- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Ay yok sürpriz yapamadım bende hiç yok sabır![]()
Eve ne zaman geçersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ivettt sakin olalım sakin olalımm![]()
evet yapmıyor ben de kullanınca yapmamıstıyok cnm korkma progestan ateste belirgin yükselme yapmiyor. ben progestan kullanmama ragmen hamile degilsem ates düşüyordu
evet ya şenlensin topiğimiz :) inşallah hepimiz peşpeşe hamile kalalım sağlıklaohh açılsın birazcık içimiz
sıra sen de sen de sana da az kaldı
evet yapmıyor ben de kullanınca yapmamıstıyok cnm korkma progestan ateste belirgin yükselme yapmiyor. ben progestan kullanmama ragmen hamile degilsem ates düşüyordu
LeYLa_21 abla nerelerdesin??
bende merak ettimLeYLa_21
Sağolun kızlar biraz nezle var ama iyiyim şükür.. ara ara girip sessizce dikizliyorum siziSağol cnmLeYLa_21 test yapmaya başlamadı herhalde başlasaydı dizerdi test fotolarını bu sabah bu öğle bu ikindi akşam Yatsı gece diye
şaka bir tarafa iyisindir inşallah
He cnm dayanamamıştı :)))sen değil miydin yarın veririm şimdi hastane kapandı acilde bakarlar mı ne diyeceğim falan diyen? ?? Zorla kan vermeye yollamıştık adetim geçti ağrım var ilaç alacağım falan de bakarlar demiştik.hafızam mı beni yanıltıyor![]()
leyloşumm naberSağolun kızlar biraz nezle var ama iyiyim şükür.. ara ara girip sessizce dikizliyorum sizi![]()
Oleyyy hadi güzel bir kan değeri gelsin inşaallah sakin ama bi kaç gün daha bekle bence canımkizlaaaar idrara bi saat bile sıkışık değildim işten çıkarken lavaboya girdim kv geldik öylesine yaptım testi resmen şok şuan gören var mı benim gördüğümü gözlerimi ovup ovup baktım telefonda hiç göründüğü gibi cekmiyo
Gözüne bakıyorum kalkmıyor bu test silik ama yaa diyo beğenmediEve ne zaman geçersiniz
Galiba eşim de seninle aynı fikirde bekleticek gibi test silikmis beğenmedi sağlıklı olsun inşallah devamı gelsin tedirginligim büyükOleyyy hadi güzel bir kan değeri gelsin inşaallah sakin ama bi kaç gün daha bekle bence canım![]()
Canim igneden sonrada 1 sase sabahlari ic..gebe oldugunu ogrendiginde folik asit baslarsin.bnde iğneye kadar bi kutu inofolic bititrdim bnm doktor duymadım dese de geçen ay 1 yumurta vardı bu ay 3 geçen ay 15te ipne vurdum bu ay 14te demek ki faydası var diyorum
Idrar akşam koydum sabah ondan şüphelendim bugün acayip susadım ve lavabodan geri gelemedim ondan da şüphelendim rahim de yoktu piyasada bu sabah o yüzden eve gelir gelmez yaptım canım bişeyler garipti yine bende ay insan anliyo gerçekten
bir onu yapmamıştık zaten eksik kalmasın yapalım tabiiAkupunktur ile kısırlık tedavisi varmış Akupunktur sperm sayısını arttırıyormuş Yumurtalık kistlerine de iyi geliyormuş:))
Testi evde tekrarlar koyulaşmayi takip edersin regl gününe kadar sonra tahlil yaptırırsın olmadıGaliba eşim de seninle aynı fikirde bekleticek gibi test silikmis beğenmedi sağlıklı olsun inşallah devamı gelsin tedirginligim büyük
Evet canım hepsini denedim bu ay herşey supheliydi :)) inşallah bubdefa sağlıkla devamı gelsin
evet canım kesin anlaşılıyor ya korkumuzdan kafamız karışıyor yoksa ben artık korkmuyorum 7 gün anlıyorum. hayırlı uğurlu gelsin gözün aydın canım . çok şükür seni de çıkardın aradan . bakalım sırada kim var . sırada bencezafrina89
missdincer var bence
Testten beri idrari tutuyorum eve gidince de yapıcam sabah da yapıcam çılgınlar gibi test yapicigimTesti evde tekrarlar koyulaşmayi takip edersin regl gününe kadar sonra tahlil yaptırırsın olmadı![]()
paket bittiCanim igneden sonrada 1 sase sabahlari ic..gebe oldugunu ogrendiginde folik asit baslarsin.