• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet gelmedi hala ıslaklık hissi de devam ediyor belim cok agriyor bide ateş 37 lerde normalde adet öncesi akşamları çok dusuk oluyordu bu femera mi beni böyle yaptı yoksa ümit .mi edeyim bilemiyorum ya kızlar bi el atın gerçekleri vurun yüzüme sizden duyunca daha iyi oluyorum

onu biliyorum canımda yine 15ten öne çekemez heralde bizim gibi 20 25te yumurtlayanlar için demişsin ya bi kere kullandım pek öne çekmedi işe yaramadı heralde diye kaç gün öne almıştı ki bnmkinide hepi topu 4 gün öne çekti çeke çeke
Bilmiyorum cnm kaç gün öne çeker önceki klomende doktor çok işe yaramadı demişti :(

Benim adet gelmedi hala ıslaklık hissi de devam ediyor belim cok agriyor bide ateş 37 lerde normalde adet öncesi akşamları çok dusuk oluyordu bu femera mi beni böyle yaptı yoksa ümit .mi edeyim bilemiyorum ya kızlar bi el atın gerçekleri vurun yüzüme sizden duyunca daha iyi oluyorum
Yarınki ateş sana gerçekleri söyleyecektir;)

@denizdge34 östrofem i bana rahim kalınlaşsın diye 1-2 sefer ovu öncesi birkaç gün kullanmak için vermişti

@denizdge34 östrofem i bana rahim kalınlaşsın diye 1-2 sefer ovu öncesi birkaç gün kullanmak için vermişti
ben bu rahim kalınlığında da muallakta kaldım bnm iğne günü 6.26mm idi normal dedi ama 8mm normal diyo kızlar bnm çok ince olmuomu hepi topu bi kaç günlük hapsa bana niye vermedi estrofem kafamda deli sorularr

ben bu rahim kalınlığında da muallakta kaldım bnm iğne günü 6.26mm idi normal dedi ama 8mm normal diyo kızlar bnm çok ince olmuomu hepi topu bi kaç günlük hapsa bana niye vermedi estrofem kafamda deli sorularr
Ay o benim de kafama takıldı cumartesi 6 idi pazartesi iğneyi vur dedi ffye gore zaten iğneden önce catladi garibim yumiş anlamadım gitti bu isi ben

Ay o benim de kafama takıldı cumartesi 6 idi pazartesi iğneyi vur dedi ffye gore zaten iğneden önce catladi garibim yumiş anlamadım gitti bu isi ben
senin ff çizgini hiç anlayabilmiş değilim ztn bu ay iğneden önce çatlayan yumurtan mı var ff mi yanlış tahmin ediyo çözemedim ama şu rahşm kalınlığı da kafama takıldı melisayla aynı gidiyoduk geçen ay ona hem progesteron hem estrofem verdi doktoru bnmki hiç bişey açıklamıo hiç bişey tavsiye etmio inofolic içsem dedim hiçduymadım dedi düşün yani doktora olan güvenim iice tükendi :110:

senin ff çizgini hiç anlayabilmiş değilim ztn bu ay iğneden önce çatlayan yumurtan mı var ff mi yanlış tahmin ediyo çözemedim ama şu rahşm kalınlığı da kafama takıldı melisayla aynı gidiyoduk geçen ay ona hem progesteron hem estrofem verdi doktoru bnmki hiç bişey açıklamıo hiç bişey tavsiye etmio inofolic içsem dedim hiçduymadım dedi düşün yani doktora olan güvenim iice tükendi :110:
Ben hiç anlamadım bu ffnin benimle derdi ne bu ay olcumlerimden de eminim hepsi doğru ama çizgi gitti iğneden önceye çekildi bu adet de neye gore gelecek bilemedim

Ben iki ay kullandım rahim ince dedi ama inanın kaç milimdi hatırlamıyorum bak iki klomenli tablom var c ler klomen e ler östrofem benim Dr bu şekilde kullandırmıştı
image.webp
image.webp

yaa kizlar oyle okuya okuya kafam karisti.. pkosu olanin bile ovusu onemi cekiliyor klomenle?????

6 mm e hiç iyi diyen okumadım kk da aklım karıştı senin ztn yumurtlaman düzenli erken döngün kısa klomen gereksiz değil mi senin için
Evet 6 düşük benim 5.5 da estrofem verdi 7.5 olunca iyi dedi hatta iğneyi iki gün sonra yaptım aşağı yukarı 9 olmuştur iğne olduğumda hamile olduğum ay da iğne olduğum gün 8.5 du sanırım güzel demişti doktorum

Evet 6 düşük benim 5.5 da estrofem verdi 7.5 olunca iyi dedi hatta iğneyi iki gün sonra yaptım aşağı yukarı 9 olmuştur iğne olduğumda hamile olduğum ay da iğne olduğum gün 8.5 du sanırım güzel demişti doktorum
Belli bir standardı varmıdır acaba mesela günde 1 mm buyur felan diye

valla bu kalınlık işi kafamı kurcalıo cuma ilk kontrolüm var 13. gün ama yine 15ten önce iğne olmaz heralde doktora desem bu rahim kalınlığının kaç olması lazım doğru düzgün cevapta vermez bak anlattıkça doktora uyuz oldum :D

Back
X