Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum ya sorma.. bu ay biraz daha rahatım sözde bahanem var ya olmazsa da olmaz mantığındayım.. akıntım var iki sabahdır su gibi bi geliyo.. inofolic de ictim dun aksam.. biraz bulantı yaptı. İnsAllah yumoşlarim guzel buyur de catlarlar.. simdi normalde 30. Gun gelir ya.. bu hap ile 30. Gun regl olmam lazim. O yuzden endiseliyim.. yumurtalari uyarinca onlar gercekten 15 gün civari catlayacak mi :/ bir ilk olur herhalde :))Canım eskisi gibi rahat takıl olur inşallah stres seni etkiliyor çok fazla![]()
Dk etkiliyormus canimVeson kullandığımız ilaçlar ateşi etkiliyormu dün başladım doğum kontrol ilacına.Öyle hasta falan da değilim ama bu sabah ateşim 36.6 oldu
dk kullandığım ay ben ateş ölçtüm meraktan hapın içeriğinde progesteron vardı bnm ateş ilk haptan sonra hemen yükseldi öyle seyrettiVeson kullandığımız ilaçlar ateşi etkiliyormu dün başladım doğum kontrol ilacına.Öyle hasta falan da değilim ama bu sabah ateşim 36.6 oldu
ne güzel işte canım öne çeksin hem zamandan tasarruf :)) beklemek çok zor ya benim uzayan döngülerim çok fena oluyoAynen kuzum ya sorma.. bu ay biraz daha rahatım sözde bahanem var ya olmazsa da olmaz mantığındayım.. akıntım var iki sabahdır su gibi bi geliyo.. inofolic de ictim dun aksam.. biraz bulantı yaptı. İnsAllah yumoşlarim guzel buyur de catlarlar.. simdi normalde 30. Gun gelir ya.. bu hap ile 30. Gun regl olmam lazim. O yuzden endiseliyim.. yumurtalari uyarinca onlar gercekten 15 gün civari catlayacak mi :/ bir ilk olur herhalde :))
Dk etkiliyormus canim
dk kullandığım ay ben ateş ölçtüm meraktan hapın içeriğinde progesteron vardı bnm ateş ilk haptan sonra hemen yükseldi öyle seyretti
ben elimde kagida yazip gitmistim bunlarsan bakabileceginiz hangileri varsa bakin lutfen diye :) hamile kalmaya calisiyorum eksik biseyim olmasin dedim. sagolsun coguna baktilarbu ne bukadar bakılırmı demesin sonra :)biraz çok olcak bu sefer
çok sağol cnmmmm
Senin yazını okumadan gittim aynı şekilde gitmişim kağıda yazdım gittim kendi doktorumuz izindeymiş rasgele başka doktora gittim sağolsun kırmadı baktı ama çinko demir bir de antipot muydu neydi onlar yokmuş :)ben elimde kagida yazip gitmistim bunlarsan bakabileceginiz hangileri varsa bakin lutfen diye :) hamile kalmaya calisiyorum eksik biseyim olmasin dedim. sagolsun coguna baktilar
iyi bari sevindim cnm :) evet hepsine bakamiyorlar ama baktiklari kardir:)Senin yazını okumadan gittim aynı şekilde gitmişim kağıda yazdım gittim kendi doktorumuz izindeymiş rasgele başka doktora gittim sağolsun kırmadı baktı ama çinko demir bir de antipot muydu neydi onlar yokmuş :)
yarın doktora gitmek istiyorum izin alabilirsem patrondan inşallahiyi bari sevindim cnm :) evet hepsine bakamiyorlar ama baktiklari kardir:)
evet benim de olmadı bu ay canım her zaman çatlardım onlardan hiç hassasiyet yokelmol canım benimde iğne olduğum zaman goguslerim sizliyordu bu ay olmadı ilk kez
Ya uzamadı ama 11 de çatlama olduğundan emin diilim ki ateş de şöyle bi güzel yukselmiyor ki ümit edeyim sinir oluyorum yatsefem28 canım test neden yapmadın öyle bi düşüş de yok aslında dpo uzamış mıydı daha önce bu kadar
13 de olsa bile dpo 14 oluyor bugün canım hadi inşallah güzel haberler gelir ben şimdiye kadar on tane test yapmıştım sanırım :)Ya uzamadı ama 11 de çatlama olduğundan emin diilim ki ateş de şöyle bi güzel yukselmiyor ki ümit edeyim sinir oluyorum ya
passionete
Veson canlarim 36.4 çıktı ateş bu ateşle test
Yapmaya cesaret edemiyorum ne yaptıysam cizgiyi 13 e alamadım ff çok kararlı çok emin. bana gore yarın bat bakalım ne olacak
Hadi ya bekleyelim Yarınki Ateş'i de görelim inşallah yükselir yenidenpassionete
Veson canlarim 36.4 çıktı ateş bu ateşle test
Yapmaya cesaret edemiyorum ne yaptıysam cizgiyi 13 e alamadım ff çok kararlı çok emin. bana gore yarın bat bakalım ne olacak
Test canavarı13 de olsa bile dpo 14 oluyor bugün canım hadi inşallah güzel haberler gelir ben şimdiye kadar on tane test yapmıştım sanırım :)