- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
Canım şimdi dışardan geldiğimiz halde 36.8ş
şimdi ölçsene ateşin kaç ? bir bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdi dışardan geldiğimiz halde 36.8ş
şimdi ölçsene ateşin kaç ? bir bakalım
Ayy canım hadi inşallah hayirlisiyla gelir bu kez bebis bende gördüm var 2. ÇizgiÇok sağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder sırayla da güzel haberleriniz gelsin inşallah![]()
Bana da geldi ama bilmiyorum ki ne kadar doğru , bütün iletişim kanallarını kapatmak aklıma kötü şeyleri getiriyorKızlar böyle bir mesaj geldi birinden bir bilginiz var mı?
düşüş yok ki canım ona düşüş diyemeyiz baksana aynı degerle başka günler de var normal o oynama bence . şimdi ölç bakalım ne olacak gün içerisinde kaçKızlar şimdi benim dünkü düşüş yerleşme düşüşü olmus diyebiliriz dimi önceki tabloya hiç benzemedi bu sefer hadi hayırlısı sonu hiç benzemesin
ne mesajı geldi ?Bana da geldi ama bilmiyorum ki ne kadar doğru , bütün iletişim kanallarını kapatmak aklıma kötü şeyleri getiriyorAllah korusun..
Bana da geldi ama bilmiyorum ki ne kadar doğru , bütün iletişim kanallarını kapatmak aklıma kötü şeyleri getiriyorAllah korusun..
Inşallah canım darısı tüm topigin başınaAyy canım hadi inşallah hayirlisiyla gelir bu kez bebis bende gördüm var 2. Çizgi![]()
Canım önce cumartesi negatifti artık iğne etkisi kalmadı sonra senin dediğin elle muayene de belirtiydi dün akşamki idrar sabah yine beni suphelendirdi üstü yogunlasmisti bugün de inanılmaz susuyorum sürekli içim yanıyor sanki ve çok tuvalete çıktım bi gariplik sezdim hemen yaptım eve gelir gelmez hatta kv dedüşüş yok ki canım ona düşüş diyemeyiz baksana aynı degerle başka günler de var normal o oynama bence . şimdi ölç bakalım ne olacak gün içerisinde kaç
sen dpo 10 dasın daha neden erken yaptın testi canım belirtin mi vardı ? emin mi oldun ?
Inşallah seninki de güzel çıkar canım... sonucu yaz çıkınca...doktora gittim bugün ilk defa dogrudüzgün bir doktora gittim. adetımın 3. günüydü hormon testleri yaptırdım sonuc yarına. merakla bekliyorum
özel hastaneyı aramıstım ben bana sonuc 15 gun sonra cıkar demişti amh için o yüzden aklıma geldi. peki bu kadar geç ıkan başka ne testi var ki ? bilen var mı kızlarBelki de olabilir ama o kadar geç sonuç olur mu ki onda
17 alfa dehas diye bi test var o da olabilirözel hastaneyı aramıstım ben bana sonuc 15 gun sonra cıkar demişti amh için o yüzden aklıma geldi. peki bu kadar geç ıkan başka ne testi var ki ? bilen var mı kızlar
kesinlikle var dpo10 da ne kdr erken yaa :) hadi hayırlısıAlttaki de şimdi yaptığım test sanırım bekledikçe daha koyu olur :)
alfa dehas mı ? o da ne ? baktım internete bulamadım bir şey17 alfa dehas diye bi test var o da olabilir
ben kocama gebelik testi yapıcam birazdan desem o daha testi yapmadan kutlama yapmaya başlar silik çizgi desem çığlık atar heralde herkes başka işte. bırazda korkudan yapmıstır anlamadıgından ya da şaşkınlığından ne yapsın şimdi onun kalbi gümgümdür yazık ya kızmayın adamabenimkine de desem bak şurda çizgi var görüyomusun diye ne çizgisi be deraa silik ama var muhabbeti onlara göre diil biz kılı kırk yarıyoruz haberleri yok bnmkinede geçen ay bi testmi yapsam dedim adetin geçti mi ki dedi
Bakalım tutacak mı?:))
Ay öyle deme ya .korktum şimdi.darbe aklıma geldi.darbe gecesi sabaha kadar uyuyan tek çift biziz sanırımBana da geldi ama bilmiyorum ki ne kadar doğru , bütün iletişim kanallarını kapatmak aklıma kötü şeyleri getiriyorAllah korusun..
Çok daha netAlttaki de şimdi yaptığım test sanırım bekledikçe daha koyu olur :)