• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sakin sen olumsuz etkilenme cnm senin tedavi yöntemin cok iyi. benimki yine en basit tedavi sekliydi :KK66: kisa protokol taze transfer ben bundan da kaynaklandigini düşünüyorum. 3. kez denersem baska bi merkezde uzun protokol ve dondurulmus deniyecegim. histeroskopi de yaptircam bi dahakine. hatta varsa gebelik aşısı da :)))

Benimde ikinci tüp dondurulmuşlarla kimyasal olmuştu embriyolar kaliteli olmasına rağmen, buradaki tek fark aslında öncesinde uzun süre vitamin kullanmış olmamız. Bende korkuyorum:(
Bencede tekrar tüpe geçmeden her şeye baktırın cnm. Hatta bize bakılmadı ama bu sperm de bir mikrop a baktırıyormuş Kaan hoca, dna hasarı olmayanlara. Bende forumda okumuştum. İstersen onları da araştır. Hiç sebep yokken olmaması çok can sıkıcı gerçekten:(

ShinSeGi ShinSeGi canim kiyamam sana bizlik bir durum tabiki yok. ama nasil tüm bunlari sakladin icinde yasadin. sen nasil rahat ediyorsan bizim icin de onemli olan o. keske gönül isterdi ki olumlu sonuc olsun. demek zamani var. uzme kendini

Adetten hemen sonra çekmişti doktor benimkini Ankarayi bilmiyorum canim
Veson Veson sana birşey soracaktım
İki gündür kaloriferi son ayarda yakıyorlar ev çok sıcak gece terliyorum soğuyorum sabah buz gibi uyanıyorum o ateşi etkiler mi?
bence hastalık dısında ve aşırı soguk ve hamam gıbı aşırı sıcak dıdında çok fazla etkilemez . tabi kızlaın fikri ne bilmiyorum. ben byle düşünüyorum

Benimde ikinci tüp dondurulmuşlarla kimyasal olmuştu embriyolar kaliteli olmasına rağmen, buradaki tek fark aslında öncesinde uzun süre vitamin kullanmış olmamız. Bende korkuyorum:KK43:
Bencede tekrar tüpe geçmeden her şeye baktırın cnm. Hatta bize bakılmadı ama bu sperm de bir mikrop a baktırıyormuş Kaan hoca, dna hasarı olmayanlara. Bende forumda okumuştum. İstersen onları da araştır. Hiç sebep yokken olmaması çok can sıkıcı gerçekten:KK43:
aa mikrobu ilk kez duydum. eşimin sperm değerleri cok iyi hizi sayisi morfoloji vs. sence dna hasarina da baktirtsak mi? ben de esim de uzun zamandir bi sürü vitamin vs kullaniyoruz gerci esim düzensiz kullaniyor hep benim hatirlatmamla.

• Beğen
Reactions: iiz
ShinSeGi ShinSeGi canim kiyamam sana bizlik bir durum tabiki yok. ama nasil tüm bunlari sakladin icinde yasadin. sen nasil rahat ediyorsan bizim icin de onemli olan o. keske gönül isterdi ki olumlu sonuc olsun. demek zamani var. uzme kendini
sağol cnm. aslinda kimseye soylemeyince daha rahat geçti insan konusmadikca unutuyor :)) eşimle bile pek konusmadik sanki hic tedavi olmamis gibiydim

TSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24

KIZLAR LH BÖYLEYKEN DOĞAL YOLLA OLMAZMIŞŞ
YUMURTLAMAMI HEP ENGELLİYORMUŞ, GECİKTİRİYORMUŞ.
KLOMEN VERDİ, YARIN SABAH BAŞLICAM SABAH AKŞAM KULLANCAM
16 SINDA TEKRAR GİTCEM BAKALIM NOLUCAK
AŞILAMA YAPIYORUZ BU AY NE ÜCRET KONUŞTUK NE BİŞİ NASIL OLUCAK BİLMEM.
AŞILAMADA BİR CİHAZ TAKIYORLARMIŞ BİLMİYORUM BEN YAPABİLİRMİYİM ONU.
16SINDA GİDİNCE O ALETLE DENİYCEKMİŞ.BAKALIM

Kizlar Veson Veson canlarim numaralara dikkat edin. 7de koyuydu 8nde acilma oldu 9u yine koyu. boyle olmasi normal mi?

Eklentiler

• PicsArt_11-09-05.52.09.webp
    PicsArt_11-09-05.52.09.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
TSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24

Canım bugün çok daha farklı çıkmış tsh da yüksek ama o da ilaç istemez mi ki evet lh bu defa çok çok yüksek yumurtlama sorunu malesef ki var demekki sende sadece hormonlarda pko var klomenle daha kaliteli bi yumurta gelişip catlatilir hayırlı olsun inşallah tedavin canım ılk defa mi klomen kullanisin inşallah da son olsun gelsin bebeğin canım

Galiba bende bamile değilim. Nedense öyle hissediyorum. Akıntı filan ylk acaip kuruyum. Bugün baktım bata 3 ya da 4gün kalmış.
iiz iiz canım senin parmaklı bir testin vardı ya o nasıl yapılıyordu?

bu işi iyice öğrendim. sandığımdan da basitmiş.

