosyal medyaya tamamen karşı bak ne güzel kk var takılıyorsun orda kapat şunları kullanma diyo sürekli :))
Benim tek sosyal medya denebilecek şeyim kk gerisini kapattık evlendikten sonra, hazırlandığım sınav için face de bir grup kurmuşlar soru paylaşımları falan var gruba gireyim diye açtım face i eşimin kapattırması aynı dakika oldu :confused: o da hiç sevmiyor

2 gündür nette bakmadığım rahim filmi kalmadı ya şu cubuk rahmimin yanına kadar nasıl çıktı kafayı yiyecem düşünmekten sizce açıklaması ne olabilir

Kızlar kontrol vardı bugün yumurta büyümüş çatlama ignesini yaptır dedi ve bugünden başla dedi. İğneyi 11de oldum eve geldim.Ovu testi için 1de lavaboya gittim veeeee yumurta akı akıntısı geldi. Test çok silik ekledim. Şimdi 36 saat bekleyeyim mi yoksa napayım. Ondan mı bugünden başla dedi.
yumurta akı geldıyse nıye bekleyesın canım çatlama olmustur sen bu geceyı degerendır her ıhtımale karsı . beklersen kaçırabiirisn

Benim tek sosyal medya denebilecek şeyim kk gerisini kapattık evlendikten sonra, hazırlandığım sınav için face de bir grup kurmuşlar soru paylaşımları falan var gruba gireyim diye açtım face i eşimin kapattırması aynı dakika oldu :confused: o da hiç sevmiyor
Benim de öyle aktif kullanmıyorum arada bakınıyorum en son paylaşımım aylaaar oncedir belki de kapatmiyorum da varsa yoksa kk En Büyük KK

Back
X