• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de kendim yapıcam ztn parfüm üretiyoruz 20ton alkolümüz var :KK70: :KK70: silerim alkolle vururm iğneyi bide eczaneyi hastaneydi git gel uğraşamıcam soğuk muhafaza edilmesi lazım dedi eczacı buz aküsümü veriolarmış neymiş onu biliomusun
evet canim yaninda buz veriyor eve gidince buz dolabina koy. sogukta saklaniyor catlatma ignesi

Ins yarin yukselir stres yapmaya basladim artik sanirim. az once cok yakin arkadaslarimdan birinin hamile oldugunu ogrendim. sevindim cok ama teli kapatinca istemsiz agladim. 2.5 aylik be soylemek istemedi ben anladim. israrla sorunca kabul etti.
Canım hissettiklerini anlıyorum zaten bizi bizden başkası anlayamaz..benimde en yakın arkadaşım yeni evlendi bebek istiyorlar inan onun için Allahım aratmadan versin diye dua ediyorum eltimede yine aynı sekilde.. tabi ekliyorum beraber buyutmek nasip olsun diye.abim evlendikten 6 ay sonra benim düğünüm oldu.yengem hemen hamile kaldı doğurdu büyüttü şimdi masallah ikinci yegenim yolda.hep isterdim ki beraber buyutmek nasip olsun olmadı..aynı ortamdayken hala cok kotu oluyorum bu his kıskanclık vs değil tamamen duydugum hasretten özlemden.inş sende bu arkadasınla bebişini buyutmek nasip olsun

Canım hissettiklerini anlıyorum zaten bizi bizden başkası anlayamaz..benimde en yakın arkadaşım yeni evlendi bebek istiyorlar inan onun için Allahım aratmadan versin diye dua ediyorum eltimede yine aynı sekilde.. tabi ekliyorum beraber buyutmek nasip olsun diye.abim evlendikten 6 ay sonra benim düğünüm oldu.yengem hemen hamile kaldı doğurdu büyüttü şimdi masallah ikinci yegenim yolda.hep isterdim ki beraber buyutmek nasip olsun olmadı..aynı ortamdayken hala cok kotu oluyorum bu his kıskanclık vs değil tamamen duydugum hasretten özlemden.inş sende bu arkadasınla bebişini buyutmek nasip olsun
Aynen canim. kesinlikle kotu dusunce degil ama insan boyle hissettigi icin bile kendine kızıyor. bazen sesimi bile kontrol etmeye calistigimi hissediyorum. belli etmiyim diye. hepimize tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah rabbim.

eger sık ilişki varsa haftasını bil ovulasyonun tahmını 3-4 gununu bil sık sık çalışma yap o zaman takıpsız de şansın yüksek bence tabi yaşı küçük olanlar zamanı olanlar için mesela fsh ı yükselmiş biri için bunu yapmak büyük lüks zaten riskte. ama sen daha yeni evlisin yaşın küçük takıpsızde devam edebilriisn canım ben olsam bu durumda aynen böyle yapardım korunmaz takıpte etemezdım basıtce akıntıma agrıma gore genel duruma gore degerlendırır geçerdım
iiz iiz haklisin canim. ben 2 yillik evliyim bir senedir deniyoruz..7 ay once 3 aylik bir kaybim var.... simdi dusununce darkediyorum aslinda korunmayi bidaktigimizin besinci ayinda gebe kalmistim.. simdi yedi ay gdcti 8.dongum gekdi gelecek. hic bisi yok... sanirim strss ve uzuntuden... bu sabah dudagim ucuklamisti uyandigimda... adrt oldum olacagim stresi.. ah bir mucize olsa..
Asagi yukari 14-18 arasi yumurtluyorum. cok kere tespit ettim.. bu adet gelsin. adet takvimi filan hic bisi yapmayacam. kendimi almanca ogrenmeye verecem.. bakalim insallah basarabilirim. sagolasim tekrardan

• Beğen
Reactions: iiz
iiz iiz haklisin canim. ben 2 yillik evliyim bir senedir deniyoruz..7 ay once 3 aylik bir kaybim var.... simdi dusununce darkediyorum aslinda korunmayi bidaktigimizin besinci ayinda gebe kalmistim.. simdi yedi ay gdcti 8.dongum gekdi gelecek. hic bisi yok... sanirim strss ve uzuntuden... bu sabah dudagim ucuklamisti uyandigimda... adrt oldum olacagim stresi.. ah bir mucize olsa..
Asagi yukari 14-18 arasi yumurtluyorum. cok kere tespit ettim.. bu adet gelsin. adet takvimi filan hic bisi yapmayacam. kendimi almanca ogrenmeye verecem.. bakalim insallah basarabilirim. sagolasim tekrardan
senin için en iyisi olsun inşallah yaşınız küçük ya avantajlısınız canım bunu degerendırıp bır süre oluruna bıraksanız belkı olacak belkı stress engel ama yaşı buyuk olanın zaman kaybı lüksü yok. Allahım inşallah bekletmesin hepimizi.

