• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLARR.....
DOKTORDAN GELDİM ŞİMDİ :KK43:
*sağlık ocağının kan sonuçlarından şüpheleniyorum.burda tekrar yaptır dedi.bir hormon buna göre sıkıntılı dedi ben de LH mı deyince şaşırdı birden :KK66:LH bukadar yüksekse ondan kalmıyordur dedi.
*eşimin sonuçlarına baktı.sayı 30 milyon ama ileri hareketlilik çok düşük bu şekilde aşılama bile olmayabilir ürologla görüşün dedi.görüştük doğla yolla bile olur dedi, tüp denemeyin aşılama deneyin beklemiycez diyorsanız diyo.
*alttan muayene olabildim hem de hiç acımadı :)
*sağ ve sol yumurtalıklarda rahimde hiç bir sıkıntı görmedi.
*35 günden fazla adet döngüsünde yumurtlama olmaz diye bilinir dedi bende nasıl olur ben 24. günlerde yumurtluyorum dedim.şaşırdı ateşle dedim emin misin bütün koşulları sağlıyormusun dedi.3 saatten fazla uyku, ggürültüsüz ortam, aynı saat falan filan
5 gibi sonuçlar çıkacak, tekrar doktora gidicez bakalım ne diycek
canım bak kist pko görünümü yok sadece şüpheli bi hormon sorunu tekrar yaptırman da güzel bakalım şimdi nasıl çıkacak hadi hayırlısı bekliyorum ben de sonucu

Bana verilen estrofem 3 kutu , günde 3 tane içiyorum. son kutuyla birlikte primoluta başlayacağım onun içinde de 30 tane var sabah akşam içecekmişim 15 gün ediyor. ama tahminim primolutun ortasında adet olucam herhalde...

Bilemedim... ama bu ay bu ilaçlarla yumurtlamayı nasıl takip edicem bilemedim... neyse yapışıklık olmasın da... 1 ay boş geçsin önemli değil...

bu estrofem yumurtlamayı sağlıyor mu yoksa baskılıyor mu bir türlü anlayamadım. Transfer öncesi estrofem kullanıp son 5 günde progesteron kullanılıyor ya ben hep yumurtlama olmuyor diye düşünüyordum. Sizin ateşlerden anlarız bu ay.

Bence de canım bu ay enerjiyi depola bir dahaki aya kafanız rahat bir şekilde başlarsınız. :KK66:

bu estrofem yumurtlamayı sağlıyor mu yoksa baskılıyor mu bir türlü anlayamadım. Transfer öncesi estrofem kullanıp son 5 günde progesteron kullanılıyor ya ben hep yumurtlama olmuyor diye düşünüyordum. Sizin ateşlerden anlarız bu ay.

Bence de canım bu ay enerjiyi depola bir dahaki aya kafanız rahat bir şekilde başlarsınız. :KK66:
Ovulasyonda testi fikir verir mi acaba? neyse ilişki yasağı yada korunma vermedi zaten . kanama bitsin normal seyrimize döneriz artık bir dahaki ay daha iyi takip olur..

ShinSeGi ShinSeGi canım sen dk hapı kullandığında regl in nasıl oldu? benim geldi ama hiç belirti yok. Az da geliyor. Randevuyu da aldım hemen. Yarına sökülür inşallah.

Kizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebelik :KK42: test günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu :deli:

Kizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebelik :KK42: test günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu :deli:
Geçmiş olsun canım... biz niye kusura bakalım kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabiki... sana hsg çekilmiş miydi? unuttum kusura bakma... dondurulmuş embriyo var mı canım? bu sefer ki dondurulmuş muydu yoksa baştan mı başladı tedavi?

:KK57: yaaa çok şaşırdım, üzüldüm garip duygular içindeyim şu an.. ne desem bilemedim canım.. Hakkında hayırlısı olsun.. :(

Geçmiş olsun canım... biz niye kusura bakalım kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tabiki... sana hsg çekilmiş miydi? unuttum kusura bakma... dondurulmuş embriyo var mı canım? bu sefer ki dondurulmuş muydu yoksa baştan mı başladı tedavi?
dondurulmusum yoktu cnm malesef en bastan baslamistik ve malesef yine dondurulmusum yok. rahim filmimi gören her doktor cok iyi cok temiz sorun yok dedi hatta histeroskopi bile yaptirtmadilar.
bi 6 ay ara verip olmazsa bi histeroskopi cektircem. çünkü hersey yolunda gidiyor embriyolar kaliteli tutunuyor da ama sonra gelismiyor:( yaptirmadigim bi histeroskopi kaldi

:KK57: yaaa çok şaşırdım, üzüldüm garip duygular içindeyim şu an.. ne desem bilemedim canım.. Hakkında hayırlısı olsun.. :KK43:
sakin sen olumsuz etkilenme cnm senin tedavi yöntemin cok iyi. benimki yine en basit tedavi sekliydi ;) kisa protokol taze transfer ben bundan da kaynaklandigini düşünüyorum. 3. kez denersem baska bi merkezde uzun protokol ve dondurulmus deniyecegim. histeroskopi de yaptircam bi dahakine. hatta varsa gebelik aşısı da :)))

dondurulmusum yoktu cnm malesef en bastan baslamistik ve malesef yine dondurulmusum yok. rahim filmimi gören her doktor cok iyi cok temiz sorun yok dedi hatta histeroskopi bile yaptirtmadilar.
bi 6 ay ara verip olmazsa bi histeroskopi cektircem. çünkü hersey yolunda gidiyor embriyolar kaliteli tutunuyor da ama sonra gelismiyor:KK43: yaptirmadigim bi histeroskopi kaldi
Üzüldüm canım vakti gelmemiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... 3 kimyasal olduysa tahminim sana da artık Cgh önerebilirler.. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik olur hepinizin..

Elimizden geleni yapıcaz.. gerisi Allahın takdiri...

ay canım gerçekten mi çok üzüldüm yaa gerçekten kendi içinde yaşamışsın bu süreci peşpeşe kimyasallar çok yıpratmış olmalı benim de korktuğum bi konu olmaya başladı Allah ım en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı bi gebelik bize de :(

Üzüldüm canım vakti gelmemiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... 3 kimyasal olduysa tahminim sana da artık Cgh önerebilirler.. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik olur hepinizin..

Elimizden geleni yapıcaz.. gerisi Allahın takdiri...
biri dogal yolla cnm diger ikisi tüp. genetik testlerimizi haftaya alcam bakalim ne cikacak sonuc. cgh yi de hic yaptirasim yok aslinda ama mecbura kalirsak o da olcak

ay canım gerçekten mi çok üzüldüm yaa gerçekten kendi içinde yaşamışsın bu süreci peşpeşe kimyasallar çok yıpratmış olmalı benim de korktuğum bi konu olmaya başladı Allah ım en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı bi gebelik bize de :KK43:
amin cnm insallah hepimizin en kisa zamanda yuzunu guldursun Rabbim

Back
X