• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canm baktım şimdi netten 2 ile 7 gün arası normalmiş ama 2 gün bile sürmedi ilk gün yoğundu sonra birden kesildi.dün başım çok ağrıyordu ağrı kesici aldım o mu etkiledi acaba

Olabilir canm baktım şimdi netten 2 ile 7 gün arası normalmiş ama 2 gün bile sürmedi ilk gün yoğundu sonra birden kesildi.dün başım çok ağrıyordu ağrı kesici aldım o mu etkiledi acaba
Bazı ilaçlar etkileyebilir olur arada böyle bünye Değişikliği bu ay benim de hep lekelenme oldu

BENİM yumurta çatladı sonunda çizgiyi çekti ff ama benim kahverengi lekelenmem var

Evet canım geldi olmadı yine artık uğraşacak gücüm kalmadı neyi nasıl yapacağımı şaşırdım eşime soyleyemedim daha zaten bu siralar çok üzgün işleri çok kötü çocuk olayına ayrı üzülüyor bütün kötü şeyler bu ara ust uste geldi barı bundan yuzumuz gülsün istedim ama o da olmadı bilmiyorum nasıl toparlnicaz
Allah yardimciniz olsun canim.
Biliyorum cok zor
Napacaz elimiz kolumuz bağlı
Bende usandım artık:(

Benimki de ilaçlarını düzenli kullanmıyor dün yine tartıştık daha doğrusu ben söylendim söylendim bir baktım o uyuyakalmış:sinirli:ben söylenmeye devam ettim içimdekini dökmeden rahat edemem:ukala:o kadar eziyet hormon anestezi Bıçak altına yatıyorum hep bu erkekler niye böyle düzenli ilaç içmekten aciz.ucuz birşey de değil 150 lira verdim bir aylık.ilacı nereye koyduğunu bile hatırlamıyor:KK62:
ahhh bu kocalar ah

senden de Allah razi olsun cnm. insallah mutlu sona ulasiriz. azicik faydam olursa cok mutlu olurum.rapor derken ben ilac raporunu kastettim cnm. bi kereye mahsus aşılama ilaclarinin (ignelerin) büyük kısmını devlet karşılıyor
Cnm onu anlamıştım.iğne kullanırken falan iş için rapor veriyor mu ki.
gerçi doktorada bağlı biraz :)

Kızlar birşey soracağım benim pazartesi yumurta çatladı zaten ağrım coktu üstünden 3 gün geçti bende kahverengi leke ve kasik agrisi var dün ovulasyon testi yaptım yine ve negatifti benim yeni bir yumurta daha olabilir mi çatlayan? annem olunca dün ilişki de olmadı bugün olur ancak. bi tane daha mı test yapsam koca kutuyu heba ettim böyle :kızgın::kızgın::kızgın:

Kızlar birşey soracağım benim pazartesi yumurta çatladı zaten ağrım coktu üstünden 3 gün geçti bende kahverengi leke ve kasik agrisi var dün ovulasyon testi yaptım yine ve negatifti benim yeni bir yumurta daha olabilir mi çatlayan? annem olunca dün ilişki de olmadı bugün olur ancak. bi tane daha mı test yapsam koca kutuyu heba ettim böyle :kızgın::kızgın::kızgın:
Canım yeni yumurta olsa ovulasyon pozitif gösterirdi sanırım..ins tutunmaya isarettir diyelim onun dısında çatladıgı gun leke oluyormus bazılarında ama sen sonra oldu diyorsun..sogan kürü falan yapmıyorsun değil mi?
Birde baska konuda okudum 6 yıl olmus belli bi sorununuz var mı?asılama tüp denedin mi hiç?bu arada benim ismimde bahar ins senin baharında tez zamanda gelir annesine

Canım yeni yumurta olsa ovulasyon pozitif gösterirdi sanırım..ins tutunmaya isarettir diyelim onun dısında çatladıgı gun leke oluyormus bazılarında ama sen sonra oldu diyorsun..sogan kürü falan yapmıyorsun değil mi?
Birde baska konuda okudum 6 yıl olmus belli bi sorununuz var mı?asılama tüp denedin mi hiç?bu arada benim ismimde bahar ins senin baharında tez zamanda gelir annesine
Sogan suyu değilde incir kuru yaptım canım
Sebepsiz infertilite. ilaç tedavisi iğne tedavisi yumurta takibi yapıldı olmadı 1 aşılama yapıldı negatif ilk tüp bebek geçen sene ppozitifti 3 aylıkken kürtaj oldum. bu sene ikinci tüp bebekte yumurta dollenmedi transfer iptal oldu. 4 yıldır tedavideyim 3. tüp tedavisine başlayacaktı doktor istemedim içimden bir ses dur dedi öyle olunca beklemek istedim birkaç ay.
Nasip artık olacaksa olacak diye bekliyoruz

Sogan suyu değilde incir kuru yaptım canım
Sebepsiz infertilite. ilaç tedavisi iğne tedavisi yumurta takibi yapıldı olmadı 1 aşılama yapıldı negatif ilk tüp bebek geçen sene ppozitifti 3 aylıkken kürtaj oldum. bu sene ikinci tüp bebekte yumurta dollenmedi transfer iptal oldu. 4 yıldır tedavideyim 3. tüp tedavisine başlayacaktı doktor istemedim içimden bir ses dur dedi öyle olunca beklemek istedim birkaç ay.
Nasip artık olacaksa olacak diye bekliyoruz
Ara vermen iyi olmus canım bakarsın inşallah mucizen gelivermiş..zorlu bi surec Allah yardımcımız olsun benim ilk tedavimde tutmadı eşimin morfoloji 1
İkincide kararsızım bir veya iki sene bekliycem daha ilkinde bıktım usandım
Leken incir küründen kaynaklıdır bence

Ara vermen iyi olmus canım bakarsın inşallah mucizen gelivermiş..zorlu bi surec Allah yardımcımız olsun benim ilk tedavimde tutmadı eşimin morfoloji 1
İkincide kararsızım bir veya iki sene bekliycem daha ilkinde bıktım usandım
Leken incir küründen kaynaklıdır bence
Allah yardımcın olsun çok zor
Ya şimdi yine ovulasyon testi yaptım negatif herhalde catlamamis olsa koyu devam ederdi dimi?
Birde şu var sulu akıntı geliyor ya yumurta akı gibi şu n çok şaşkınım
Bugün mutlaka çalışma yapalım biz ikinci yumurta olabilir mi diye düşünmeye başladım

Ay ne bileyim tutmaz tutmaz bu ay doğal olası gelir bir de embriyolar tutsa oh oh 3 üz:halay::halay: nasıl hayaller ama..:KK76:
Birini buldum da sankii:KK70:
Yok bence korunma hiç doktorun da öyle birşey söylememiş zaten , klomen kullandığım ay 3 yumurta var deyince doktor ben de panik yapmıştım ya çoğul gebelik olursa diye:confused:

Benimki de ilaçlarını düzenli kullanmıyor dün yine tartıştık daha doğrusu ben söylendim söylendim bir baktım o uyuyakalmış:sinirli:ben söylenmeye devam ettim içimdekini dökmeden rahat edemem:ukala:o kadar eziyet hormon anestezi Bıçak altına yatıyorum hep bu erkekler niye böyle düzenli ilaç içmekten aciz.ucuz birşey de değil 150 lira verdim bir aylık.ilacı nereye koyduğunu bile hatırlamıyor:KK62:

hepsinin mi genetiği aynı anlamadım.. :işsiz:

Back
X