- 22 Ocak 2008
- 6.321
- 7.028
- 723

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım oldu da bitti maşallahMelissa81 tebrik ederim canım Rabbim ikisinide sag salim kucagına almayı nasip etsin.bende ikiz bebek hastasıyım genç kızlıgımdan beri hayalini kuruyorum şimdi tekinede razıyım gerci
dualarını esirgeme canım bu arada klomen kullanmışsın yumurta takibi mi yaptırdın?
xpreiaZ hist mi yaptırdın cok gecmis olsun hadi inş vesile olur canım
Melissa81 tebrik ederim canım Rabbim ikisinide sag salim kucagına almayı nasip etsin.bende ikiz bebek hastasıyım genç kızlıgımdan beri hayalini kuruyorum şimdi tekinede razıyım gerci
dualarını esirgeme canım bu arada klomen kullanmışsın yumurta takibi mi yaptırdın?
Sagol kuzum insallah canim darisi basina olsun..aynen canim hic tedavi olmamistim ilk clomen ve yumurta takibiyle baslayalim dedi ve tuttu rabbim insallah nasip eder kucagimiza almayida kismet :)
Gecmis olsun kuzumm yeni görüyorum.. agrin falan var mi??? Sonucu guzel olsunn topigimiz bebelerle dolsunn :))Evet canım oldu da bitti maşallahamin inşallah vesile olsun... eşime proxeed aldım ben yine... o da boş durmasın onu içsin
![]()
Çok sağol canım... ağrılı dönemleri uyuklayarak atlattım iyiyim şimdi kanama var sadece ağrı sızı kalmadı... amin ya inşallah topik olarak gelsin peşpeşe herkesten güzel haberler..Gecmis olsun kuzumm yeni görüyorum.. agrin falan var mi??? Sonucu guzel olsunn topigimiz bebelerle dolsunn :))
Canim sen bana yazdın ya o doktor benim forumda filme yorum yapan doktor muyduVeson izledim videoyu. hepi topu 4 dk imiş ya
rahmin en sonundaki duvarı kesmiş, kestikçe genişlemiş orası. basıklık içeri girince daha net belli olmuş zaten. ama yapışıklık vs yoktu hiç gerçekten. malum şahıs nerde yapışıklık görmüş de acaba spiral takmamız lazım Jel Sürmemiz lazım demiş
![]()
Evet canım ta kendisiCanim sen bana yazdın ya o doktor benim forumda filme yorum yapan doktor muydu
Ayyy bende moralmen çöktüm iyi bari sen bana moral oldun demek herkese böyle negatif konuşuyor sanki varya hiç çocuğum olmayacak gibi keyif kalmadı bendeEvet canım ta kendisibu kadar negatif anlatmasa herşeyi tüp deneyelim diye gitmiştik.. söylediği hiçbir şey kafama yatmadı. yapışıklık var dedi önce işte histereskopi yapıp spiral takıp Jel sürüp 2 ay bekleyecekmişiz. buraya kadarı tamam ama bu işlemleri yapmadan önce tüp bebek tedavisine başlayacakmış. Embrıyoları oluşturup donduracakmış. ayrıca Cgh şartmış. e madem sebebi yapışıklık diyorsun düşüğün o zaman aç yapışıklığı biraz zaman ver normal deneyelim olmazsa gelip tüp yapalım. ona da olmaz diyor.. ayrıca madem benim rahmim bozuk o yüzden düşük yapıyorum o zaman embrıyolara neden Cgh öneriyorsun???
Son olarak fiyatı yazmıştım buraya 21 bin 2015 fiyatı ve yeme içmemiz gidiş gelişimiz kalmamız falan dahil değil bu fiyata.. kaç kere gidip gelicem 2-3 ay süren tedavi için... 30 bin lazım en az. hem maddi hem manevi olarak cazip gelmedi...
Bütün moralim altüst olarak döndüm memlekete..
Sıkma canını... bir görüş bakalım öbür doktor ne diyecek.. hem tüpte sorun var da ne onu bile yazmamış. yazsa ne oluyor sankiAyyy bende moralmen çöktüm iyi bari sen bana moral oldun demek herkese böyle negatif konuşuyor sanki varya hiç çocuğum olmayacak gibi keyif kalmadı bende
Melissa81 tebrik ederim canım Rabbim ikisinide sag salim kucagına almayı nasip etsin.bende ikiz bebek hastasıyım genç kızlıgımdan beri hayalini kuruyorum şimdi tekinede razıyım gerci
xpreiaZ hist mi yaptırdın cok gecmis olsun hadi inş vesile olur canım
sen de aynen benım rastladıgım modelden bırıne rastlamıssın sacma sapan iş. sen başka doktora gıt canım ya sankı hasta değil müşterisinEvet canım ta kendisibu kadar negatif anlatmasa herşeyi tüp deneyelim diye gitmiştik.. söylediği hiçbir şey kafama yatmadı. yapışıklık var dedi önce işte histereskopi yapıp spiral takıp Jel sürüp 2 ay bekleyecekmişiz. buraya kadarı tamam ama bu işlemleri yapmadan önce tüp bebek tedavisine başlayacakmış. Embrıyoları oluşturup donduracakmış. ayrıca Cgh şartmış. e madem sebebi yapışıklık diyorsun düşüğün o zaman aç yapışıklığı biraz zaman ver normal deneyelim olmazsa gelip tüp yapalım. ona da olmaz diyor.. ayrıca madem benim rahmim bozuk o yüzden düşük yapıyorum o zaman embrıyolara neden Cgh öneriyorsun???
Son olarak fiyatı yazmıştım buraya 21 bin 2015 fiyatı ve yeme içmemiz gidiş gelişimiz kalmamız falan dahil değil bu fiyata.. kaç kere gidip gelicem 2-3 ay süren tedavi için... 30 bin lazım en az. hem maddi hem manevi olarak cazip gelmedi...
Bütün moralim altüst olarak döndüm memlekete..
Adetten hemen sonra çekmişti doktor benimkini Ankarayi bilmiyorum canimrahim filmi için en doğru zaman ne zaman kızlar ? Ankara da bunun için en iyi yer neresi ?
hemen adet bitimi cekiliyor cnm ama önceden görüşüp randevu almak gerekebilirrahim filmi için en doğru zaman ne zaman kızlar ? Ankara da bunun için en iyi yer neresi ?