• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bu testten haberi olan var mı ?

Kanda İnhibin B Ölçülmesi: İnhibin B hormonu yumurtalıktan salgılanmakta ve FSH'ı baskılamaktadır. Bu hormonun seviyesinin düşük oluşu olumsuz kabul edilmektedir. Adetin 3. gününde 45 pg/ml'den düşük oluşu gebelik şansını azaltan bir gösterge kabul edilmekte ve bu değerden daha yüksek olması istenmektedir.

Ay öyle deme ya .korktum şimdi.darbe aklıma geldi.darbe gecesi sabaha kadar uyuyan tek çift biziz sanırım:KK70:hiçkimse biz endişeleniriz diye haber vermedi erkenden de yatmıştık.sabah haberlerde Görmüş eşim bir hışımla uyandırdı beni.rabbim bir daha yaşatmasın :KK43:
Evet korkutmak istemedim ama benim de aklıma o geldi. biz tatilde idik samsunda. şehri tanımıyoz etmiyoz fırladık dışarı yollar konvoy olmuştu zaten.. Allah tekrarını yaşatmasın...

Ben kapatmam teli ya. uzağa koyarım çok çok

Kızlar bakin

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-14-22-41-39.webp
    Screenshot_2016-11-14-22-41-39.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
kızlar telefonlarınızı falan kapatmayın sakın. radyosyon gelecekse bile bir tek telefondan mı geliyor o kadar güçlü radyosyon gelecekse her yerden gelir zaten. insanın aklıma kötü şeyler geliyor ülkede ciddi bir durum olur haberimiz olmaz. bilerek yaparlar insanlar haberleşmesin diye allah korusun ya

tabii kiiii

öyle şey mi olur . ne gelecekse gelsin doğadan gelene engel olabilir miyiz gücümüz ona yete mi yeter ki insanadan gelmesin kötü şey

resmi açıklama yapsınlar ben gene kapatmam telefonumu . gece bakalım internetler yavaşlayacak mı elektrik kesintileri olacak mı . Allahım sen masumları koru iyilerin yardımcısı ol

kimden geliyor bu mesajlarda bütün ülkeye toplu atabiliyorlar ya !

Evet inanmayin kizlar. Ay o kadar radyasyon yayacaksa telefon kapali olsa da yayar acik olsa da. Sacmalik.
tabi ki öyle.... şimdi arkadaslarımla konustum onlarada gelmiş koskoca bir ülkeye kim çekebilir bu mesajı ya bu 3-5 sıradan insnaın işi değil

sabah akşam uğraşıyorum şu sokakta ki dilsiz mazlumlara bir lokma ekmek verin diye de 10 kişiye yayamıyorum ya maaşllah bunu duymayan kalmamıs hiç hayra alamet değil gene deneme çekiyorlar insnaları gözlüyorlar ne yapacağız diye. allah sonumuzu hayır etsin inşallah oyun oldu ülke ya kötü karanlık bir oyun . aksam aksam canımız sıkıldı yine

ne güzel elmol a seviniyorduk

tabi ki öyle.... şimdi arkadaslarımla konustum onlarada gelmiş koskoca bir ülkeye kim çekebilir bu mesajı ya bu 3-5 sıradan insnaın işi değil

sabah akşam uğraşıyorum şu sokakta ki dilsiz mazlumlara bir lokma ekmek verin diye de 10 kişiye yayamıyorum ya maaşllah bunu duymayan kalmamıs hiç hayra alamet değil gene deneme çekiyorlar insnaları gözlüyorlar ne yapacağız diye. allah sonumuzu hayır etsin inşallah oyun oldu ülke ya kötü karanlık bir oyun . aksam aksam canımız sıkıldı yine

ne güzel elmol a seviniyorduk

Sorma canim su super ay midir nedir onu bahane edip bir sacmaliklar urettiler. Sonu hayra ciksin insallah.

• Beğen
Reactions: iiz
ben kocama gebelik testi yapıcam birazdan desem o daha testi yapmadan kutlama yapmaya başlar silik çizgi desem çığlık atar heralde herkes başka işte. bırazda korkudan yapmıstır anlamadıgından ya da şaşkınlığından ne yapsın şimdi onun kalbi gümgümdür yazık ya kızmayın adama

biraz odundan yapılmıs ya malzemelerı zamna zaman böyle tepkiler verebiliyorlar
onlar biraz daha kesin sonuç istiyo bence bizim gibi ablık duygu geçişleri heyecanları fln yok nasılsa bi kaç gün sonra bi hafta sonra çıkar kesin sonuç nie erkenden ne bu acele diye düşünüyolar :)

kızlar telefonlarınızı falan kapatmayın sakın. radyosyon gelecekse bile bir tek telefondan mı geliyor o kadar güçlü radyosyon gelecekse her yerden gelir zaten. insanın aklıma kötü şeyler geliyor ülkede ciddi bir durum olur haberimiz olmaz. bilerek yaparlar insanlar haberleşmesin diye allah korusun ya
ben de hiç inanmıyprum böyle şeylere sanki günlük hayatımızda çok az radyasyon alıyoruz da

• Beğen
Reactions: iiz
Back
X