• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ya oyle olsada kabulum ben kotu bisey olacagindan korkuyorum..deneyim kotu olunca korku saldi icime mol gebelik felan okudum.hayirlisi artik yasayip gorucez
O öyle belli belirsiz ilerlemiyor canım bir sürü belirtisi var ama şimdi sana söylesem psikolojik etkilenebilirsin bence ikiz bu bebekler
Canim gecen ay benim test boyleydi pozitif sandim ates de yukseldi ve ff de ayni yere cizgi cekti ama atesim ywterli yukselmedi ve ben gecen ay adet beklediğim gun ovulasyon yasadim o yuzden sen de emin olana kadar calismalara dikkat et.

Adet beklediğin gün mü aaa çok enteresan biz çalışmaları bir gün ara ile gerçekleştiriyoruz Rabbim OL demiştir insaallah

Benim koca bugün yemek yiyememis çok etkiliyomus onu boğ o zaman gitme dedi napalım bi daha olursa katil olucam mapusta bana temiz çamaşır ve cigara gönderirseniz dimi :KK70: @Cok da Seyapmamak Lazim kushi kushi Elcanki Elcanki passionete passionete :p
:D bizde hiç ayrı yatmayız pek tartıştığımızda olmaz gerçi ama bir iki bu bebek mevzusunda kırıldım ben geldi öptü gönlümü aldı ben yastığa 5 cm kala uyuyorum adam uykusuz o da napıo bilmiyorum :D

Şaşkın yaaa.. valla oyle oldugu zaman hemen barisamazsiniz, bir de dinimizce de uygun bir davranış değil.. o yüzden ona bari özen göstereyim diyorum
Kuzu ama uyuyo horul horul dayanamıyorum bana da zararlı o uyuduktan sonra gidiyorum tv falan izleyerek uyuyorum sabah anliyo

:KK70: bizde hiç ayrı yatmayız pek tartıştığımızda olmaz gerçi ama bir iki bu bebek mevzusunda kırıldım ben geldi öptü gönlümü aldı ben yastığa 5 cm kala uyuyorum adam uykusuz o da napıo bilmiyorum :KK70:
Ay aynı eşim de öyle uyur hemen ev yansa uyanmaz derin uykusu da biz de uzun küs duramıyoruz da bu ara biraz kırgınım ona romantizm eksi seviyelere indi biraz da

Kızlar bir seyler okudum cyclo progynova hakkında??? Bu hapi kullananlar hamile oluyormus hormon takviyesi oldugu için!? Bir de şimdi hormon yüklemesi oldugundan yumurtlama erken mi olcak ki?? Ben onu kestiremedim.. beyaz drajeler bitince yumurtlama mi oluyor ki? Kahveler progestanli olanmış.. oda yumurtanin tutunmasında etkili... aa heyecan yaptım.. yumurtlamayı takip mi etsemm?? Hap bittikten en gec 6gun sonra regl olman gerekiyormuş.. Allah allah napsam kiii???

O öyle belli belirsiz ilerlemiyor canım bir sürü belirtisi var ama şimdi sana söylesem psikolojik etkilenebilirsin bence ikiz bu bebekler

Adet beklediğin gün mü aaa çok enteresan biz çalışmaları bir gün ara ile gerçekleştiriyoruz Rabbim OL demiştir insaallah
Evet canim gecen ayın tablosuna bak gorursun 1 ekim regl gunuydu ama o gun oldu ovulasyon

Kızlar bir seyler okudum cyclo progynova hakkında??? Bu hapi kullananlar hamile oluyormus hormon takviyesi oldugu için!? Bir de şimdi hormon yüklemesi oldugundan yumurtlama erken mi olcak ki?? Ben onu kestiremedim.. beyaz drajeler bitince yumurtlama mi oluyor ki? Kahveler progestanli olanmış.. oda yumurtanin tutunmasında etkili... aa heyecan yaptım.. yumurtlamayı takip mi etsemm?? Hap bittikten en gec 6gun sonra regl olman gerekiyormuş.. Allah allah napsam kiii???
Canim ben o ilacı bilmiyorum ama doktor korun demediyse korunma. akisina birak

saol cnm yorumun için aşağıdaki yorumunu doğum kontrol için mi yaptın acaba ?

Merak etme. Bana da uygulanmak istendi ama benim için uygun olmadığı ilacı kullanmaya başladıktan sonra anlaşıldı. Önceden de bilinemiyor işte. Doktoruna güven yani. Korkulacak bir şey değil. Kullanılıyor.
Evet ilaç için kullandım. Igne seklindeydi. Yumurtaları baskilayici ilaç demişti Dr

Canim ben o ilacı bilmiyorum ama doktor korun demediyse korunma. akisina birak
Kız bi sey demedi bana.. simdi araştırıyorum da hamile kalan çok.. yumurtaları uyarıyormuş, galiba ilk defa erken yumurtlayacağım????? Aaaaa şaşkınım. Ben bu ayı es geçecektim:D zaten fazla iliski de olmuyor kac zamandir başlayamadık da önceki gibi yok pek aksiyon:)) gecen adamin kasiklarina bile agri girdi yapmaya yapmayaa:D biz bu hallere mi gelecektik beeeehhh(:

Ay aynı eşim de öyle uyur hemen ev yansa uyanmaz derin uykusu da biz de uzun küs duramıyoruz da bu ara biraz kırgınım ona romantizm eksi seviyelere indi biraz da
romantizm bizde hiç yok :D hiç bilmeyince yokluğunu hissetmiyosun öyle süpriz yapıyım çiçek alıyım ne bilim sofra hazırlıyım fln yok öyle şeyler bnmkinde doğum günüm gelir bişey beğen alalım olur fln eşimde bnm tam tersim bu arada yanından kedi yürüse uyanır bi saate anca uyur fln

@Melissa81 güzel artmış değerin canım sıkma canını sağlıklı bi bebiş olsun inşallah bak kesecikte gözükcek sonra pıt pıtlar keyfini sür bu sürecin

@Cok da Seyapmamak Lazim hayırlı yolculuklar canım hayırlı haberlerle dön inşallah

LeYLa_21 LeYLa_21 yarın doktor ne dicek bakalım yılda bir iki şaşabilir diip çıkmıştı benim doktor işin içinden
Benimkide pek umursamaz sanırım. benim için hormon tahlili önemli şu anda. adet geldi bu şekilde alttan muayene etmez. normal zamanda bile yumurta ya karından bakıyor benim doktor... inşallah değerler güzel çıkar.

ben kist için dk kullanırken ölçmüştüm meraktan hep yüksek çıkmıştı ateş sende angarya gelmiyosa ölç örnek tablo görmüş oluruz bence ztn sizin çalışmalarda sıkıntı olmuyo yumurtlama olcak mı gçrmüş oluruz

Benimkide pek umursamaz sanırım. benim için hormon tahlili önemli şu anda. adet geldi bu şekilde alttan muayene etmez. normal zamanda bile yumurta ya karından bakıyor benim doktor... inşallah değerler güzel çıkar.
doktorun erkek mi abla bnm doktor bayan hep alttan bakıo adette olsam hemde çatalda :KK12: hadi bakalım beklicez hormon sonuçtlarını kızına da klomenle hamile kalmıştn dimi yanlış hatırlamıyorum belki yum takibi yaptırsan olur

Back
X