Evet cnm aynen bende normal hayata geçtim leke falan yok çok şükür ateş de de sanki bir kıpırdama oldu benimkinde yarın Ateş'ten anlarız bakalım:)
Sen de ilaçları kullanıyorsun değil mi? Senin bile Ovuyu geciktirdi ise benimki 25-30 da ancak olur bu ay :-)

Bugün tam 5te ovu testini yaptım testi kaloriferin üstüne bıraktım memlekete geçicez eşyaları hazırlayayım diye , sonra bakmayı unutup evden çıktım:-) ama ellerimi yıkayana kadar baya negatifti sonradan koyulaşmamıştır herhalde.

Ins yarin yukselir stres yapmaya basladim artik sanirim. az once cok yakin arkadaslarimdan birinin hamile oldugunu ogrendim. sevindim cok ama teli kapatinca istemsiz agladim. 2.5 aylik be soylemek istemedi ben anladim. israrla sorunca kabul etti.

Ahh canimm benim Allah yardimcimiz olsun... o duyguyu biliyorum... bende her taraftan her gun en en az bir tane gebelik haberj aliyorum... ama iste herkesin imtihani baska.. ben hep oyle dusunmsye calisiyprum... Allah yardimcimiz olsun
harikasın valla ben de deneyeyim

bende de burun eti iltihaplanması var kronık artık hiç geçmiyor ağır faranjıt olmustum zamanında ve çok çok iyi tedavıye ragmen atlatamadım bu hastalığı sonunda da başka hastalıklara cevirdi en büyük sağlık sorunum bu sanki ölene kadar eskisi gibi nefes alamayacakmısım gibi. bıkım bu geniz akıntısından hiç bitmiyor hiççç

Canim valla o verdigim iki ilac hayat kurtarici.. cok kere denedik. birde burnundaki sadece iltihap olmayabilir eger nefes alma ile ilgili problem varsa bi doktora gorun derim. abimde oyle iyi nefes alamiyorum diye gitti. baya bir sorun cikti. et buyumus odada hatta burnunu yamultmus. simdi ameliyat olacak.doktor demis zaten omur boyu noyle yarim nefesle olmaz diye

senin için en iyisi olsun inşallah yaşınız küçük ya avantajlısınız canım bunu degerendırıp bır süre oluruna bıraksanız belkı olacak belkı stress engel ama yaşı buyuk olanın zaman kaybı lüksü yok. Allahım inşallah bekletmesin hepimizi.
Yaşįm 26. seninki kac?
Aslinda yas fark etmez herkdste strss engelliyor diyor doktorlar.. hayr olsun ne diyebiliriz ki rabbim kucaklarimi bos birakmasin. heosi imtihan

Ahh canimm benim Allah yardimcimiz olsun... o duyguyu biliyorum... bende her taraftan her gun en en az bir tane gebelik haberj aliyorum... ama iste herkesin imtihani baska.. ben hep oyle dusunmsye calisiyprum... Allah yardimcimiz olsun

Canim valla o verdigim iki ilac hayat kurtarici.. cok kere denedik. birde burnundaki sadece iltihap olmayabilir eger nefes alma ile ilgili problem varsa bi doktora gorun derim. abimde oyle iyi nefes alamiyorum diye gitti. baya bir sorun cikti. et buyumus odada hatta burnunu yamultmus. simdi ameliyat olacak.doktor demis zaten omur boyu noyle yarim nefesle olmaz diye
gittim doktora o söyledi zaten şimdi alanında uzman tanınmış bir doktor bakıp gideceğim herkesin basitçe çözecegi bir durum değil çünkü sorun burun etim iltihaplanmış faranjit yüzünden ve sürekli tekrar ediyor hiç kurumuyor . antıbıyotık falan vız gelıyor ama bebek için soğan kürü yapmştım bir tek o iyi gelmişti devamını da yapamadım işte

Ay bana da söylemiyorlardı ama bu defa çok ilginç bir şey oldu 2 dir iş yerinde ki 2 arkadaş gelip önce bana söyledi. kalp atışı duyulana kadar başka kimseye söylemedi. yeni bir arkadaşta düşük yapmıştı üzülmesin diye hususi o duymasın falan dedi arkadaş üzülür diye , ben de kaldım yorumsuz bişey de diyemedim gizleme daha çok üzülür diye..

Beni artık müzmin çocuksuz olarak kabul ettiler gizleme saklama yok iş arkadaşlarımda :D hatta Meryem Ana otu varmış umreden getirmiş birileri , iş arkadaşım da elimde 2 tane var birini x e vericem falan dedi benim yanımda , x de 1.5 senedir istiyor olmuyordu tam bu muhabbet geçtiğinde hamile idi ve bir tek ben biliyordum :-) yani otun sahibi arkadaşın aklına bile gelmedim ben , beni böyle kabullendi herkes :-)

hepinize güzel geceler kızlar. böyle cici kızlarınız olsun inşallah

026d95fba96c4fa944e785c285c5cf96.webp

gittim doktora o söyledi zaten şimdi alanında uzman tanınmış bir doktor bakıp gideceğim herkesin basitçe çözecegi bir durum değil çünkü sorun burun etim iltihaplanmış faranjit yüzünden ve sürekli tekrar ediyor hiç kurumuyor . antıbıyotık falan vız gelıyor ama bebek için soğan kürü yapmştım bir tek o iyi gelmişti devamını da yapamadım işte
Allah yardimcin olsun insallah. Tez vakit şifa bulasın.

