• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evin temizligi mi biter!!! Bitmiyor anacım.. ben direk kendimi disari atıyorum yoksa kafayi bozcak gibi temizlige vuruyorum kendimi.. bulasigim bile daha tezgahta duruyor bugün:))) iki gundur temizliyorum ev dağılıyor misafir agirlamaktan.. bugünde kendime tatil verdim yeter yaa bi haftasonum var o da temizlikle geciyor.. dun ama 3 saat utu yaptim.. gerci askida yine utuluk camasir birikti.. hep bi kısır döngü:. :)))
Ben misafir ağırlama olayında pek bir ürkek oldum ya... iş arkadaşlarımı davet edicem ama şu temizlik için gelip iş yerinde beni rezil eden kadın yüzünden paranoyaya bağladım , pis mi ki evim acaba diye dolaşıyorum evin içinde. yarına başka bir yardımcı çağırdım gerçi mutfağı bir elden geçirmesi için ama yine de içim rahat değil. hiç yoktu böyle korkularım hep o dedikoducu kadından sonra oldu:KK62:

Bir de arkadaşlar genelde buralı kardeş ana bacı yenge görümce falan yardım edenleri çok , gittiğimizde 13 çeşit oluyor en az!! ben de bir kere zorladım kendimi öyle yaptım davet ettim ama o kadar çeşit çok yoruyor ya 5-6 olsa bari diyorum bu defa..

Amma söylendim hea :olamaz: oysa ben birine gidince hiç bakmam temiz mi pis mi tozlu mu falan... ama o kadın psikolojimi bozdu valla yaaa:KK51:

Baktım yok malesef canım ya. hayırlısı.

Yok baktım sabah sonra bidaha bakmadım strip testte negatif çıkınca... kanda belli olur sanırım. öbür yeni doktor doluydu yine eski doktora randevu aldım..

Salı günü netleşir ne varsa canım...

Bende şaşkınım.. adet belirtisi de yok. kız erken menopoza mı girdim acaba Allah korusun...

Amin canım sağolasın.. inşallah.

Inofolic içtim sadece başka bişey kullanmadım ama bilmiyorum. kafam yine ağrımaya başladı. keşke test yapmasaydm moralim dipte yani. eşime sardım sinirden. senin yüzünden bu haldeyim diye. başıma gelmeyen kalmadı kürtaj bile oldum. senin anlamsız ısrarların yüzünden yakında sağlığımıda kaybedecem diye bağırdım...
Canım ya tablon gerçekten hamile dedirtiyordu anlıyorum üzüntünü ama hayırlısı olsun ya... bak strese girmemiz üzülüp kendimizi harap etmemizin hiç bir faydası yok. inan ben de bugün bir ağlayacak oldum bunları düşündüm. ne geçecek ki elime üzülsem sinirlensem? olmuyor yani değişen bişey yok vakti gelmedi demekki... gelecek ama bir gün o zamana kadar kendimizi üzüntüden hasta etmeyelim...

Eşinle de konuş istersen biraz akışına bırakıp kafanı rahatlat.. doktor takip falan ara ver biraz... inan iyi geliyor. bu kadar çocuk isterken 1 ay keyfi doğum kontrol hapı kullandım ben biliyorsun , 3-4 ay takibi bıraktım, daha iyiyim şimdi.. size de bir mola iyi gelecek bence..

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim test negatif mi cikti simdi. dpo16dasin ama ya. bakalim kirmizilar gelene kadar umit var. kizlar kapmtaydim hsonu anca geldim ınşallah baska bisey kacirmadim. valla tek tek okuyamadim cok yorgunum.

