- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
Ben misafir ağırlama olayında pek bir ürkek oldum ya... iş arkadaşlarımı davet edicem ama şu temizlik için gelip iş yerinde beni rezil eden kadın yüzünden paranoyaya bağladım , pis mi ki evim acaba diye dolaşıyorum evin içinde. yarına başka bir yardımcı çağırdım gerçi mutfağı bir elden geçirmesi için ama yine de içim rahat değil. hiç yoktu böyle korkularım hep o dedikoducu kadından sonra olduEvin temizligi mi biter!!! Bitmiyor anacım.. ben direk kendimi disari atıyorum yoksa kafayi bozcak gibi temizlige vuruyorum kendimi.. bulasigim bile daha tezgahta duruyor bugün:))) iki gundur temizliyorum ev dağılıyor misafir agirlamaktan.. bugünde kendime tatil verdim yeter yaa bi haftasonum var o da temizlikle geciyor.. dun ama 3 saat utu yaptim.. gerci askida yine utuluk camasir birikti.. hep bi kısır döngü:. :)))

Bir de arkadaşlar genelde buralı kardeş ana bacı yenge görümce falan yardım edenleri çok , gittiğimizde 13 çeşit oluyor en az!! ben de bir kere zorladım kendimi öyle yaptım davet ettim ama o kadar çeşit çok yoruyor ya 5-6 olsa bari diyorum bu defa..
Amma söylendim hea