pko var diye mi verdi ?iiz cycle progynova.. önceki mesajlarımda fotosunu atmıştım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pko var diye mi verdi ?iiz cycle progynova.. önceki mesajlarımda fotosunu atmıştım:))
Rabbim tamamına erdirsin cnm bizlere de böyle tablolar nasip etsin inşallah:)Kizlar merhaba 2 yildir bu sayfalari okuyordum. Cok sukur hamileyim 4 haftalik daha. Hamile kaldigim ay ates olcmustum bende sonuclarini sizle paylasmak istedim. Dil altindan olctum degerleri
9.gun 36.2
10.gun 36.5
11.gun 36.5
12.gun 36.5
13.gun 36.7
14.gun 36.7
15.gun 36.5
16.gun 36.5
17.gun 36.7
18.gun 36.7
19.gun 36.7
20.gun 36.7
21.gun 36.5
22.gun 36.7
23.gun 36.7
24.gun 36.8 kirmizi renkte lekelenme oldu
25.gun 36.6 kahverengi lekelenme
26.gun 36.9 lekelenme devam
27.gun 36.8 testte pozitif kanda beta hcg 1173 cikti
Birkac gun daha olctum 36.8.di.
Allah.im isteyen herkese nasip etsin. Herkes saglikla bebeklerini kucagina alsin insallah
Bizimki o gruptan değil cnm hiç de rahatına düşkün değil zorla kendisi kaşınıyor hepok Sağol cnm doğru diyorsunCanım insAllah işleri rast gider.. zor bir durum.
Genelde devlet memurlari rahatina düşkün olur, seninki niye öyle bir şeye girişti ki.. sen de yorma kendini kuzum valla bu dünyada kendine iyi bakacaksın onu bunu bilmem. Tırnağın var mı başını kaşı durumu her zaman vardır
Kuzum benim rabbim en kisa surede hayirlisiyla saglikli sihatli evlat nasip etsin insallah1. Sayfayı şöyle bi bakındım bu topigin en eskisi ben kaldım galiba 2014 haziran sonundan beri burdayım nickleri aklımda kalanlardan hatırladığım 21 kişi hamile kaldı kimi doğurdu büyütüyor kimi doğuracak ben hala burdayım ve hala bebek hasretiyle gelmesini bekliyorum evladımın![]()
Günaydın ben Rahimle kafayı bozdum rüyamda her hafta gelip smear vereceksin diyorlardı bana :)Herkese günaydıntsefem28 bugün ateş kaç?
Bu akşam rüyada ben de hamileydim rahim içerisinde kanama vardı yine.Dr bak burda kanama alanı diye usg de gösteriyor falan.sonra ben kendi kendime Allah allah biz bu ay korunduk nasıl hamile olabilirim korunurken hamile kalmak bu Olmalı diye Şaşkınlık yaşıyordumGünaydın ben Rahimle kafayı bozdum rüyamda her hafta gelip smear vereceksin diyorlardı bana :)
Dorottin sen miydin? Senin de ilk mesajını gördüm:)Gunaydin kiz anneleri ve diger butun arkadaslarim,
Sirt agrisi yasiyorum normal midir sizce ?
Cnm 4. Cüz ü okuyorsun.aralık son haftasına girmeden bitmiş Olmalı.okuyunca okundu diye bizi etiketle.Eğer Hale'n varsa cüz ben alabilirim
Canim o arkadasin hesabini uyelik ismi degistirip kullanmistim. Kullanmaz olaydim. KK ne demekmis ogrendim yani o zaman. Sirt agrisi konusunda bi dusuncen var mi ?Dorottin sen miydin? Senin de ilk mesajını gördüm:)
Senin kadar hamile iken o kadar şiddetli mide bulantıları yaşıyordum ki başka belirti görecek durumda değildim:))) ama gebelikte bel ağrısı normal diye biliyorum yorma kendini yat dinlenCanim o arkadasin hesabini uyelik ismi degistirip kullanmistim. Kullanmaz olaydim. KK ne demekmis ogrendim yani o zaman. Sirt agrisi konusunda bi dusuncen var mi ?
Sukur diyelim o zaman. Allah korusun mide bilantilari bayagi hafifledi gibi.Senin kadar hamile iken o kadar şiddetli mide bulantıları yaşıyordum ki başka belirti görecek durumda değildim:))) ama gebelikte bel ağrısı normal diye biliyorum yorma kendini yat dinlen
ne güzel. insallah faydasi olur cnm :) gecen bize de bi aktar bitkisel ilac satti. içini okudum hamile kalabilmek icin kullanin denilen tüm bitkiler var ben de bu ay onu denicem bakalimCan'ım ben de bugün aktara gittim hormon düzenleyici bir şey var mı diye bana maca (maka) kökü tavsiye etti. Hayıt otu tohumuyla falan karıştırdı, bal koydu, pekmez koydu, polen, arı sütü, propolis bir de ısırgan otu tohumu falan koydu bir macun hazırladı. İnternetten de okudum bu maca kökünü, hem erkeklerde sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kata kadar artırıyormuş hem de kadınlarda hormonları düzenleyip cinsel isteği artıp bir de sağlıklı yumurtlamayı sağlıyormuş, adetleri düzene sokuyormuş. Ben de bunu kullanmaya başladım bugün bakalım faydası olacak mı ? :)
merak etme cnm o tarihte bende bebek serüvenine başlamıştım hatta saf gibi ilk aydan hamile kalcam sanip heyecanla adet gününü beklemistim hic unutamam :)1. Sayfayı şöyle bi bakındım bu topigin en eskisi ben kaldım galiba 2014 haziran sonundan beri burdayım nickleri aklımda kalanlardan hatırladığım 21 kişi hamile kaldı kimi doğurdu büyütüyor kimi doğuracak ben hala burdayım ve hala bebek hasretiyle gelmesini bekliyorum evladımın![]()