Bugün bebeğimi kaybedeli 1 yıl oldu geçen sene bu saatlerde evime gelmiştim ve agliyordum bugün ise uzun süredir ilk defa kendiliğinden yumurtladim test pozitif çıktı gelmeyen akıntı bile geldi. ben her üzüldüğümde eşim o gezmeye gitti gelecek derdi acaba gelmeye mi karar verdi :) yildonumunde tutarmış bizim bebek :)) Rabbim ol demiştir insaallah

Ben misafir ağırlama olayında pek bir ürkek oldum ya... iş arkadaşlarımı davet edicem ama şu temizlik için gelip iş yerinde beni rezil eden kadın yüzünden paranoyaya bağladım , pis mi ki evim acaba diye dolaşıyorum evin içinde. yarına başka bir yardımcı çağırdım gerçi mutfağı bir elden geçirmesi için ama yine de içim rahat değil. hiç yoktu böyle korkularım hep o dedikoducu kadından sonra oldu:KK62:

Bir de arkadaşlar genelde buralı kardeş ana bacı yenge görümce falan yardım edenleri çok , gittiğimizde 13 çeşit oluyor en az!! ben de bir kere zorladım kendimi öyle yaptım davet ettim ama o kadar çeşit çok yoruyor ya 5-6 olsa bari diyorum bu defa..

Amma söylendim hea :olamaz: oysa ben birine gidince hiç bakmam temiz mi pis mi tozlu mu falan... ama o kadın psikolojimi bozdu valla yaaa:KK51:
Ay oyle insanlarla arkadaşlık etme.. çalışan bayansın ne bekliyorlar acabaa.. amaan cagirma oylelerini sinirlendim
Bakk

Ay oyle insanlarla arkadaşlık etme.. çalışan bayansın ne bekliyorlar acabaa.. amaan cagirma oylelerini sinirlendim
Bakk
Yok yok arkadaşlar değil dedikoducu olan, yardıma bir kadın çağırmıştım iş arkadaşlarımın önerisi ile kadınlar geldi eve ve girer girer girmez fiyatı 2 katı istediler kabul etmedim falan sonra iş arkadaşlarım bu kadınları iş yerine çağırdılar fiyatı konuşmak ve kesinleştirmek için, işte gelen kadınlar başladı benim evi anlatmaya mutfağı çok pisti heryer yağ içindeydi kaç saat o yağı temizlemeye uğraştım o para yeter mi falan filan... ben o zaman eğitime gitmiştim 1 ay evde yoktum kaldı ki temiz eve seni niye çağırayım ! işte iş arkadaşlarımın hepsi oradaydı duydu, o zaman sallamadım ama şimdi şimdi tedirgin oldum acaba pis mi gerçekten evim , bir de bu muhabbetin üstüne dikkat ederler artık eve bakalım o kadınların anlattığı gibi pis mi diye korkuyorum:olamaz:

Baktım yok malesef canım ya. hayırlısı.

Yok baktım sabah sonra bidaha bakmadım strip testte negatif çıkınca... kanda belli olur sanırım. öbür yeni doktor doluydu yine eski doktora randevu aldım..

Salı günü netleşir ne varsa canım...

Bende şaşkınım.. adet belirtisi de yok. kız erken menopoza mı girdim acaba Allah korusun...

Amin canım sağolasın.. inşallah.

Inofolic içtim sadece başka bişey kullanmadım ama bilmiyorum. kafam yine ağrımaya başladı. keşke test yapmasaydm moralim dipte yani. eşime sardım sinirden. senin yüzünden bu haldeyim diye. başıma gelmeyen kalmadı kürtaj bile oldum. senin anlamsız ısrarların yüzünden yakında sağlığımıda kaybedecem diye bağırdım...
yok canim ne menapozu en kötü olasilikla kimyasal gebelik de olabilir. belki değer önce yükseldi sonra düştü tabi bu en kötü ve en düşük ihtimal. ya da dedigim gibi değer küçük o yüzden idrarda çıkmıyor. zaten hamile degilsen yarin adet olman lazim artik

13 çeşit mi? yuuuhhh yaaa. abartmislar. ben genelde 3 cesit en fazla 4 cesit yaparim. sende hazir al biraz o zaman ;)

Kiizz 670 miii .. o neymissssss
Hiç sorma yaa biz de bilemedik o kadar tutacağını ama hazırlatmış bulunduk bir kere aldık mecburen. Tabii aktarın bize fiyatını söylememesi de onun çakallığı çok kızdık yani bu kadar pahalı bir şeyi hazırlarken nasıl fiyatını önceden söylemezsiniz falan diye ama olan oldu yani

