• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar , bugün baktırdığım hormon sonuçları çıkmış. daha doktor görmedi. yorumlarsanız sevinirim.
5 ay önce baktırdıgım testte fsh : 12.24 müş

sanırım çörek otu işe yaramış fsh düşmüş ama hamilelik için hala yüksek mi bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1911679
Hepsi iyi duruyor sanki cnm hadi gözün Aydın

• Beğen
Reactions: iiz
Ay inşallah sağlık ocağına gidicem benim subyan muskam var ya taksam mı hemen
Içinde ne yazdığını biliyorsan Güvenilir kişi ise hazırlayan tak cnm.ayet ve dua içereni takmakta sakınca yokmuş.ama bol bol da oku sadece takma;)

Içinde ne yazdığını biliyorsan Güvenilir kişi ise hazırlayan tak cnm.ayet ve dua içereni takmakta sakınca yokmuş.ama bol bol da oku sadece takma:KK66:
Evet haklısın bol dua zamanı babamın arkadaşı bi hoca yazmış düşük olunca ona sormuşlar yazmış canım içini bilmiyorum ki

Evet haklısın bol dua zamanı babamın arkadaşı bi hoca yazmış düşük olunca ona sormuşlar yazmış canım içini bilmiyorum ki
Açıkcası ben de bu konuda ikilemde kaldım ben de de Cevşen var içini açıp bakmadım teyzem verdi.biraz niyet önemli sırf bu beni korur deyip takmak çok yanlış geliyor bana.okumak da gerekli.öyle olunca en mantıklısı.hem oku hem Taşı.

kizlar sabah bi haber okudum bi kadin 10 gün arayla iki kere hamile kalmis dünya da 10. olmuş böyle. üstelik 10 gün hic iliski olmamis adamin spermi 10 gün yaşayıp hamile bırakmış Elcanki Elcanki

zafrina89 zafrina89 yumurtayı çatlatmış gibisin:) inşallah sen de güzel haberler verirsin
bence de çatlamıştır geçen ay gibi iğnenin ertesi günü bi kaç gün aşırı çalışma daha yapıcam küçük yumoşlar için sonra beklemeye geçicem veson diğer yumurtalar çatlasa akıntı olur mu gerçi bn akıntı anlayamıyorum ama iğneyi vurduğum gün başlamıştı iğneden önce şimdi kuruyum ztn kafamı şu ilişki sonrası kanama kurcalıo polip yara bişey mi var diye adet olursam 5. gün gidicem bakıcak doktor

kizlar sabah bi haber okudum bi kadin 10 gün arayla iki kere hamile kalmis dünya da 10. olmuş böyle. üstelik 10 gün hic iliski olmamis adamin spermi 10 gün yaşayıp hamile bırakmış Elcanki Elcanki
Yok ya umutsuz vakayım.. zaten kafam karman corman oldu.. bukdr erken yumurtlamis olamam olduysa da boş oldu artik.. ilacin etkisi olabilir mi(? X xDerinMavix canim sen progestan kullaniyodun yanlis hatirlamiyosam.. ictigin gunun ertesi sabahi yukseliyor muydu atesin??

Yok ya umutsuz vakayım.. zaten kafam karman corman oldu.. bukdr erken yumurtlamis olamam olduysa da boş oldu artik.. ilacin etkisi olabilir mi(? X xDerinMavix canim sen progestan kullaniyodun yanlis hatirlamiyosam.. ictigin gunun ertesi sabahi yukseliyor muydu atesin??
Yok canım progestanla benim ateşim yukselmemisti aynı düşük devam etmişti bak bu uzuuuun döngüye :D yükselme olduğu gün başladım aksine düştü ateş

Eklentiler

• Screenshot_20161115-080152_1.webp
    Screenshot_20161115-080152_1.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 29
bence de çatlamıştır geçen ay gibi iğnenin ertesi günü bi kaç gün aşırı çalışma daha yapıcam küçük yumoşlar için sonra beklemeye geçicem veson diğer yumurtalar çatlasa akıntı olur mu gerçi bn akıntı anlayamıyorum ama iğneyi vurduğum gün başlamıştı iğneden önce şimdi kuruyum ztn kafamı şu ilişki sonrası kanama kurcalıo polip yara bişey mi var diye adet olursam 5. gün gidicem bakıcak doktor
İnşallah olmazsın cnm.ne diyim ki cnm ben de akıntı takibinde pek başarılı Değilim :))sen çalışabildin kadar çalış çatlarsa çatlar zaten çatlamazsa da yapacak birşey yok keyfi bilir:))

Back
X