• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebelik :KK42: test günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu :deli:
Üzüldüm canim hayırlısı olsun hakkında inşaallah bir mucize gelir bulur Rabbim eşinle muhabentini daim etsin hayatında başka sıkıntı aksaklık olmasın. Bir gün gelecek mutlu haber vermeyi nasip edecek Rabbim. Çok duyuyoruz uğraşlardan sonra hiç beklemedikleri anda yavrusuna kavuşan insanları.

Kizlar size kucuk bi itirafta bulunayim... ben yine tüp bebek denedim bu ay. yine 2 tane 1. kalite 5.gün transferi. bunu stres yapmamam icin kimseye söylememe karari aldik buraya tanidigim kisilerden yazanlar var ondan soyleyemedim size de hakkinizi helal edin. niyetim size ve herkese müjdeli haber verirken aciklamakti. ama malesef hayal ettigim gibi olmadi. yine kimyasal gebelik :KK42: test günü yani cumartesi 12 çıktı bugün 1.2...
o kadar alıştım ki artik cok normal geliyor kimyasal gebelik filan o yuzden bu süreci sessiz sedasiz bi sorun yokmus gibi rahat geçirdim.
tek üzüldüğüm ben ilk defa gecen sene kasimda kendiligimden hamile kalmayi basarmistim (1bucuk sene sonra) ama o da kimyasal olmustu... 3 kimyasaldan sonra kimyasal kelimesi bile kulagima komik gelir oldu :deli:
Bende senin Bülent tıraş a sorduğun sayfayı okumuştum tüp bebek yaptığını orda görmüştüm ama grupta yazmayınca bende bişey demedim en azından hamile kalabiliyorsun inşallah artık normal yolla gelir bebeğin canım

İlk kez lh değeri benden yüksek çıkan birinin gordum. İlaçlar fayda eder inşaallah sıkma canını. Daha önce klomen kullanmış mıydın? Bu arada arkadaşlara katılıyorum tsh için kesinlikle bi dahiliyeye git kontrol ettir. Hamilelik öncesinde hamilelik sırasında çok önemli bu değer de

İlk kez lh değeri benden yüksek çıkan birinin gordum. İlaçlar fayda eder inşaallah sıkma canını. Daha önce klomen kullanmış mıydın? Bu arada arkadaşlara katılıyorum tsh için kesinlikle bi dahiliyeye git kontrol ettir. Hamilelik öncesinde hamilelik sırasında çok önemli bu değer de
Lh değerini ne dusuruyir cnm? Bende lh i yüksek olup hamile kalan birini görmek istiyidum bana umut olsun diye :( bir kere klomen kullandım cnm yumurtlamam çok öne cekilmemisti fayda etmemişti galiba

Bişey sorucam hsg sonrası erken rwlg gören var mı aranızda ya bugün daha 16. Günüm sanki relg gelecek gibi sancılanma oluyor bende tuhaf tuhaf

Lh değerini ne dusuruyir cnm? Bende lh i yüksek olup hamile kalan birini görmek istiyidum bana umut olsun diye :KK43: bir kere klomen kullandım cnm yumurtlamam çok öne cekilmemisti fayda etmemişti galiba
Yumurta çatlayınca düşüyor canim öyle belli bi düşüren yöntem bitkisel tedavi bilmiyorum maalesef. Sen klomeni kullan bakalım bi iki ay ust uste kullanmak gerekiyor bazı kişilerde tam etki etmesi için. Benim de kimyasal sonrasında bi ay iki ay ara verip ilk kullandığım ayda tee 27. Günde çatlama olmuştu şok olmuştum. Sonrasında 2 ay ust uste iğne ile beraber kullandim sonuç alamadık. Klomene ara verdiğim ilk ay kendiliğinden oldu. bi de şeker hapı kullandım ma ben istersen insulin direncine yani açlık tokluk şekerine de bi baktir tsh için dahiliyeye gittiğinde. benim insulin direnci sınırda çıkmıştı doktor hapa başlattı 3 ay düzenli kullandım onu kullandığımda 20 günde de olsa kendiliğinden çatladi yumurtam.

Rüyada misafir gelmesi, rüya sahibinin, yakın bir zamanda, bir erkek evlat sahibi olacağına da tabir eder.:KK68:

Yumurta çatlayınca düşüyor canim öyle belli bi düşüren yöntem bitkisel tedavi bilmiyorum maalesef. Sen klomeni kullan bakalım bi iki ay ust uste kullanmak gerekiyor bazı kişilerde tam etki etmesi için. Benim de kimyasal sonrasında bi ay iki ay ara verip ilk kullandığım ayda tee 27. Günde çatlama olmuştu şok olmuştum. Sonrasında 2 ay ust uste iğne ile beraber kullandim sonuç alamadık. Klomene ara verdiğim ilk ay kendiliğinden oldu. bi de şeker hapı kullandım ma ben istersen insulin direncine yani açlık tokluk şekerine de bi baktir tsh için dahiliyeye gittiğinde. benim insulin direnci sınırda çıkmıştı doktor hapa başlattı 3 ay düzenli kullandım onu kullandığımda 20 günde de olsa kendiliğinden çatladi yumurtam.
Sağol cnm nisanda yapılan testte lh ve Fsh çok yakından 7 ayda nasıl bu kadar yükseldi bilemedim inş benimde duser

TSH 4,02
E2 18
FSH 9,04
LH 34,38
PROLAKATİN 20,24

KIZLAR LH BÖYLEYKEN DOĞAL YOLLA OLMAZMIŞŞ
YUMURTLAMAMI HEP ENGELLİYORMUŞ, GECİKTİRİYORMUŞ.
KLOMEN VERDİ, YARIN SABAH BAŞLICAM SABAH AKŞAM KULLANCAM
16 SINDA TEKRAR GİTCEM BAKALIM NOLUCAK
AŞILAMA YAPIYORUZ BU AY NE ÜCRET KONUŞTUK NE BİŞİ NASIL OLUCAK BİLMEM.
AŞILAMADA BİR CİHAZ TAKIYORLARMIŞ BİLMİYORUM BEN YAPABİLİRMİYİM ONU.
16SINDA GİDİNCE O ALETLE DENİYCEKMİŞ.BAKALIM
Tedavin hayırlu olsun cm

ShinSeGi ShinSeGi üzüldüm canım ne demek lazım hiç bilemiyorum artık kelimelerin yükendiği yerler benim için buralar nasip kısmet zamanı gelmemiş hep aynı sözler ezberledik artık sağlık olsun ne diyelim :(

8403BHC 8403BHC tatlımm klomen hayırlı olsun benimde 2. ayım klomenle hormonlarda düzene girer çabucak inşallah bu arada klomen yumurtlamayı çok öne çekiomu ki bnm yunurtlama 20 gibi klomenle 16 oldu

8403BHC 8403BHC tatlımm klomen hayırlı olsun benimde 2. ayım klomenle hormonlarda düzene girer çabucak inşallah bu arada klomen yumurtlamayı çok öne çekiomu ki bnm yunurtlama 20 gibi klomenle 16 oldu
Yumurtlamayi yani catlamayi hızlandırıyor öne çeker cnm .inş hayırlısı olur.

Yumurtlamayi yani catlamayi hızlandırıyor öne çeker cnm .inş hayırlısı olur.
onu biliyorum canımda yine 15ten öne çekemez heralde bizim gibi 20 25te yumurtlayanlar için demişsin ya bi kere kullandım pek öne çekmedi işe yaramadı heralde diye kaç gün öne almıştı ki bnmkinide hepi topu 4 gün öne çekti çeke çeke

Back
X