• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzu 72 saat canlı kalırlar :))
O canlı kalan spermler beni niye bulmaz ki acaba :))))

zaten gittigin yerde ucuzsa amh yaptir dedim :KK70:
Yanlış okumuşum :KK76:

ortalama 48 saat yasıyorlarmış cnm :KK66: hatta bi doktor bana 5 güne kadar bile yasiyabilir demişti tabi bizimkiler o kadar süper midir bilemem :)))
Yok ne 5 günü mümkün değil bizimkiler yolda öluyordur :skandal::skandal:
Dunku negatifti canim. yeni çatlıyor olabilir 23.gündeyim ama ates sasirtti beni atese gore dune ceker

Evet enteresan belki gece pik yapmış olabilir muhtemelen de dün olmus bence

Ovulasyon testi kullanan arkadaşlarım bi bakın nolur ya dün pozitifti bugün sabah kasilmalar vardı azıcık silinmiş gibi dimi

Canim sanki 12.gun koyu ama bekledigi icin dogru olmayabilir. o an cek hep sonra birlestir programla.

Günaydın kızlar Aradım doktora anlattım durumu randevuyu yarına aldı:KK57: beni bir heyecan bastı :oops:bu akşam gidiyoruz...

Canim bakalim neler olacak. hayirli haberlerle gel insallah

Kızlar S.O.S ya ben dün akşam eşime çok kızdım ama haklıydım :sinirli: neyse konuya girmicem de aldım yastığımı salonda yattım şimdi bana akşam hesaplaşıcaz diyo daha önce de yaptığım için çok kızmıştı eve gitmek istemiyorum ama napim ona sinirliyken uyuyamıyorum onun o rahat huzurlu derin derin uyuması canımı sıkıyo ya onu boğmam lazım yastıkla ya da gitmem lazım odadan aslında onun için iyi bi durum bunu ona nasıl anlatabilirim :skandal:

Canim ben de Elcanki Elcanki ile ayni fikirdeyim. ne olura olsun ayri yatmaya karsiyim. benim esim of desem uyanir cok hafiftir uykusu. cogu zaman uyku problemi yasarim cok donerim ama daha hic ayni evde ayri yatmadik.dinimizde kavgali bile olsak yatak ayirmayin der.

Kızlar sizden fikir almak istiyorum pıhtılaşma sonuçlarım çıktı ondada hersey normal gözüküyor rahim filmi de normal demişti çeken doktor sizce şimdi burda gideceğim doktora gideyim mi muayenesine 380 tl verecem kararsız kaldım

Canim git bence aklinda kalmasin kafan rahatlar.

Benim kafam karıştı kızlar şimdi dün akşam bizim ilişki oldu benim yumurta öğlen saatlerinde çatladı hatta 2 saat önce tekrar ovulasyon testi yaptım tamamen silikti dün akşam ki sperm türlerde duruyormudur hala?
Canim ben catlatma ignesinin 12 saati ve 48 de yapmistim aslinda gec kaldigimi dusundum ama spermler 72 saat duruyo dedi dr.um catladigindan eminsen rahat ol onlar bulusurlar insallah :)

LeYLa_21 LeYLa_21 kuzum hakkinda hayirlisi bendede bir iki ay erken ve gec gelmisti insallah bebis yer ariyo demisti burdaki arkadaslarim umarim seninde oyle olur buay insallah guzel haberler alirsin canim

Canim sanki 12.gun koyu ama bekledigi icin dogru olmayabilir. o an cek hep sonra birlestir programla.
Canim bakalim neler olacak. hayirli haberlerle gel insallah
Canim ben de Elcanki Elcanki ile ayni fikirdeyim. ne olura olsun ayri yatmaya karsiyim. benim esim of desem uyanir cok hafiftir uykusu. cogu zaman uyku problemi yasarim cok donerim ama daha hic ayni evde ayri yatmadik.dinimizde kavgali bile olsak yatak ayirmayin der.

Canim git bence aklinda kalmasin kafan rahatlar.
Canım 12. Gün pozitifti ama şu var ateşim hala yukselmedi
Canim ben catlatma ignesinin 12 saati ve 48 de yapmistim aslinda gec kaldigimi dusundum ama spermler 72 saat duruyo dedi dr.um catladigindan eminsen rahat ol onlar bulusurlar insallah :)
Nasipte varsa olur insaallah Allah yardımcımız olsun

Kizlar rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah hepinizin duacisiyim rabbim hepinize sevincler bebis haberleri nasip etsin..
Yarin kesemi gormeye gidicem insallah sorun olmaz gecen carsamba hcg 835 civariydi bugun 8000 gibi cikmis biraz isgillendim ama hayirlisi diyorum..sizlerde dualarinizi eksik etmeyin canlarim

hkb
Kizlar rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah hepinizin duacisiyim rabbim hepinize sevincler bebis haberleri nasip etsin..
Yarin kesemi gormeye gidicem insallah sorun olmaz gecen carsamba hcg 835 civariydi bugun 8000 gibi cikmis biraz isgillendim ama hayirlisi diyorum..sizlerde dualarinizi eksik etmeyin canlarim
Çok iyi cnm niye işgillendin?