13 çeşit mi? yuuuhhh yaaa. abartmislar. ben genelde 3 cesit en fazla 4 cesit yaparim. sende hazir al biraz o zaman :KK66:
Evet gerçekten abartmıyorum ! bebek görmesi diye gittik gerçi hepsine işte bir iki kv yapmış bir iki görümce yapmış oluyor genelde ve tatlı ve tuzlular aynı masaya sığmıyor düşün! 6 çeşite karar verdim. yarın akşama buzdolabında pişmeden bekleyebilenleri yapayım salı da gerisini yapar akşama alırım artık. en güzeli 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata , çok dedim yapmayalım bu kadar diye ama daha geçen hafta birine gittik yine aynı:KK51:

Evet gerçekten abartmıyorum ! bebek görmesi diye gittik gerçi hepsine işte bir iki kv yapmış bir iki görümce yapmış oluyor genelde ve tatlı ve tuzlular aynı masaya sığmıyor düşün! 6 çeşite karar verdim. yarın akşama buzdolabında pişmeden bekleyebilenleri yapayım salı da gerisini yapar akşama alırım artık. en güzeli 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata , çok dedim yapmayalım bu kadar diye ama daha geçen hafta birine gittik yine aynı:KK51:
amma abartiyorlar yaaa. hem karşıdaki insani zorda bırakıyorlar belki o insan maddi olarak zorlanir yapamaz hem de israf yenmiyoki o kadar cesit. bence de bi salata ya da börek yanina da bi tatli bi tuzlu ooohhh miss :) açık büfe oteleme gidioz sanki

Ziyan olur o kadar yiyecek yazık günah canım yaa, peygamber efendimiz hurmayla kahvaltı ederken arkadaşlarının 13 çeşit yiyecek hazırlaması ne kadar aç gözlü ve hava atmaya çalıştıklarını gösterir tam görgüsüzlük yani. Sen bunları düşünme bildiğin gibi yap ağırla misafirini

Yok yok arkadaşlar değil dedikoducu olan, yardıma bir kadın çağırmıştım iş arkadaşlarımın önerisi ile kadınlar geldi eve ve girer girer girmez fiyatı 2 katı istediler kabul etmedim falan sonra iş arkadaşlarım bu kadınları iş yerine çağırdılar fiyatı konuşmak ve kesinleştirmek için, işte gelen kadınlar başladı benim evi anlatmaya mutfağı çok pisti heryer yağ içindeydi kaç saat o yağı temizlemeye uğraştım o para yeter mi falan filan... ben o zaman eğitime gitmiştim 1 ay evde yoktum kaldı ki temiz eve seni niye çağırayım ! işte iş arkadaşlarımın hepsi oradaydı duydu, o zaman sallamadım ama şimdi şimdi tedirgin oldum acaba pis mi gerçekten evim , bir de bu muhabbetin üstüne dikkat ederler artık eve bakalım o kadınların anlattığı gibi pis mi diye korkuyorum:olamaz:
Yok ya düşünme öyle.. ilk defa mi çağıracaksın?? Gorunen yerler temizse sorun yok diyen düşün.. kontrole mi çağırıyorsun sanki.. hem temiz olsa da yaa kusura bakmayin evim daginik biraz falan dersin.. :))) bundan daha mukemmel hali varmis demekki diye düşünürler:)))) hic üzülme öyle seylere.. onlar cagirmiyorsa da senin de çağırman şart değil bence:)

