- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
pnu sen söylwmiştin sanki bilinç altımızdan hamile kalamıyoruzu silmek için demiştin dimihipnoz var bi de cnm :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pnu sen söylwmiştin sanki bilinç altımızdan hamile kalamıyoruzu silmek için demiştin dimihipnoz var bi de cnm :))))
n dBana da geldi ya inanasim gelmedi pek
e
evet çalar bazı telefonlar öyle ayarları var hatta bazı telefonlarda acılış saat koyarsın kapatır yatarsın saati gelince kendisi açılır televizyonlarda öyle ama ben kullanmadım hiç bu özelliği benim bilgisayarımda öyle mesela
Benim tel ıphone bu telde de varmıdır o özellik acaba ayarlara mı girmek gerek
e
Sağol canım daha iyi çok şükür. şimdi de ben biraz nezle oldum bana bulaştırdı prensesim... sen nasılsın canım?leyloşumm naber
prensesin nasıl oldu ?
Aynen bende alarm içinYa çok sıkıntı değil bir gün kapatır yatarız ama alarm çalmıyor kapatınca da
n d
Oyy bebiş kendini gostermiş masallah tebrik ederimelmol cum saglıklı bi gebelik olur inşallah
Çok sağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder sırayla da güzel haberleriniz gelsin inşallahelmol canım inşallah sonuna kadar devam eden sağlıklı bir gebeliğin olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
doktora gittim bugün ilk defa dogrudüzgün bir doktora gittim. adetımın 3. günüydü hormon testleri yaptırdım sonuc yarına. merakla bekliyorumSağol canım daha iyi çok şükür. şimdi de ben biraz nezle oldum bana bulaştırdı prensesim... sen nasılsın canım?
D vitamini ya da 17 alfa dehas diye bişey var o da geç çıkıyo bazı yerler dışarı gönderiyorkızlar ben bugün düktora gittim kan verdim. tüpün birini hastane dışına yollayacaklarmış diğeri de hormon için kan. sordum ama laf arasında kaynadı. testin biri yan dışarıda yaptırılan 15 gün sonra çıkacakmış. ne testi olabilir fikriniz var mı ?
yoga da varhipnoz var bi de cnm :))))
valla ben test işini pek bilemiyorum yorum yapamadım cnm inşallah süper dğerler çıkar diimkızlar ben bugün düktora gittim kan verdim. tüpün birini hastane dışına yollayacaklarmış diğeri de hormon için kan. sordum ama laf arasında kaynadı. testin biri yan dışarıda yaptırılan 15 gün sonra çıkacakmış. ne testi olabilir fikriniz var mı ?
eve gitmediniz mii aaaa yarın iş var siz eve geçinD vitamini ya da 17 alfa dehas diye bişey var o da geç çıkıyo bazı yerler dışarı gönderiyor
şimdi ölçsene ateşin kaç ? bir bakalımKızlar şimdi benim dünkü düşüş yerleşme düşüşü olmus diyebiliriz dimi önceki tabloya hiç benzemedi bu sefer hadi hayırlısı sonu hiç benzemesin
Amh istemiş olabilir mi çünkü bu infertilite doktoruydu ve 2 yıldır olmuyor dedim benD vitamini ya da 17 alfa dehas diye bişey var o da geç çıkıyo bazı yerler dışarı gönderiyor
Şimdi geldik canım eşim sadece nöbetçi eczaneye uğradı iki test aldı koyulasacakmiymis az daha önceki gibi stres olmayalım dedieve gitmediniz mii aaaa yarın iş var siz eve geçin![]()
Belki de olabilir ama o kadar geç sonuç olur mu ki ondaAmh istemiş olabilir mi çünkü bu infertilite doktoruydu ve 2 yıldır olmuyor dedim ben
Genetik mi acaba ?kızlar ben bugün düktora gittim kan verdim. tüpün birini hastane dışına yollayacaklarmış diğeri de hormon için kan. sordum ama laf arasında kaynadı. testin biri yan dışarıda yaptırılan 15 gün sonra çıkacakmış. ne testi olabilir fikriniz var mı ?
Bakalim ne cikacak sonuclarin canimdoktora gittim bugün ilk defa dogrudüzgün bir doktora gittim. adetımın 3. günüydü hormon testleri yaptırdım sonuc yarına. merakla bekliyorum