• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün goguslerimde hiçbişey hissetmiyorum demiştim beni yaniltti akşama doğru bi gerginlik başladı şimdi de acımaya başladı bu defa biraz geç oldu sadece

Ara ver o zaman folik asite cnm çok mu yüksek?

ne gibi bir sorun ? Onu da yazsaymış bir zahmet ve niye yeniden hsg ?sanki ha dedim mi yapılacak bşr iş mi? Zaten ucuz birşey de değil.sanki akciğer filmi istiyor.:KK12:
Bilmiyorum canım ya çok motalimi bozdu suratım düşmüş ne yemek yedim ne bişey :(

Benimki mesaj atmış umarım beni özlüyor bana ulaşmaya çalışıyorsudur.beni merak edersen işteyim diye.ben de mesaj çektim Allah allah benim bir kocam mı vardı??:KK70:
:D ben de bugün telefonumu evde unutmuşum çıkışa yakın arkadaşımdan aradım niye kendin aramadın telefonun nerde diyo bütün gün arayıp çok merak etmişsin dedim :sinirli:

Benim 5 gün sürdü bugün yok gibi gidip banyo yapacağım:)) ilişki yasağı var mı? Bana bşr süre Olmasın dedi.inşsllah herşey gönlüne göre olsun izleme Fırsatı buldun mu ben daha izleyemedim karşı komşudan pc istemem gerek

Şimdi eve geldik canım , işlemden çok yol yordu valla Trabzon yolları fena viraj , dön dön bir hal olduk. 10 gün sonra kontrole çağırdı :işsiz:

Benim laptop da iş yerinde cd yi eşime verdim flaşa atsın da tv ye takıp bakayım diye , bikaç saate gelir işe uğradı. yapabilirse izleyeceğim bu akşam. çok merak ediyorum.

İlişki yasağı falan bişey söylemedi ama kanama bitene kadar olmaz zaten. biter bitmez eşim buralarda olursa değerlendiririm ama :KK48:
Fiyat da 1112 oldu ödediğimiz miktar :oha: kaçtan kaça çıktı ya o_O

Estrofem ve primolut verdi antibiyotik haricinde, yapışıklık olmasını engellemek içinmiş bunlar. estrofemin son kutusunda primoluta başlayacakmışım.

Şimdi eve geldik canım , işlemden çok yol yordu valla Trabzon yolları fena viraj , dön dön bir hal olduk. 10 gün sonra kontrole çağırdı :işsiz:

Benim laptop da iş yerinde cd yi eşime verdim flaşa atsın da tv ye takıp bakayım diye , bikaç saate gelir işe uğradı. yapabilirse izleyeceğim bu akşam. çok merak ediyorum.

İlişki yasağı falan bişey söylemedi ama kanama bitene kadar olmaz zaten. biter bitmez eşim buralarda olursa değerlendiririm ama :KK48:
Fiyat da 1112 oldu ödediğimiz miktar :oha: kaçtan kaça çıktı ya o_O

Estrofem ve primolut verdi antibiyotik haricinde, yapışıklık olmasını engellemek içinmiş bunlar. estrofemin son kutusunda primoluta başlayacakmışım.
Ooo gerçekten Bayağı tutmuş.artık vesile olsun da ne denir başka.tmm izle anlatırsın :)) bana da bir ilaç verdi rahim için dedi.östrojen ve progesteron içeriyor.sana ayrı yarı vermiş onları sanırım hadi ilişki yasağı yoksa kanama da erken biterse değerlendirirsiniz inşallah:) kendine dikkat et sıcak tut ağır kaldırma yat dinlen 5 gün önce bana diyordunuz şimdi de ben sana diyeyim:KK48:

Ooo gerçekten Bayağı tutmuş.artık vesile olsun da ne denir başka.tmm izle anlatırsın :)) bana da bir ilaç verdi rahim için dedi.östrojen ve progesteron içeriyor.sana ayrı yarı vermiş onları sanırım hadi ilişki yasağı yoksa kanama da erken biterse değerlendirirsiniz inşallah:) kendine dikkat et sıcak tut ağır kaldırma yat dinlen 5 gün önce bana diyordunuz şimdi de ben sana diyeyim:KK48:
Tam vaktinde izne ayrılmışım , gitmeden evi de temizledim çamaşır falan hepsini halletmiştim zaten artık yata yata kk ya girerim :KK48:

Melissa81 Melissa81 canım yazamadım sana da , hayırlı olsun ya Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bonus kazanmak gibi diyorum ben ikiz hamileliğe tek seferde iki bebek:KK36:

Perşembe gidecem acaba diyorum solda ki sonunda hafif bi şişmiş görüntü var onu sıvı birikmesi olarak mı gördü
Bence tüplerin uzaklığı ile alakalı olabilir mi? Soldakine uzak baya falan demiştik ya. Ama açık olması yeterli diye biliyorduk:110: çünkü benim de top gibi bişey vardı birşey demedi. Ay o adam bana da "senin rahmin bozuk, yapışıklık var yapışıklığı açıp spiral takıp 2 ay bekletmemiz lazım, ancak düzelir " dediydi ya:sus: " yine hamile kalırsan yine düşük yapacaksın " da demişti:ruh: hepsini geçtim echomar onların yönlendirdiği merkez. beni onlar gönderdi bizim hastane çok pahalıya çekiyor sen git orda çektir gel diye. şimdi kendi yönlendirdikleri filmi beğenmeyip yenisini mi istiyor çok saçma geldi..

Beni de son derece demoralize edip göndermişti canım, belki doğrudur dedikleri bilmiyorum ama bir başka doktordan da fikir almakta fayda var.. en iyisi sen perşembe güvendiğin doktora git , bir görüş. bakalım o ne diyecek..

Bence tüplerin uzaklığı ile alakalı olabilir mi? Soldakine uzak baya falan demiştik ya. Ama açık olması yeterli diye biliyorduk:110: çünkü benim de top gibi bişey vardı birşey demedi. Ay o adam bana da "senin rahmin bozuk, yapışıklık var yapışıklığı açıp spiral takıp 2 ay bekletmemiz lazım, ancak düzelir " dediydi ya:sus: " yine hamile kalırsan yine düşük yapacaksın " da demişti:ruh: hepsini geçtim echomar onların yönlendirdiği merkez. beni onlar gönderdi bizim hastane çok pahalıya çekiyor sen git orda çektir gel diye. şimdi kendi yönlendirdikleri filmi beğenmeyip yenisini mi istiyor çok saçma geldi..

Beni de son derece demoralize edip göndermişti canım, belki doğrudur dedikleri bilmiyorum ama bir başka doktordan da fikir almakta fayda var.. en iyisi sen perşembe güvendiğin doktora git , bir görüş. bakalım o ne diyecek..
Aynen öyle çok demorolize oldum bu doktor inşallah içimi rahatlatır tüpler açık diye içimde öyle bi rahatlama olmuştu ki yaa inan içime huzur gelmişti

Amiin vallaa herkese anlattim :KK70: cok sevindim yaa esime bile dedimm oyyy maasAllah dedi oda :KK70: kuzenim de daha yeni ikiz dogurdu.. Allah hayirli saglikli dogurmayi nasip etsinnnn
Ne guzel Allah anali babali buyutsun canim.rabbim en kisa zamanda nasip etsin canim sanada
Amin gülüm inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ablacım...

Sağol gülüm benimde kızımında herşeyi temiz çıktı çok şükür.. inşallah bu ay takip bana uğurlu gelir canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah...
Melissa81 Melissa81 canım maşallah ikizmi geliyor. çok sevindim gülüm. sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim... darısı başımıza...
Amin gulum insallah darisi basina olsun eveet canim supriz oldu kismet artik insallah ikiside gelisir buyur

Cnm klomen dışında birşey kullandın mı sen yada eşin
Canim clomen esrafam inofolic kullandim birde b12 ignesi olmustum 1 doz 1 doz dvit icmistim canim.
Tam vaktinde izne ayrılmışım , gitmeden evi de temizledim çamaşır falan hepsini halletmiştim zaten artık yata yata kk ya girerim :KK48:

Melissa81 Melissa81 canım yazamadım sana da , hayırlı olsun ya Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bonus kazanmak gibi diyorum ben ikiz hamileliğe tek seferde iki bebek:KK36:
Valla kuzum bonus oldu bakalim kismetlerinde varsa ikiside gelisim gosterirse ikiz olucak..rabbim insallah sizlerede nasip etsin

Back
X