• Beğen
Reactions: iiz
Gunaydin arkadaslar,
Isim düştü iyice.Bugün bat gunum ve 36.2. Adet is coming:) Bundan sonrasi mucize olur ya. Kirmizilar gelene kadar umit kssilmez.

Ama beni mutlu eden baska bir seyde var. Bu hafta iki kilo daha vermisim:) 2 haftada 3 kilo etti. ömrü hayatimda gelinlik giymek bile bana kilomu degistirtemedi.(gerci o zamn kilolu degildim.evlendikten sonda 10 kilo aldim...) omrumde diyet yapmadim, yapamadim... ama doktor dedi ya kilolu olman insulin direnci yapabilir o da gebe kalmaya engel. O gun karar verdim. Ideal kiloma inip bebegime saglikli bir yer yapacagim dedim..
Rabbim cok bekletmez mucizemizi gonderir insallah.

Sen de ilaçları kullanıyorsun değil mi? Senin bile Ovuyu geciktirdi ise benimki 25-30 da ancak olur bu ay :-)

Bugün tam 5te ovu testini yaptım testi kaloriferin üstüne bıraktım memlekete geçicez eşyaları hazırlayayım diye , sonra bakmayı unutup evden çıktım:-) ama ellerimi yıkayana kadar baya negatifti sonradan koyulaşmamıştır herhalde.
İnşallah seninki de kısa zamanda çatlar.benim ateş bu sabah daha da Yükseldi sanırım Çatladı:)

Amin canim kesinlikle oyle. zamani var demek.bekliycez

Ay bana da söylemiyorlardı ama bu defa çok ilginç bir şey oldu 2 dir iş yerinde ki 2 arkadaş gelip önce bana söyledi. kalp atışı duyulana kadar başka kimseye söylemedi. yeni bir arkadaşta düşük yapmıştı üzülmesin diye hususi o duymasın falan dedi arkadaş üzülür diye , ben de kaldım yorumsuz bişey de diyemedim gizleme daha çok üzülür diye..

Beni artık müzmin çocuksuz olarak kabul ettiler gizleme saklama yok iş arkadaşlarımda :KK70: hatta Meryem Ana otu varmış umreden getirmiş birileri , iş arkadaşım da elimde 2 tane var birini x e vericem falan dedi benim yanımda , x de 1.5 senedir istiyor olmuyordu tam bu muhabbet geçtiğinde hamile idi ve bir tek ben biliyordum :-) yani otun sahibi arkadaşın aklına bile gelmedim ben , beni böyle kabullendi herkes :-)

O da bir garip olmus ya kiyamam. ne hallere düştük :dua::dua:

İnşallah seninki de kısa zamanda çatlar.benim ateş bu sabah daha da Yükseldi sanırım Çatladı:)

Canim catlamis senin. böyle bir tablo senin için şaşırtıcı. İnşallah sonu guzel olcak inaniyorum:KK200:

Evet birz gecikti hist den dolayı:) iki ay korunma var biran önce geçsin diye bekliyorum passionete passionete ateş yine aynı çıkmış opk girince şimdi ne oluyor bugün son çalışma olacak mı:KK66:
Korunmadan sonra gelecek bebis insallah canim. zaten senin döngüler kisa cabucak gecsin bu sure insallah. benim 9nda catladi canim bence ama hem 7sinde hem 9nda pozitifti opk. oyle girince cizgi sabit kalıyor. ama sadece 9a opk pozitif girince cizgi gidiyor. benim bu ay inanilmaz yumurta aki kivaminda akinti oldu. pes pese catlamis olabilir bence belkide 2 yumurta. ama ates 36.7leri gormeden iliski bitmiycek. bugun de olur. garantilemeden birakmiycam. gecen ayki gibi olmasin sonra.

Canım bazen olabiliyor böyle canını sıkma benim de hayatımda ilk defa geçen sene oldu 15 günde adet oldum, işte ovulasyon kanaması mı falan derken baktım yok bildiğin adet. doktora gittim bitince herşey normal bazen olabilir böyle düzensizlik dedi. sıkma canını bu kadar.. bak melissa nın da hamilelik önceki ay erken gelmişti regli. inş önümüzdeki aya müjde verirsin bize
Çok moralim bozuk çokta fazla geliyor kanama incir kuru yapanlarda ara kanama olmuş böyle bir daha tövbe asla yapmam. serophene kullan demişti doktorum kullanmamistim bu ay onu kullanıcam artik

Çok moralim bozuk çokta fazla geliyor kanama incir kuru yapanlarda ara kanama olmuş böyle bir daha tövbe asla yapmam. serophene kullan demişti doktorum kullanmamistim bu ay onu kullanıcam artik
Canim incir kuru prolaktini yukseltiyor diyorlar kan tahlili yapildimi yakin zamanda belki ondan olabilir mi?

Back
X