kim uyduruyor bunları yaKızlar böyle bir mesaj geldi birinden bir bilginiz var mı?
bir çok gezegen bize zaman zaman yaklaşıyor yaşam zaten hareket halinde siz güncel yasamınıza bakın ya insnalarla nasıl oynayacakla şaşırdılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim uyduruyor bunları yaKızlar böyle bir mesaj geldi birinden bir bilginiz var mı?
Yanlış yazmışım 17 hidroksi progesteron :)alfa dehas mı ? o da ne ? baktım internete bulamadım bir şey
Evet korkutmak istemedim ama benim de aklıma o geldi. biz tatilde idik samsunda. şehri tanımıyoz etmiyoz fırladık dışarı yollar konvoy olmuştu zaten.. Allah tekrarını yaşatmasın...Ay öyle deme ya .korktum şimdi.darbe aklıma geldi.darbe gecesi sabaha kadar uyuyan tek çift biziz sanırımhiçkimse biz endişeleniriz diye haber vermedi erkenden de yatmıştık.sabah haberlerde Görmüş eşim bir hışımla uyandırdı beni.rabbim bir daha yaşatmasın
![]()
Canım alıntılanan mesaja tıklayınca gerideki sayfaya dönüyor gösteriyor.kızlar şu telefonlarınıza gelen mesajı bana da söyler misiniz ?
Ay hadi inşallah yaaAlttaki de şimdi yaptığım test sanırım bekledikçe daha koyu olur :)
Inşallah canım en önemlisi o şimdi sağlıkla gelsinAy hadi inşallah yaasağlıkla devam etsin inşallah..
tabii kiiiiKızlar bakin
Bakalım tutacak mı?:))
amin aminNe pislikler ne kotuler kötülükleri ne de çabuk yayabiliyorlar Allahım tüm masumların korusun Allahım bu ülkeye bir daha kara günler yasatmasin Allahım hiç bir kötüye fırsat vermesin
tabi ki öyle.... şimdi arkadaslarımla konustum onlarada gelmiş koskoca bir ülkeye kim çekebilir bu mesajı ya bu 3-5 sıradan insnaın işi değilEvet inanmayin kizlar. Ay o kadar radyasyon yayacaksa telefon kapali olsa da yayar acik olsa da. Sacmalik.
tabi ki öyle.... şimdi arkadaslarımla konustum onlarada gelmiş koskoca bir ülkeye kim çekebilir bu mesajı ya bu 3-5 sıradan insnaın işi değil
sabah akşam uğraşıyorum şu sokakta ki dilsiz mazlumlara bir lokma ekmek verin diye de 10 kişiye yayamıyorum ya maaşllah bunu duymayan kalmamıs hiç hayra alamet değil gene deneme çekiyorlar insnaları gözlüyorlar ne yapacağız diye. allah sonumuzu hayır etsin inşallah oyun oldu ülke ya kötü karanlık bir oyun . aksam aksam canımız sıkıldı yine
ne güzel elmol a seviniyorduk
onlar biraz daha kesin sonuç istiyo bence bizim gibi ablık duygu geçişleri heyecanları fln yok nasılsa bi kaç gün sonra bi hafta sonra çıkar kesin sonuç nie erkenden ne bu acele diye düşünüyolar :)ben kocama gebelik testi yapıcam birazdan desem o daha testi yapmadan kutlama yapmaya başlar silik çizgi desem çığlık atar heralde herkes başka işte. bırazda korkudan yapmıstır anlamadıgından ya da şaşkınlığından ne yapsın şimdi onun kalbi gümgümdür yazık ya kızmayın adama
biraz odundan yapılmıs ya malzemelerı zamna zaman böyle tepkiler verebiliyorlar
ben de hiç inanmıyprum böyle şeylere sanki günlük hayatımızda çok az radyasyon alıyoruz dakızlar telefonlarınızı falan kapatmayın sakın. radyosyon gelecekse bile bir tek telefondan mı geliyor o kadar güçlü radyosyon gelecekse her yerden gelir zaten. insanın aklıma kötü şeyler geliyor ülkede ciddi bir durum olur haberimiz olmaz. bilerek yaparlar insanlar haberleşmesin diye allah korusun ya