Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım geldi olmadı yine artık uğraşacak gücüm kalmadı neyi nasıl yapacağımı şaşırdım eşime soyleyemedim daha zaten bu siralar çok üzgün işleri çok kötü çocuk olayına ayrı üzülüyor bütün kötü şeyler bu ara ust uste geldi barı bundan yuzumuz gülsün istedim ama o da olmadı bilmiyorum nasıl toparlnicaz
Galiba yum. Sancısı bu sancılar çünkü çok akıntım var uzayan şeffaf akıntı günlerdir var ilişki olmayınca daha iyi gozlemliyor insan yum. Akıntısınıben zamaninda olmustum cnm.
Ne olmuş senin Ateş'e yeniden yükselişe geçmiş
Niye korunuyorsun cnm hem doğal denersin hem de tüp bebekO zaman korunmak gerekiyor transfere kadar, diğer doktor hiç korun dememişti bende yumurtlama olmayacak diye düşünmüştüm.![]()
Dr Dr gezmekten yorulunca birz da hacı hoca gezmek gerek tabiGünaydın kızlar bu ay olmazsa bende aşılama yaptırıcam sıkıldım artık doktor doktor gezmekten. Burda tanıdık bir alim hoca var söylemiş eşim durumumuzu. Doktorlar sorun yok dediyse daha önce niye haber vermedin demiş ara müsait bi zamanda gelin demiş. Hafız Kuran kursu var hocanın pek müsait olamıyor. Hayır duası bir vesile olur inşallah bekliyoruz.![]()
Rabbim ferahlık versin inşallah bol bol inşirah oku cnmEvet canım geldi olmadı yine artık uğraşacak gücüm kalmadı neyi nasıl yapacağımı şaşırdım eşime soyleyemedim daha zaten bu siralar çok üzgün işleri çok kötü çocuk olayına ayrı üzülüyor bütün kötü şeyler bu ara ust uste geldi barı bundan yuzumuz gülsün istedim ama o da olmadı bilmiyorum nasıl toparlnicaz
Merakla sonucu bekliyoruzKızlar 2 bucukta randevum var günlerdir ruyalarımda doktora durumumu anlatıp duruyorum çok heyecan ettim inşallah kötü bişey demez
olabilir cnm orayi cok övüyorlardi hem de maddi olarak cok az tutar. en azindan ilk aşılamayi orda deniyebilirsinSgk anlaşması var mı bilmiyorum gittiğim özelin
16 sında gidince sorayım bunları.tamam cnm bu ay takip edeyim ...
öbür ay aşılama için cbüye mi gitsem ???
o kadar karışık oldum ki anlatamam ...
senden de Allah razi olsun cnm. insallah mutlu sona ulasiriz. azicik faydam olursa cok mutlu olurum.rapor derken ben ilac raporunu kastettim cnm. bi kereye mahsus aşılama ilaclarinin (ignelerin) büyük kısmını devlet karşılıyorne kadar çok yardımcı oluyorsun Allah razı olsun senden boy boy bebişlerin olsun :)
göbekten iğne sürecinde rapor veriyor mu doktor![]()
bi arkadasa ayni ayda hem aşılama hem transfer yapilmis. yani bence korunmana gerek olamayabilir :))) doktora sor bakalımO zaman korunmak gerekiyor transfere kadar, diğer doktor hiç korun dememişti bende yumurtlama olmayacak diye düşünmüştüm.![]()
senin adet onceside yuksekti o şaşırttı bizi zaten. aman dikkat et abla hasta olmabende şaşırdım valla...birden yükselmiş...hafif grip etkileri var ama bu kadar yükselmemesi lazım..bende şaşırdım..sabah uyandığımda yatakta üşüyordum yorgana sarıldım ...ondan mı ateş yüksek çıktı acep...![]()
evet cnm olabilirGaliba yum. Sancısı bu sancılar çünkü çok akıntım var uzayan şeffaf akıntı günlerdir var ilişki olmayınca daha iyi gozlemliyor insan yum. Akıntısını
insallah guzel haberlerle gelirsin cnm :)Kızlar 2 bucukta randevum var günlerdir ruyalarımda doktora durumumu anlatıp duruyorum çok heyecan ettim inşallah kötü bişey demez
Bilemedim ki cnm ateş güzel sabitlenmiş belki havalardan falan olabilirVeson canm benim regl kesildi dün öğleden sonra bugün hiçbişey yok leke bile yok neden böyle oldu sence bir sorun mu var acaba
canim saati gelince eline ilacini vercen suyunu vercen anca öyle iciyor onlar. sorumluluk yokkiBenimki de ilaçlarını düzenli kullanmıyor dün yine tartıştık daha doğrusu ben söylendim söylendim bir baktım o uyuyakalmışben söylenmeye devam ettim içimdekini dökmeden rahat edemem
o kadar eziyet hormon anestezi Bıçak altına yatıyorum hep bu erkekler niye böyle düzenli ilaç içmekten aciz.ucuz birşey de değil 150 lira verdim bir aylık.ilacı nereye koyduğunu bile hatırlamıyor
![]()