Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veson biz dereceden sonra o siteye fena dadandık telefonuma kılıf aldım burda 100 liraya satılan orda 3 dolar ya şaka gibi
![]()
Evet gerçi benim saç kolay kolay yağlanmaz o dönem yakın arkadaşım da biliyordu uzun süredir banyo yapmadığımı şoktaydı hiç yağ yok nasıl olur diye, bir gün beraber kuaföre gittik kuaför tam saçımı elliyor işte nasıl kessek falan diye arkadaşım dediki "x 10 gün banyo yapmıyor saçı yağlanmıyor ben bir gün yapmasam saçım yağ içinde kalıyor , neden acaba?" kuaför şok olmuş bir şekilde ellerini saçımdan çekti. açıklayamadım da yok arkadaş şu andan bahsetmiyor diyeHaha koktuguma degdi diyorsun.vucudu alistirdikca daha cok istiyor zaten. benim sac 1 gunde yaglanir. kuafork kizsa da yaglanmasina izin ver saclarin kuru diyor ama yok ne mumkun
Valla süper kılıflar , bu 3 dolarGerçekten mi? Ben şifremi Kullanıcı adımı bile unuttum hatta siteyi bile
![]()
Süpermiş:)))aşağıdaki Bayağı çok AmaçlıValla süper kılıflar , bu 3 dolar
Eki Görüntüle 1911937
Bu da 11 dolar
Eki Görüntüle 1911936
Acele olmayan şeyleri ilk ordan bakıyoruz artık. 1 -2 ay sürüyor gelmesi ama geliyor sonuçta![]()
Ay çıkmadı bi saati geçti onayda hala ötekiler hep çıktıelmol bacım daha test sonucu çıkmadı mı mübarek sanki genetik test
Hastaneyi arayıp laboratuvarı bağlat canım , bir sorun mu var bir tek hcg onaylanma mış diye sor. cihazda bozukluk olabilir yada bazen onaylamayı unuyuyorlar öyle bişey olabilir. boşuna beklemezsin hiç değilse.Ay çıkmadı bi saati geçti onayda hala ötekiler hep çıktı
Biliyorum çok heyecanlısın ama sana bir mesaj attım cevaplar mısınAy çıkmadı bi saati geçti onayda hala ötekiler hep çıktı
elmol bacım bu nevergiveup niye aşağıdaki tabloda gözükmüyor deli Olacağım nerde Yanlışlık var bir el atıverEki Görüntüle 1911926
Veson biz dereceden sonra o siteye fena dadandık telefonuma kılıf aldım burda 100 liraya satılan orda 3 dolar ya şaka gibi
![]()
Hastaneyimi arasan biyokimyayi baglat nobetciye sor sabahtan beri beklettiler canim yaaAy çıkmadı bi saati geçti onayda hala ötekiler hep çıktı
Çözemedim inanki bu nerdeki liste ki birinci sayfadaki doğru duruyo ama aşağıdaki tablo mu sorunlu
ayyyyy tebrik ederim cnm insallah bu sefer kucağına alirsinKizlaaaaar 26.81 çıktı sonundaaa![]()
noldu cnm?Slm kizlar doktora gittim bugün moralim sıfır![]()
Slm kizlar doktora gittim bugün moralim sıfır![]()