• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ya.eşim de öyle diyor. inşallah doğru çıkar hisleriniz...
Yahu abla gozlerim agridi surda guzel bi haber gelecek diye kiz catlatmissin milleti aha bende catladim yap su trsti hamilleikte islaklik vajinal oluyo ilk zamanlar veee bana sen hamilesin gibi geliyiiiii ayyy hadi insaAllah dayanamadim hepsini okuyamadim ama bana haber et mutlaka
Canım ben akşam dan yatıyom. felaket bir baş ağrım ve mide bulantım vardı. eşim limon falan içirdi.dayanamadım minoset içtim. öbür gebeliğimde doktor vermişti. yeni gözümü açtım. peynir ekmek yiyorum..
@Le

Leylosum saat 23.22 atesim 37.2 tatlım dün akşam da böyleydi sabah dusmustu bakalım yarın sabah ne olacak
Benimde saat 10 na kadar 37,2 idi. şimdi ölçtüm 36,7 çıktı...

Bu ikinci tablonun sahibi neden etkilenip de test yaptı çok merak ettim şuan
Ff çizgiyi çekmişse takilmamistir düşük olmasına ben çok kafama takiyodum artık alıştım çizgi çekmişse olmuştur diyorum artık güveniyorum

bi arkadasim da pco vardi 5 sene cocugu olmadi sonra bu hapi kullanip hamile kalmis bana da tavsiye edip duruyoru
Kuzum valla bilmiyorum oyle dogum kontrol görünümlü olunca ben pek umutlanmadım açıkçası. Hem gecen aya bakarsak pekte aman aman bir hamile kalma durumu göremiyorum kendimde.. gecen sene yumurtlama olmadi.. bu sene bu hap sayesinde olur mu bilmiyorum da.. takip etmeye de daha yrisindan sonra bakarim diyorum. Kaldirdim derecemi. Ne kadar dayanirim onu da bilmiyorum:)) biraz toparlamaya çalışıyorum kendimi.. cok kilo aldim hissi var, ki aldim da.. ona biraz dikkat edeceğim. Valla canim hep cikolata cekiyo, eve de eşim yiyorum diye almis bir suru çeşit çeşit.. yiye yiye bi hal oldum :/

Hiç deme cnm telefonuna bile ulaşılmıyor bazen.mesaj atıyorum artık ne zaman görürse.girdi bir kere kendisi de çok pişman ama yapacak da birşey yok.varımızı yoğumuzu verdik geri dönüş yok anlayacağın.ben de arada çıldırıyorum tartışıyoruz ama çok da üstüne de gitmek istemiyorum çok stres yaptı hasta falan olur diye geri çekiliyorum.
Canım insAllah işleri rast gider.. zor bir durum.
Genelde devlet memurlari rahatina düşkün olur, seninki niye öyle bir şeye girişti ki.. sen de yorma kendini kuzum valla bu dünyada kendine iyi bakacaksın onu bunu bilmem. Tırnağın var mı başını kaşı durumu her zaman vardır

Can'ım ben de bugün aktara gittim hormon düzenleyici bir şey var mı diye bana maca (maka) kökü tavsiye etti. Hayıt otu tohumuyla falan karıştırdı, bal koydu, pekmez koydu, polen, arı sütü, propolis bir de ısırgan otu tohumu falan koydu bir macun hazırladı. İnternetten de okudum bu maca kökünü, hem erkeklerde sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kata kadar artırıyormuş hem de kadınlarda hormonları düzenleyip cinsel isteği artıp bir de sağlıklı yumurtlamayı sağlıyormuş, adetleri düzene sokuyormuş. Ben de bunu kullanmaya başladım bugün bakalım faydası olacak mı ? :)
Ay hadi hayırlısı olsun.. bayaa faydalıymış.. inşAllah hamile kalmana bir sebep olurr canim benim :)) senin tablolarin da birkac aydir güzel seyrediyor.. maasAllah

1. Sayfayı şöyle bi bakındım bu topigin en eskisi ben kaldım galiba 2014 haziran sonundan beri burdayım nickleri aklımda kalanlardan hatırladığım 21 kişi hamile kaldı kimi doğurdu büyütüyor kimi doğuracak ben hala burdayım ve hala bebek hasretiyle gelmesini bekliyorum evladımın :110:

1. Sayfayı şöyle bi bakındım bu topigin en eskisi ben kaldım galiba 2014 haziran sonundan beri burdayım nickleri aklımda kalanlardan hatırladığım 21 kişi hamile kaldı kimi doğurdu büyütüyor kimi doğuracak ben hala burdayım ve hala bebek hasretiyle gelmesini bekliyorum evladımın :110:
Ümre den hamile döneceksin.. bakk gooooorrrrrr.. elif dedi dersin.. bak simdiden ayarla da gitmeden reglin gelsin.. bunu dogum kontrol ile ayarlayabilirsin.. ya da tarlusal ile regli getir.. kac gunluk bir umre olcak??

Sabaha da ateş yüksek cikarsa wc kirmizi gelmezse dpo 16.. yanılıyor olamayız insssss kiiiizz icinde var miii bi hiiiissss???
Hiçbirşey düşünemiyorum valla hala başım ağrıyor canım... hayırlısını diliyorum Rabbim den.. inşallah yüzümüzü güldürsün...

Ümre den hamile döneceksin.. bakk gooooorrrrrr.. elif dedi dersin.. bak simdiden ayarla da gitmeden reglin gelsin.. bunu dogum kontrol ile ayarlayabilirsin.. ya da tarlusal ile regli getir.. kac gunluk bir umre olcak??
17 gün diye biliyorum ama relg denk geliyo doktora gidip ilaç olayını ayarlayacam bi sekilde

Back
X