İkiz olabilir diye mi?

@Kuzguni @denizege34 Themodernmumma Themodernmumma @Hayalci_almina merhaba arkadaşlar.aslında konuyu Veson Veson yazmıştım sizden konuyla alakalı bilgi alabilceğimi söyledi.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.Sizler ne düşünüyorsunuz?

ikinci aşılama için bugün doktora gittim.alttan muayene etti beni.Kist falan yok kalınlık iyi sağda solda oluşmaya başlamış folikuller vardı.2.aşılama için herhangi bir problem yok dedi.tamam dedim bende.neyse bu ikinci aşılama son olsun istiyoruz, bunun için sağlam adımlar atalım dedi..onun içinde ofis histeroskopisi yapalım dedi.iyice bir bakalım bebeğin tutunmasına engel olabilecek bir problem varmı yok mu varsa önlememizi erkenden alalım yoksa rahme bir kaç çizik atacam bebeğin kolayca tutunması için ve buda şansı daha çok arttırıyor dedi.ve cuma günü olacak ve aneztezisiz.ağrılı bir işlem olmadığını hsg den daha hafif geçeceğini söyledi.bir tanede ilaç veriyorum sana bunu cuma gününe kadar kullan dedi.yumurtalarını baskı altında tutacak dedi.cuma gününden itibaren de aşılama için hormon iğnelerine başlayacakmışım.tamam dedim çıktım hastaneden.ilacı aldım eczaneden adı ginera draje.baktım bir nevi doğum kontrol hapı.şaşırdım bir anda.ne alaka bu dedim.sonra doktoru aradım ama müsait değildi yardımcısı ile görüştüm.o ilaç yumurtaları baskı altına alacak cuma gününden sonra zaten dışardan alacağın hormonlarla canlanacak kısacası yumurtanın gelişimini bir süre engelliyoruz dedi.bunun sebebi histeroskopi mi diye sordum hayır bunla alakalı değil dedi.cuma günü 7.günüm geç kalmıyoruz mu o zaman dedim normal yumurtlama gününe kadar kullanacağın iğnelerle yumurtalar istenilen büyüklüğe gelecek ve aşılaman yapılacak merak etme sen dedi.bende tamam dedim kapattık telefonu.aslında çizik atması vs.değilde kafama takılan şu doğum kontrol hapı.biraz araştırdım internette.aşılamadan ve tüp bebekten önce kullananlar olmuş ama benim gibi peşinden hemen aşılama yapılmamış.bir sonraki ay yapılmış.bunun sebebi rahim dinlensin diyeymiş.düşün düşün çıkamadım içinden.:işsiz::işsiz:
Asilama oncesi ilk defa duyuyorum ben dogum kontrol hapi ve cizik atma islemi. Sonucta normal iliski gibi sperm attiriyorlar iceri, embryo degil ki tutunsun cizige. Embryoya donusebilecegi bile belli degil. Ben ilk defa boyle bi islem duydum. Neden asilamayla ugrasiyorsun ? Ozel merkezde yaptiriyorsun madem onca parayi tup bebege versene ? Ayrica neden histeroskopi simdi ikinci asilama oncesi yapilacak ? Doktordan daha iyi bilmiyorum elbette ama bu proseduru daha once isitmedim.

E iyi degilmi canim tek tek carptim 1.5 kat artmis hep. isgillenme bence uzme kendini de bebisimizi de

Canım 12. Gün pozitifti ama şu var ateşim hala yukselmedi

Nasipte varsa olur insaallah Allah yardımcımız olsun
Canim gecen ay benim test boyleydi pozitif sandim ates de yukseldi ve ff de ayni yere cizgi cekti ama atesim ywterli yukselmedi ve ben gecen ay adet beklediğim gun ovulasyon yasadim o yuzden sen de emin olana kadar calismalara dikkat et.

Canim 2 ye katlamasi gerekiyor diye biliyorum bugun icin 4000 lerde cikmasi gerekiyordu 8000 gorunce sasirdim :110:
Benim de 2 katından fazla başlamıştı artış sorun etme bence :KK66: 700 lerde beklerken 1200 kusur çıkmıştı. Bi de zaten artık kese oluşmuştur Allahın izniyle kese sonrası beta değeri takibini yapmıyor doktorlar kese oluşana kadar dikkat ediyorlar.

Melissa81 Melissa81 güzel artmış değerin canım sıkma canını sağlıklı bi bebiş olsun inşallah bak kesecikte gözükcek sonra pıt pıtlar keyfini sür bu sürecin

@Cok da Seyapmamak Lazim hayırlı yolculuklar canım hayırlı haberlerle dön inşallah

LeYLa_21 LeYLa_21 yarın doktor ne dicek bakalım yılda bir iki şaşabilir diip çıkmıştı benim doktor işin içinden

Back
X