güzel olurbugün bi arkdaşın çocuğunun 1. yaş günü ilk hamileliği öğrendiğinde arkadaşı videoya çekmiş biz seni çok istedik bugün öğrendik geleceğini fln diye o heyecanla duygularını anlatıyo güzel anı olmuş dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel olurbugün bi arkdaşın çocuğunun 1. yaş günü ilk hamileliği öğrendiğinde arkadaşı videoya çekmiş biz seni çok istedik bugün öğrendik geleceğini fln diye o heyecanla duygularını anlatıyo güzel anı olmuş dedim
He cnm dayanamamıştı :)))sen değil miydin yarın veririm şimdi hastane kapandı acilde bakarlar mı ne diyeceğim falan diyen? ?? Zorla kan vermeye yollamıştık adetim geçti ağrım var ilaç alacağım falan de bakarlar demiştik.hafızam mı beni yanıltıyorBen dayanamamıştım o yüzden dayanabilenlere hayret ediyorum doğrusu![]()
He cnm dayanamamıştı :)))sen değil miydin yarın veririm şimdi hastane kapandı acilde bakarlar mı ne diyeceğim falan diyen? ?? Zorla kan vermeye yollamıştık adetim geçti ağrım var ilaç alacağım falan de bakarlar demiştik.hafızam mı beni yanıltıyor![]()
Aynen haklısın sonuna kadar katılıyorum. fikir verenlerden biriydim hattaHe cnm dayanamamıştı :)))sen değil miydin yarın veririm şimdi hastane kapandı acilde bakarlar mı ne diyeceğim falan diyen? ?? Zorla kan vermeye yollamıştık adetim geçti ağrım var ilaç alacağım falan de bakarlar demiştik.hafızam mı beni yanıltıyor![]()
Kan testi bekliyoruz:))Ay odaya girip çıkıp testime bakıyorum kafama huni takmama az kaldı![]()
aa neler oluyorŞuan deli gibi istiyorum ama misafir var eşime demek istemiyorum kendim test yaptırıp sürpriz yapıcam bu sefer cumartesi bayağı umudunu yitirmişti dayanmaya çalışıcam kızlar
ayy ivettt sakin olalım sakin olalımmkizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
bnde iğneye kadar bi kutu inofolic bititrdim bnm doktor duymadım dese de geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 3 geçen ay 15te ipne vurdum bu ay 14te demek ki faydası var diyorumCanim valla bilmiyorum. Ben dk kullanirken ates olcmuyordum:))) biraktiktan sonra basladim.. bu iste progynova olan drajelerde kahverengi olanalra gectim bugun.. belim agrimaya basladi da, psikolojik olabilir. Hapi icmeden once de goguslerimde tuhaf bi agri başladı. Ki ilaçla da olsa eger ovu bu kadar öne çekilirse ona bile
Mutlu olabilirim.. eşimle bu ay hic iliski istegi yok, cok yorgunuz ya.. hic enerji yok. Napcaz bilmem.. bu ayı da es geçsem diyorum.. oyle hiç birşey yapmadan yatmak istiyorum sadece.. o gazla inofolicleri de tukettim:))) aaah ahh..
hani test ben görmedimAy odaya girip çıkıp testime bakıyorum kafama huni takmama az kaldı![]()
yok cnm korkma progestan ateste belirgin yükselme yapmiyor. ben progestan kullanmama ragmen hamile degilsem ates düşüyorduSimdi progestan etkisiyle bi yükseliş olur ben onu yumurtladım sanırım![]()
Eşime WhatsApp tan resim attım gülüp duruyo annesi ne guluyon noldu diyo çünkü çok ciddi bişey konuşuyorlardıKan testi bekliyoruz:))
var varrrrrrKızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
ayyy cok heyecanli var valla cizgi :))))Kızlar çektim yine bi çabuk saniyeyledaha belirgin dimi
Idrar akşam koydum sabah ondan şüphelendim bugün acayip susadım ve lavabodan geri gelemedim ondan da şüphelendim rahim de yoktu piyasada bu sabah o yüzden eve gelir gelmez yaptım canım bişeyler garipti yine bende ay insan anliyo gerçektenhani test ben görmedim
Eşime WhatsApp tan resim attım gülüp duruyo annesi ne guluyon noldu diyo çünkü çok ciddi bişey konuşuyorlardı![]()