Hiç sorma yaa biz de bilemedik o kadar tutacağını ama hazırlatmış bulunduk bir kere aldık mecburen. Tabii aktarın bize fiyatını söylememesi de onun çakallığı çok kızdık yani bu kadar pahalı bir şeyi hazırlarken nasıl fiyatını önceden söylemezsiniz falan diye ama olan oldu yani
Ayyy cok pahalı yaaaa :((((( ben cingar cikartir almazdim herhaldeee yuh yani

o dedıkoducu kadın kötü kadınmıs sen kendını kötulerle kıyaslama onları krıter olarak alma ınsnalık halı hepımızın ıyı kötu zamanı olur. o görgusuz ve terbıyesızmıs ben olsam asla 13 çeşit yapmam gercekten ben böyle bır soraya davet edılsem benı davet edenle yemın ederım bır daha görusmem ve o kısıyı de evıme davet etmem bu görgüsülükten başka bir şey değil medeni insanlar birbirine üstünlük taslamazlar 13 değil 53 çeşitte yemek yapabilecek insnalar var yapsınlar mı yanı. biz çok mu yıyoruz demek istiyorlar. ayy sinirim tepeme çıktı. sokakta ac çocular varen sokakta gununu 1lokma kuru ekmek bulamadan gecıren mazlumlar varken kendımden utanırım ben insanlığımdan utanırım. üstelik bu kadar kasıntı insnalar ıyı kalpli insnalar olamaz sen normal olanı içinden gelenı yap tatlım . yemek kültürü diye bir şey var.

önden mideyi yemege hazırlayan bir şey verılır arkasından ana yemek ara sıcak ara soguk tatlı meyce hepsı bu ya.

13 çeşit mi? yuuuhhh yaaa. abartmislar. ben genelde 3 cesit en fazla 4 cesit yaparim. sende hazir al biraz o zaman :KK66:
Biz geçen bi arkadaşa gittik ev görmeye çeşitleri sayamadik resmen bana fazla abartı geldi ama 30 kişiyi de doyurdu maaşallah gün boyu sürekli git gel değişti evdekiler. Bende yeni eve taşındım a çağırmaya Cesaret edemiyorum onu gördükten sonra

Bak sana en önemli yerleri söyleyim daha doğrusu bi yere gittiğimde dikkat ettiğim yerler eğer içine sinmezse bi daha gidesim gelmiyor
Klozet lavabolar havlular bide mutfakta tezgah batarya ve ocağın etrafı he bide firinin içi de çok önemli buraları iyi temizle bide buzdolabının içi var illa ki açıp kaparsin insanların dikkatini çeker hele de camliysa rafları parlaması lazım bunlar ince ayrıntılar buralar temizse o kişi zaten temizdir he bide anahtar priz ve çevreleri bide kapı kolları özellikle banyo kapısının kolu daha aklıma gelmiyor hadi bakalım Allah yardımcin olsun :KK36:

Biz geçen bi arkadaşa gittik ev görmeye çeşitleri sayamadik resmen bana fazla abartı geldi ama 30 kişiyi de doyurdu maaşallah gün boyu sürekli git gel değişti evdekiler. Bende yeni eve taşındım a çağırmaya Cesaret edemiyorum onu gördükten sonra
ya eğer 30 kisiyse ve daha gelen olcakda tamam cok cesiy yapılır millet doysun diye ama normal bi misafirlikte en fazla 10 kadinin olacagi bi toplanmada 3-4 cesit yeter bence. ayrica sen kasma bosver bildigin gibi yap kim ne derse desin

Bak sana en önemli yerleri söyleyim daha doğrusu bi yere gittiğimde dikkat ettiğim yerler eğer içine sinmezse bi daha gidesim gelmiyor
Klozet lavabolar havlular bide mutfakta tezgah batarya ve ocağın etrafı he bide firinin içi de çok önemli buraları iyi temizle bide buzdolabının içi var illa ki açıp kaparsin insanların dikkatini çeker hele de camliysa rafları parlaması lazım bunlar ince ayrıntılar buralar temizse o kişi zaten temizdir he bide anahtar priz ve çevreleri bide kapı kolları özellikle banyo kapısının kolu daha aklıma gelmiyor hadi bakalım Allah yardımcin olsun :KK36:
ben gittigim yerde hic bi yere dikkat etmem anca yerlerde çöp filan görürsem pek temiz değil bu derim :D ben de pasaklimiyim ne :D xpreiaZ xpreiaZ

Canim insallah sifa olsun. sen bu ay beni solladin ben hala catlatamadim. insallah gerek kalmadan gelsin bebisin

Back
X