canım dpo 7 -8 kadar bakma zaten döllenme süreci. zaten dpo7 den sonra anlaşılıyor hele dpo8-9 da kesin hamile misin değil misin anlıyorsun. patmagını öyle cok ılerı ıtmene falan kesınlıkle gerek yok . hele ki bat yaklaştıkça hiç gerek yok anlıyorsun. hijyenle de hıc bır ılgısı yok. normal temiz olsun elin yeter. yapman gereken tek şey eger erkenden bakacaksan dpo7-8 gıbı tırnagını gecmeyecek kadar elını itmek o kadarı yeterli eline her ne şekilde olursa olsun bir şey değerse rahim inmeye başlamıştır boşluk varsa ertesi günde bak. eline sertlık gelırse hamile değilsin. eger eline hiç bir şey gelmezse ertesi gün yine bak hani olrya rahım bazılarında gec ıner. yanı nasıl desem dpo7 de belki tam anlamasan bile ( ki ben kesin anlıyorum ) 8-9-10 da kesin anlarsın. boşluk varsa umutlanabilirsin . eline sertlik geldiyse tekrar bakmana gerek yok adet gelecektir zaten ama boşluk gelırse işte o zaman bebek olma ıhtımalıne göre sen yıne de elını kolonyala

dpo9 dan sonra artı tırnagına kadar bıle ıcıne bakmana gerek yok bıldıgın dısardan elını sür kaskatı gelıyor resmen giriş kapanmış oluyor kızlar işte bu yüzden bata yakın ilişkilerde biraz zorluk ya da darlık oluyor kocalarınıza sorun onlar bilir. kocalarınıza da anlatırsanız onlarda kontrol ederler anlamıs olurlar size söylerler.

ben artık dpo8 de var mı yok mu kesin anlıyorum. bu beni çok rahatlattı . stresten kurtuldum. tabı bıraz üzülüyorum ama dpo 14 de kadar perişan olmuyorum.

sandığınız gibi ne zor , ne tuhaf, ne hijyenle ilgili kızlar basit bir muayene şekli. basit ucuz ve kesin ve en önemlisi de en erken teşhis düşünün yani dpo 10 da bile kan da cıkmayabiliyor ama elle bellı oluyor.

hijyen konusunda sanki bütün kadınlar cok temız sankı butun kocalar sevgılıler cok tenız ve bakımlıda rahım guvenlı bır alan normal ınsan temızlıgı yeterlı bence abartmamalıyız mıkrop kaparız falan bana komık gelıyor . o mıkrobu her şeyden kaparsın kaptktan sonra heryer güçlü mikroplarla dolu mikrop kapmama nedenımız mıkropların ortamlarda olmaması degıl bağışıklığımızın güçlü olmasıdır. bol meyve sebze bol gülücük bol sevgi. sevdiklerinize sarılın iyilik yapın böyle daha az hasta oluruz. koşulsuz sevgi ve koşulsuz iyilik ilaçtır zaten

öf ne yazdım çenem düştü

Kizlar Veson Veson canlarim numaralara dikkat edin. 7de koyuydu 8nde acilma oldu 9u yine koyu. boyle olmasi normal mi?
normal canım o mınıcık şeyler takılmayın genele bakın yedığın içtiğin her şey ıdrarı etkıler. burada kimyacı kızlar vardı . söylesenıze kızlar

hafıf acılmıs ya onuda diğer koyulukta say belirgin açılma var mı önemli olan o . ayrıca iyice koyulaşmıs. yaklaşmış ovu canım .

ShinSeGi ShinSeGi canımcım lh hormonunun yukselmesi hamılelıgı kolaylaştırıyor mu ? sen şu lh ı bır tekrar hatırlatsana bize. bu kimya işlerini sen iyi anlıyorsun

aa mikrobu ilk kez duydum. eşimin sperm değerleri cok iyi hizi sayisi morfoloji vs. sence dna hasarina da baktirtsak mi? ben de esim de uzun zamandir bi sürü vitamin vs kullaniyoruz gerci esim düzensiz kullaniyor hep benim hatirlatmamla.

canım bilemiyorum ki sizin morfolojide çok iyidi aslında. İzmir de dna hasarı yapan bir yer var mı acaba? Şu mikrop olayını bir bakayım birkaç kişi vardı sayfaları bulursam buraya link atarım. Bu da her yerde yapılmıyormuş.

TSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24

Hayırlısı olsun canım, inşallah bu aşılama bebeğini getirir sana, bu ay çok heyecanlı beraber beklicez sonucu.

Canım bugün çok daha farklı çıkmış tsh da yüksek ama o da ilaç istemez mi ki evet lh bu defa çok çok yüksek yumurtlama sorunu malesef ki var demekki sende sadece hormonlarda pko var klomenle daha kaliteli bi yumurta gelişip catlatilir hayırlı olsun inşallah tedavin canım ılk defa mi klomen kullanisin inşallah da son olsun gelsin bebeğin canım
yok cnm bir kere daha kullandım ama klomen işe yaramadı :(

Canım şimdi baktım, sperm kültürü bakılmış ama onlarında sayı düşükmüş antibiyotik kullandıktan sonra artış olmuş, sizin öyle bir şey yoktur o zaman :KK64:

Back
X