• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 1 senedir kullanıyorum pıhtılaşma bozukluğu var bende
Veson Veson ateşim de bi garip hiç bir zaman yumurtlama öncesi bu derecelerde olmamıştı normal olması gerekenden az yüksek gidiyor enteresan
Serophene icecektim korkudan içemedim bile yeni yumurta olurmu acaba ara kanama ile
canim muhtemelen kan sulandirici yüzünden adetin cok geliyordur ama sen yine de bi doktora git tabi ve beslenmene dikkat et bi de sonra kansizlikla ugrasma

Bu da fotomuz.

Jqr25W.jpg

Çatlamış gibi duruyor opk lar olmasa çizgi doğru yerde bile diyebilirdim ama insan emin olamıyor işte çok az daha dişini sık bir ilişki olmadı diye tüm Ay'ı boş geçirmeni istemem.hoş iki gün önce ilişki var .rabbim ol desin yeterki passionete passionete

Kızlar testlerimizi verdik genetik dru eşimden ayrıca y mikro delasyon mu ne o testi de istedi
Haftayada kromozom için gün verdiler

SaskinAnne SaskinAnne gecmiş olsun cnm
Sagol canım
Genetik tarama mi yapılıyor bizimde yapılmıştı geçen sene şükür temiz çıktı

canim muhtemelen kan sulandirici yüzünden adetin cok geliyordur ama sen yine de bi doktora git tabi ve beslenmene dikkat et bi de sonra kansizlikla ugrasma
Artık düşüne düşüne geriliyorum poff ya az geldi neden çok geldi neden benim takıntım şimdi ara kanama oldu ya yunurtlama olur mu

kızlarrrr selamlar;
klomen kullanıyorum ya ben bunu fertiliy friend de nereye nasıl yazcam ;)

Ginera diye doğum kontrol hapı kullanan var mı doktor umre için bana adetin 1. Günü buna başla umreden dönene kadar hiç ara vermeden 2. Kutuya devam et dedi ben ilk defa d. Kontrol hapı kullanicam yan etkisi var mı acaba ibadetime engel olmaz inşallah geçen sefer giderken ilaçla erken adet olmamı sağlamıştı doktor olup gitmiştim bu doktor geciktirelim dedi

Ginera diye doğum kontrol hapı kullanan var mı doktor umre için bana adetin 1. Günü buna başla umreden dönene kadar hiç ara vermeden 2. Kutuya devam et dedi ben ilk defa d. Kontrol hapı kullanicam yan etkisi var mı acaba ibadetime engel olmaz inşallah geçen sefer giderken ilaçla erken adet olmamı sağlamıştı doktor olup gitmiştim bu doktor geciktirelim dedi
ben kullanamıyorum canım bana inanılmaz bulantı yapıyor doğum kontrol hapları

Çatlamış gibi duruyor opk lar olmasa çizgi doğru yerde bile diyebilirdim ama insan emin olamıyor işte çok az daha dişini sık bir ilişki olmadı diye tüm Ay'ı boş geçirmeni istemem.hoş iki gün önce ilişki var .rabbim ol desin yeterki passionete passionete
Ya ben iliskiden ziyade oldumu olmadi mi teredutteyim. ama 9u opk pozitifti. dpo5tte falan benim genel dusme oluyor. bugunde yapalim bakalim. allah büyüktür

Günaydın kizlar
Kaç gündür kötüyüm buraya bile yazamadım
Kanamam çok şiddetli nerdeyse yarım saatte bi ped doluyor o derece
Iligim kemiğim kurudu birde mide bulantısı kasiklarda batma sırt ağrısı oldu hepsi birlikte yataktan kalkamaz oldum ilk defa böyle oldu
Bugünde kesilmezse yarın doktora gidicem omuzlarım da yük var sanki her yanım agriyor
Canım kansızlık da var demiştin sen geçmezse git tekrar bir doktora yarım saatte 1 ped çok fazla

Back
X